Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 23...

Co zrobić?- ojciec wyżuca mnie z domu

Polecane posty

Gość Kasia 23...
a co do wypowiedzi ,.,., kochana jak poszłam z nim mieszkać to jeszcze nie studiowałam i ja za całe pieniądze moje płaciłam za wynajem więc mi nie gadaj takich rzeczy. Po tym rozstaniu chciałam zrobić coś dla siebie dlatego wreszcie poszłam na wymarzone studia.

Gość ,.,.,
Ok, autorko. Tak też się zdarza, wiec pozostało Ci olać frajera. Ojce pewnie Ci pomogą jak zobaczą, że zmądrzalaś :classic_cool: - nie pakuj się znowu w to samo bagno. bazienka - jesteś pewna, że alimenty przysługują też na zaocznych i pracujących? Bo ja nie na 100%...

Gość Kasia 23...
Macie rację. Teraz mam nauczkę i tyle. Więcej nie będę taka ufna. W sumie dobrze że to wyszło przed ślubem niż po. A z ojcem porozmawiam. Może nie będzie tak źle.

Gość KobietaAtrakcyjnaMądraMłoda
AUTORKO ! T się ciesz,że masz tak dobrego i mądrego ojca, który nie chce żebyś się znowu sfrajerzyła !!! myśle,że przestaniesz rozmawiać ze swoim ex i w domu wszystko wróci do normy, skoncz studia najpierw !!!

Gość 2222222q
"Mój narzeczony po jakimś miesiącu zrobił się dziwny. Unikał mnie. Okazało się że jego mama buntowała go przeciwko naszemu związkowi. Później robił mi awantury o byle co i szukał pretekstu do wyprowadzki. No i stało się wyprowadziłam się od niego on zresztą też wrócił do matki. Ostatnio znów zaczeliśmy rozmawiać i to się nie spodobało Ojcu. Nie wiem co mam zrobić..." Jeśli by cie kochał to miałby w tyłku to co mówią inni.

Gość vvvvvcccc1
ojciec to kołtun, ale swoją drogą to brakuje cie godności- zamieszkałaś z facetem- ok, nic w tym złego, ale utrzymywanie z nim kontaktów po tym jak cię potraktował?! do czego ci to jest potrzebne? tylko nie mów, że nadal go koffasz- bo to żałosne jak dziewczyna ciągle robi maślane oczy do debila, który traktuje ją jak psa, nie bądź frajerką

Gość Kasia 23...
vvvvvcccc1 wiem o tym czułam się taka poniżona że gorzej być nie może. Najgorsze były te jego smsy do mamy. Ale zrozum to że chciałam się dowiedzieć co tak na prawdę zrobiłam źle. Myślałam że to moja wina. Widzę teraz że po prostu uczucie wygasło z jego strony i tyle. Nie chce mieć już z nim nic wspólnego. Szkoda że zrobił ze mnie naiwniarę. Trudno jest przekreślić 6 lat uwierz mi...