Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On maz1975

Nie chce, zeby moja zona pracowala!!!

Polecane posty

Gość On maz1975

Praca niszczy kobieca psychike. Nie chce, zeby chodzila zestresowana, stac mnie, zeby spokojnie utrzymac dom. Nie musimy oszczedzac. Wolalbym, zeby moja zona miala czas na zakupy, fryzjera, kosmetyczke. Przynajmniej bedzie ladniej wygladac.

będzie ładnie wyglądac i głupio gadać no, ale rozumiem, że inteligentna, zarabiająca i obracająca sie w świecie kobieta Ci nie pasuje... bo co? bylaby może lepsza od Ciebie i to dopiero problem?

Gość Marianne79
To zalezy od kobiety. Wielosc obowiazkow i wazkosc podejmowanych decyzji wiele kobiet meczy, ale inne rozwija. Praca - to rozwoj, przebywanie z innymi ludzmi, zespolem. Siedzac w domu niektore kobiety czasem sie rozwijaja. Niektore kobiety sa rowniez bardziej zadbane, pracujac. W domu odpuszczaja sobie - "przeciez i tak nikt nie zobaczy", Jeszcze jedno - teraz Cie STAC. A jaka masz pewnosc, ze nigdy tej pracy nie stracisz?

Gość a jak ty tfu tfu wypluc
umrzesz to co ona zrobi jako osoba bezrobotna i bez doswiadczenia zawodowego?

Gość niklaslypka
najwazniejsze jest to czy szoruje pochwe bo jak sie rodzi dzieciatko to ona musi byc czysta puznije sie kałem pobrudzic i krwia generalnie szorowac czysto musi byc

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaX
ale masz juz zone? to wiesz co...mam pomysl,wez rozwod....i ozen sie ze mna :D ja na bank spelnie twoje zyczenie misaiaku...mrrrrrr

Gość gość
tylko praca umyslowa daje jakis rozwoj ale jesli pensja jest niska to masakra- kontakt z ludzmi w robocie jest narzucony , co w tym dobrego?

Gość gość poranny
Mój ojciec nie chciał, żeby moja mama pracowała, naciskał, aby zajmowała się domem. Zawsze twierdził, że stać go na utrzymanie całej rodziny. Po 20 latach małżeństwa zostawił mamę, a tym samym i nas dzieci dosłownie bez niczego, nawet alimentów regularnie nie płacił. W życiu nie zgodziłabym się być zależna od faceta, w życiu!

Gość z pracy slonca
bozia dala raczki po rowno, kazdemu po dwie to czego ty chcesz badz nie chcesz to jedno ale twoja zona NIE JEST TWOJA WLASNOSCIA i ma prawo do podjecia WLASNEJ DECYZJI w tym zakresie

Gość gość
Jak baba siedzi w domu to jej glupoty z nudowo do glowy przychodza. Ile mozna prac sprzatac gotowac czy siedziec u kosmetyczki. Kobiety pracujace zawodowo tez potrafa o to wszytko zadabac. A tak baba siedzaca w domu z nudow zaczyna szukac rozrywek czyt. w necie poznaje panow na sex niezoobowiazujacy. I tyle masz z tego ze bedziesz robil na pasozyta.