Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgfdhvbngfhgfhjnvbjn

ja i mój chłopak...

Polecane posty

mój chłopak pracowal od 7 do 17. po jego pracy ciągle sie widzieliśmy, codziennie.nawet na 2-3 godzinki. w poniedzialek kupil auto i od tamtej pory nie chodzi do pracy bo mu sie nie chce, ciągle siedzi w garażu do poznych godzin wieczornych, a ja siedze calymi dniami w domu i sie nudze. juz przez 3 dni mi obiecywal ze przyjedzie i pojedziemy do niego a tu lipa tylko to auto i garaż. :( czyli na to wygląda że zeslam na drugi plan

Gość MAJeczka30
facet ma nowe zajęcie...

Gość facet z miastaaaa
samochód to jego prawdziwa miłość 🖐️

Gość LASVEGASPARANO
to jest facet, A NIE NAPISZE,ZE KAZDY, ALE PRAWIE KAZDY FACET MA HOPLA NA PUNKCJE SAMOCHODU! WIEC PEWNIE TAK BARDZO SIE CIESZY,ZE WZIAL WOLNE W PRACY I PICUJE GO, ZEBY BYLO JAK NALEZY, NIE ZAPOMNIAL O TOBIE... KIEDYS TEZ TO PRZEZYWALAM Z MOIM, ALE TERAZ TO JUZ PRZESZLOSC, TYLKO CZASEM SPEDZA POL DNIA W GARAZU, :) POZDRAWIAM.

mam nadzieje ze to tylko chwilowe, ale on ten samochód robi na rajd, czyli ciągle bedzie przy nim coś robił.. po pracy :( a ja wieczorami bede sie nudzic-zresztą jak codzień ostatnio... szukam sobie zajęcia ale juz czasem nerwy mi puszczają i płacze

Gość MAJeczka30
a ty nie masz jakich pasji zainteresowań?

nie mam w poblizu zadnej kolezanki ktora by mogla do mnie przyjść pogadac, zajela bym sie czyms innym, a tu tylko mysle i mysle. a moja jedyna przjaciolka wyjechala i nie mam z kim pogadac :(