Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pravviatan

Mam 20 lat i ciągle samotny. POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Cześć. Nigdy nie sądziłem że wyląduję na tym forum. Poszedłem niestety w ślady mojego o 2 lata starszego brata :( Zawsze był sam bo nikt go nie chciał. Wczoraj założyliśmy się kto pierwszy z nas przestanie być pchawiczkiem. Dlatego moja obecność na tym forum ;) W realu nie spotykam się z kobietami ze względu na moją facjatę. Tu liczę na to że spotkam swoją śliczną księżniczkę , która poczeka na to ze mną do ślubu ;) Liczę na to , że oprócz mojego brata ktoś inny też mnie pokocha :) Mój starszy brat znany państwu pod nickiem LEVVIATAN jest bardzo wartościowym chłopakiem i staram się podążać jego śladami. Też tak jak i on chcę zostać prawnikiem. Narazie zapisałem się na studium prawnicze a od roku szukam pracy i mam nadzieję że znajdę już w kwietniu ;) Szukam dziewczyny z Nowosądeckiego bo nie mam samochodu aby dalej jeździć i prawda jazdy też nie mam ;) Jeżeli jest ktoś zainteresowany być ze mną to proszę mi odpisać :) Przyjmuje tylko poważne odpowiedzi i ostrzegam że jeżeli ktoś będzie mnie obrażał to spotkamy się na rozprawie sądowej !!! Pozdrawiam ;)

Gość gggggcscadsdf veswa
a wyszorowałes pochwe ciulu???????

Gość :::::^^^^^^^iii
pewnie jeszcze nigdy nie widziałeś gołej dziewczyny na żywo

Gość zsztywnykutas
coz,zboczency,teraz opiszcie co was kreci to bedziemy miec ubaw,bo normalni nie jestescie :) znamy takich :) a to w sukienki a to w buciki....błeeeeeee

zsztywnykutas Co to za pytanie ??? Ja z moim bratem nie masturbujemy się w sukienki i w buciki. Ja się masturbuję oglądając Na wspólnej pod Krystynę Wolszczak a mój brat gdy ogląda mam Talent to fantazjuje o Małgorzacie Foremniak.

Gość Lewiatan gdzie jesteś ??
Lewiatan wejdź ty szybko :D:D:D:D:D:D hahahaha 10/10 :D:D:D

Mojego brata tu nie ma , jestem ja. Mamy jeden wspólny komputer dlatego on teraz siedzi przed TV a ja przed komputerem ;) W ciągu dnia się zmienimy :)

cześć braciszku , jak to nie wiedziałeś !!! Co Ty wygadujesz ? Dlaczego się do mnie nie przyznajesz ?