Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikroskopijnaaa

zapytam tylko:

Polecane posty

Miałem nadzieję, że opiszesz siebie w kilku zdaniach. Metoda dowolna. Jak już piszemy tutaj warto wiedzieć kto jest po drugiej stronie.

Jestem kobietą. Ogolnie zrownoważoną. Intensywnie pracującą. Lubie kawę z mlekiem i abstrakcyjne poczucie humoru. Lubię ludzi i zwykle ludzie lubią mnie. Uwielbiam jeździć samochodem, bo robię to od niedawna i jest to dla mnie jak gra przygodowa w 3d. :)

Wręcz uwielbiam sformułowanie "ogólnie zrównoważona":D Bo samo zrównoważenie jest naprawdę nudne. Warto mieć swoje zasady, głowę na karku, ale też czasem umieć śmiać się i cieszyć się chwilą, pozwolić sobie na odrobinę radości, zapomnienia, nawet robiąc coś głupiego. Nienawidzę kawy z mlekiem... Źle się wyraziłem, ja nienawidzę kawy:) Nigdy mi nie smakowała i raczej nie zacznie. Abstrakcyjne poczucie humoru, tym mnie zaciekawiłaś, potrafisz to jaśniej określić?

no szlag. Napisałam taki ładny post i go wcięło ;) nie ma definicji abstrakcyjnego poczucia humoru w takim razie. Ale jak się tu pojawi to dam Ci znać ;)