Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana jestem bardzo

Moja popierdolona praababka

Polecane posty

Gość Bella z volvo
mnie to nie wadzi,sama tak robię ,piorę podpaski i leża na stole podczas gdy rodzina spozywa posiłek .

Gość Bella z volvo
a moje majtki zapaskudzone wydzieliną z okresu lezą na pralce i zarowno mąz jak i syn szwędają się i im nie przeszkadza ;)Leża dopoki nie skruszeją ;)

Gość Bella jakaś ty gupia
jak taka jedna .... :D:P

Gość zdenerwowana jestem bardzo
nie mozemy jej oddac bo ona jest jak najbardziej w pelni wladz umyslowych(wiem ze to nie ma nic do rzeczy) ale nie zgodzi sie na oddanie. ona ma kase na pieluchy czy podpaski ale woli te szmaty. i niby pierze je w proszku ale co z tego skoro i tak smierdza. jeszcze latem da sie wytrzymac bo suszy je na dworze ale zima to tragedia. co do mycia sie to robi to raz na 2 miesiace jak jedzie do pani doktor ale i tak tylko powierzchownie nie mamy w domu niestety lazienki i co najsmieszniejsze jak my myjemy sie codziennie to tylko glowa kreci ze jak to tak codziennie mozna sie myc skoro czlowiek jak to ona okresla "z gównem sie nie bił"

Gość żal mi Ciebie
nie twojej prabababci tylko właśnie Ciebie nie będę rozwijać tematu bo to chyba jasne. gratulacje dla Twoich rodziców za to jak Cię wychowali.