Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie na urlop?

gdzie na urlop?

Polecane posty

Gość gdzie na urlop?

bedziemy miec z chlopakiem tydzien urlopu, na poczatku grudnia, nie bylismy na wakacjach i chcielibysmy jechac gdzies na te kilka dni, gdzie proponujecie? w polsce to chyba nie ma nic ciekawego zeby fajnie urlop spedzic, myslimy nad praga, wiedniem albo w slowackie gory, co proponujecie?

miałam coś napisać, ale jak dla Ciebie w Polsce nie ma nic ciekawego, to nie mamy o czym rozmawiać :(

skoro poczatek grudnia to ja proponuje Dominikane:) bedziesz miala zapewnione slonce, piekna pogode:)

Gość gdzie na urlop?
no a co w polsce masz ciekawego? brud, smrod i ubostwo :O

Gość gdzie na urlop?
fajnie, ale troszke za daleko ta dominikana :( cos blizej naszych granic, nie wiem wegry,czechy, niemcy, slowacja, austria, francja, gdzie byscie sie wybraly na taki kilkudniowy urlop? do jakiegos ladnego miejsca

Gość gdzie na urlop?
bambushko baranie sam mieszkasz pewnie woboze ciulu

Gość ggttgrgtr
Zakopane, Bukowina tatrzanska (super park wodny), nawet na Mazury:)

JA też jednak nie rezygnowałabym z wczasów w Polsce - jest u nas mnóstwo fajnych miejsc (ale fakt, ze w grudniu raczej w Polsce się nie poopalamy). Dlatego - Dominikanę też mogłabym zarekomendować ;) na allinclusive.com.pl szybko mozna zorientowac się w aktualnych cenach i ofertach.

Gość klassi
Ja też jestem za wakacjami w Polsce, niedawno uświadomiłam sobie, że mamy dużo małych rejonów, które są urocze i mają wiele do zaoferowania trzeba je tylko odkryć. Na rodzinne wakacje na przykład bardzo dobrą miejscowością jest Jastrzębia Góra. Na przykład w ten sposób można tam ciekawie spędzić swój urlop http://www.primaveraspa.pl/lato-2011.html

morze już trochę może być nudne dla niektórych. A jeśli chodzi o spa, to ja bym raczej pomyślała o pojezierzu brodnickim - w Głęboczku jest ładny hotel i spa - okolica też bardzo malownicza, można wypocząć, spędzić czas na leniuchowaniu albo aktywnie bo jest też możliwość spędzenia czasu na spływach kajakowych itp.

Gość stylonka
Sama szukając inspiracji na wakacje, takie na które byłoby mnie stać znalazłam całkiem przydatne narzędzie, taki multi przewodnik ideatur.pl, dobra sprawa dla tych którzy nie chcą przepłacać a zrobić coś fajnego. Można tam zaplanować wycieczkę, znaleźć różne ciekawe miejsca w Polsce i poczytać pinie innych użytkowników na temat usług turystycznych, które można tam zarezerwować.