Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domenolandia

17 546 domen sprawdź i zarabiaj nic nie robiąc!!!PRZECZYTAJ TO!!!

Polecane posty

Gość domenolandia

Czy zastanawialiście się jak zarobić łatwe pieniądze bez wychodzenia z domu? Pewnie, że tak, ale wiadomo aż tak łatwo nie jest, ale mam świetne rozwiązanie!!! Jak wiadomo domeny nazywane są inwestycjami XXI wieku i słusznie, a i chyba jedyna inwestycja, która może nam przynieść kilkanaście, kilkadziesiąt, a może kilkaset procent więcej niż zainwestowaliśmy. Ja Ci w tym pomogę, ale wiadomo świat jest brutalny i ja tez muszę jakoś zarobić więc na pewno nie obędzie się bez uiszczenia opłaty. A mianowicie do czego zdążam: na mojej aukcji na Allegro:(skopiuj link i wklei go w pasek www) http://allegro.pl/17-576-domen-3-literowych-hit-allegro-zobacz-i1307040166.html wystawiłem program stworzony w Excelu, który umożliwia sprawdzenia wszystkich domen trzyliterowych, a dla zainteresowanych to takie domeny sprzedają się z rozbieżnością od ok 300 do tu granica jest zbyt rozległa, bo zależy od kupującego. Tak więc zainwestujesz 29zł na zakup mojego programu, po czym zaczniesz sprawdzać domeny, znajdziesz wolną i zainwestujesz od 0zł do 5zł, 8zł itd.(itd, ponieważ zależy jakiego rozszerzenia użyjemy, a jest ich trochę i ceny też są różne i zależne od firmy hostingowej), ale przyjmijmy, że 8zł, a taka domenę sprzedaj za chociażby 300zł rachunek prosty 300zł-29zł-8zł=263zł zysku i cały wkład zawraca się wciągu jednej transakcji. Potem tylko odejmujesz zainwestowaną kwotę za zakup domeny. Zachęcam wszystkich do mojej aukcji na Allegro, daj szansę sobie, ale pamiętaj, albo skorzystasz i osiągniesz sukces, albo będziesz się gryzł, że tego nie zrobiłeś. Pozdrawiam

Gość domenolandia
super sprawa, gorąco polecam ten program ja już spróbowałam i jestem zachwycona, koszty inwestycji są nie duże, a zarobek może być ogromny:)pozdrawiam sprzedającego