Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysia27..

ROZMOWY W TOKU - grube ptysie....

Polecane posty

Gość ptysia27..

Kurcze denerwuja mnie juz te grube laski... sama wygladam tak jak one - ale do cholery nie probuje udowadniac calemu swiatu ze jestem lepsza i piekniejsza bo tak nie jest !!!!! a tekst "ma na czym usiasc i czym oddychac" doprowadza mnie do szalu !!!! bo ma na czym usiasc kobieta z duzym tyleczkiem , a oddychac kobieta z duzym biustem !!!! np jak wysoka dziewczyna wazy z 70 kg i ma biust 75 E to wtedy mozna powiedziec ze ma kobieca figure !!! kurde OTYLE nigdy nie bedzie piekniejsze od NORMALNEGO !! i basta !!! jeszcze to glupie haslo "precz z chudymi"... echhh wygadalam sie :) wrrrr

Gość ptysia27..
i jeszcze cieszy sie taka ze murzyny i araby na nia lecialy... no matko jedyna.... ma sie czym chwalic :O

Gość xsbdjhclkl.vuyhi
te 2 nosttanie ladne dziewczyny co z tego ze grube;)

Gość njknjk
a kto normlany idzie do rozmow w toku?? Przeciez oni specjalnie przedstawiaja te grube, aby sie posmiac:O

Gość ptysia27..
ale nikt mi nie powie ze 15 kilo w dol by im nie pomoglo......

Gość ptysia27..
no ta teraz troche madrzejsza....

he he wiedziałam ze o tym napiszecie.widziałam przypadkiem kawałek programu.pojebane sa te wieloryby:D jakie to żalosne ze sobie musza wmawiac to wszystko

Gość punkt unasienniania loch
takie spasiony k00rwy to tylko koń będzie w stanie wyr00chać - przebić sie przez te zwały tłuszczu :o

Gość ptysia27..
ja piernicze - ale wulgarni nie musicie byc :O ja tez jestem wieloryb :O ale konia mi nie cza :O

Gość WITABUENOCITRIN
nikt mi nie powie ze te osoby sa atrakcyjne o matko bosko to jest naprawde ochydne

Gość ptysia27..
no niestety otylosc to wkoncu choroba... kurwa ciekawe czy ta tez wygladam tak jak one :O ja pierdole - od jutra dieta :O

Gość chętny chłopak
Ptysu27 - wylizałbym twą myszkę, doprowadziłbym Cię do szczytowania łechtaczkowego :)

są kobiety którym pale kilo więcej od normy dodaje uroku ale nie kilkadziesiąt kilo....

Gość ptysia27..
no to wlasnie pisze ze wiekszy tylek, wiekszy biust - ale nie cielsko :O

Gość ooo znam to az za dobrze bo
w przyszlym tygodniu beda za to szkieletory!!!

Gość ptysia27..
szkieletorem tez bym nie chciala byc... juz wole byc gruba bo pol roku i moge schudnac a przytyc to ciezko.. oj ciezkooo :O i nie wyobrazam sobie nei miec tzytzow

taka ktora mowi z kim nie byla chce pokazac ze stac ja na tyle ile te chuderlaki.tylko ze 3/4 takich osob wykorzystuje naiwnosc jak powie kilka pieknych slow"jestes taka dla mnie szczupla,jaka modelka itd"wiem bo tez mam kilka znajomych przy tuszy i wielokrotnie widzialam reakcje kolezaneki ich naiwnosc na tanie slowka.jezeli dobrze sie z tym czuja -ze swoja masa to jasne moze demonstrowac.ale nie wiem po co nagminnie manifestują ile to ja facetow nie zaliczylo a ile sie udalo.te rozmowy w toku schodza na psy..

Gość cvbnm
typowe tępe maciory

Gość ptysia27..
no ja jestem gruba ale na mnie tanie komplementy dzialaja jak plachta na byka..... poza tym nie probowalam sie nigdy dowartosciowac tym ze mnie murzyny czy araby podrywaja :O

Gość podwrazeniem
ale za to maja lepsze chumory sa cieple i takie misiunie