Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziula2211

Pomozcie -Prezent dla chlopaka

Polecane posty

mam problem nie wiem co kupic swojemu facetowi pod choinke ... kosmetyki ma ich pelno rozne takie smieszne rzeczy tez ubrania takze ... niewiem co mu kupic :(

Gość Jaga.Baba
Mój lubi książki i gry PC, a najlepiej jakbym mu kupiła jakąś wypasioną karte graficzną :)

wszystko zależy od faceta... U mnie panowie w ubiegłym roku zażyczyli sobie prezenty techniczne.... szlifierkę, zestaw wkrętaków:-) Nowa mysz optyczna. ramka cyfrowa na zdjęcie. scyzoryk z bajerami. szalik album o fotografii statyw do aparatu foto.... dużo tego... a dla każdego cos innego:-)

Pomysłów jest wiele,zależy co się lubi ;) Jak to maniak komputerowy to bezprzewodowa i zarazem śmieszna myszka do komputera,lepsza/nowsza ;) kamera/głośniki , gra komputerowa np skoki czy piłka nożna w zależności co lubi,torba na laptopa. Biznesman lub coś pochodnego to spinki do mankietów,krawat,neseser,wizytownik. Fan muzyki -postarać się o bilet na jego ulubioną kapelę,płyta, koszulka lub inny gadżet z jego ulubioną kapelą. Fan sportu to jak wyżej -bilet na mecz,jakaś koszulka/gadżet. dla palacza to e-papieros,śmieszna popielniczka,elegancka zapalniczka,jeśli lubi klasę to i papierośnica ;) klasyka - to rękawiczki,szalik+czapka.

dzieki wam bardzo ..:) ale to zwykly chlopak .. ;p wiec wiecej zadne gry czy co mu nie potrzebne wiec nie wiem ..:(

Gość Kup mu iPada
napewno się ucieszy ;)

Gość alaaaa ma kotaa
fan samochodów? może fajne pokrowce? romantyk ? może intrygująca gra ? np. http://allegro.pl/show_item.php?item=1300884575 Jeździ na nartach ? może jakieś wypasione rękawiczki,google itd ? Lubi zabawę ze znajomymi ? może gra towarzyska ? http://allegro.pl/gra-prawo-dzungli-jungle-speed-prawo-jungli-hit-i1297312934.html (zajebista jest na zakrapianych imprezach ;) i nie tylko ) No nie wiem co jeszcze...portfel, perfum, zegarek ? Ja mojemu kupiłam grę na PS2,sweterek i perfum .

Gość ffbbztofo
kup mu lalkę dmuchaną, 100% zadowolenia :D