Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalogowana

Marta Kaczyńska dostała ochronę BOR

Polecane posty

Wchodzę na pudla, czytam artykuł, potem denne komentarze. Przytoczę niektóre z nich: "nie straciłoby nasze państwo, gdyby ubyło jej i jej rodziny z powierzchni tej i tak zanieczyszczonej planety" "znowu za moją kasę!!!!!!!!!!" "a głuchoniemym dzieciom zamykają ośrodek rehabilitacyjny bo nie ma piniędzy!" "tej kobiety i ich fenomenu nie rozumiem...niedawno zgineli jej rodzice a ona wielka gwiazda. dokad zmierza ten swiat i nie wiem kto popiera tych dziwacznych i zaborczych kaczyńskich" "a kto to w ogóle jest marta kaczyńska? jeżeli każdy obywatel tego kraju ma dostać ochronę z urzędu, to BORowików zabraknie....." "jużs ie chyba nie uwolnimy od tej rodzinki :(" Brawo młodzi, wykształceni.

Gość ttttttttlllllll
Za nasze pieniądze. Kiedy ona umrze ?

Gość kiedy czytam te i inne
wypowiedzi internautów na temat Marty Kaczyńskiej, dochodzę do wniosku, że jednak nie są to pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość ttttttttlllllll
Ci wszyscy to jedna banda.

Gość prawde tam napisali
oczywiscie komentarze typu ze ma zniknac, ze niech umrze sa glupie, ale ogolnie to ludzie maja racje z tym ze wlasnie zamykaja szpitale, osrodki, rozne placowki bo nie ma pieniedzy, a na ochrone dla Kaczynskiej jest zawsze.

Gość ttttttttlllllll
wcale nie głupie. Kiedy ona wreszcie umrze ??????????

Gość qqqqqqqqqq,,,,,vvvvvdddd
a na Wawelu leży ZIMNY LECH i ZIMNA MARIA

Gość po pierwsze juz
Marta nie jset członkiem rzadu, tylko sierota po marnym prezydencie i bratanica prezesa oszołoma-powinna sobie sama zasponsorowac ochrone, stac ja na to-dostała niezła sumke za "skórke".A jak jest-placimy za to ja i pani i tamta pani...:-P