Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nika.

blondynka z brązowymi oczami czy szatynka z niebieskimi oczami ??

Polecane posty

Gość bez nika.

jaki typ urody bardziej wam sie podoba?

Gość wybieram ta druga
nie ma to jak szatynka o niebieskich oczach :)

brunetki wyglądaj lepiej z niebieskimi oczami :D do szatynek to tak nie pasuje 🖐️

Gość a czemu do
szatynki nie pasuja niebieskie oczy? wlasnie ze pasuja :) i wyglada to slicznie, natomiast blondynka z ciemnymi nie bardzo

Gość Bella z volvo
moja siostra cioteczna ma czarne oczy ciemna skóre porcelanową. I blond włosy. chudziudka, ale nie chuda. Taka figura. I zawsze robiła furore

Gość Makaronikkk
blondyneczka z niebieskimi oczami

Gość szatynka z niebieskimi
ladnie by ciemnych wlosach podkresla blekit oczu :D

ja jestem naturalna blondynka o niebieskich oczach, i zawsze mialam blond a teraz sie przefarbowalam na braz :)

Oblubienico: jeżeli chodzi ci o wyrób najwyższych lotów, nie o chińską tandetę - to owszem ;-)

kolejny nic nie wnoszący temat...A nie myślałaś, że każdy może mieć inny gust...?????

No właśnie, tak mi się skojarzyła moja rozmowa z kimś tam sprzed wielu tygodni - że kiedyś chińska porcelana to był rarytas, a teraz to coś, co stoi poniżej duralexu. Słowem - chińszczyzna:) Też mam jasną cerę, czarne włosy i szare oczy. Co do cery - nie odważyłabym się nazwać ją porcelanową:o

Oblubienico, wiesz - moja cera jest tak jasna, że jeszcze nie znalazłam dla siebie odpowiedniego podkładu, nawet pani w Sephorze skapitulowała ;-) Na szczęście nigdy nie miałam trądziku itp., więc nie mam przebarwień czy blizn, a w związku z tym - podkład nie jest rzecza konieczną. Jedynym minusem jest to, że moja skóra jest BARDZO wrażliwa :-(

No, ja właśnie od momentu wkroczenia na nastoletnią drogę życia mam problemy z cerą. Na początku trądzik. Później trądzik dojrzalej cery - nie spodobała mi się ta nazwa:o Zapalenie mieszków włosowych - nikomu nie życzę, krosty jak pięści, bez ropy, tylko takie czerwone, twarde, bolesne, jakby wciąż w nich gorączka była. Więc podkład i puder to dla mnie numero uno. W czasie ciąży i po niej poprawiło się. Ale znowu wraca😭 W każdym razie kolor mojej skóry to czerwień zmieszana z żółtym:o Dlatego latem opalam się na umór, słońce mnie leczy.

Gość dddddddddddaaal
szatynka z bladą skórą i niebieskimi oczami wygląda na chorą