Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być ruda

z brązu w rudy

Polecane posty

Gość chce być ruda

Witam dziewczyny. Też mi się zamarzył rudy, taki jak tutaj: http://www.glazel.pl/index.php/eng/Oferta/PROMOCJE/Konkurs-Glazel-i-4fun.tv/Jesien . Aktualnie mam na głowie dwa odcienie brązu- jasny u nasady i taki powiedzmy sredni przy końcach, różnica nie jest jakos bardzo widoczna i przejscie jest płynne, tak sie zastanawiam: 1. Czy można w takim dwukolorowym stanie farbowac wlosy na inny kolor 2. Jaką farbę kupić by uzyskać odciweń zbliżony, bądź troche ciemniejszy do tego na zdjęciu. Zaznaczam,ze naturalne wlosy łatwo łapią kolor, boje sie troche tego ciemniejszego na koncach, bo to b.sprane resztki po farbie ciemnobrązowej ;/ Pomóżciee

Gość chce być ruda
upupu

Gość chce być ruda
wlasnie mi chodzi o to,czy da rade bez rozjasniania. Mam wlosy podatne na kolor, tylko sie zastanawiam, czy złapie te ciemniejsze konce ;/

Gość chce być ruda
upupu

Gość taka jedna tam...
troche to trwalo,ale z bardzo ciemnej czekolady przeszlam na rudy i to bezbolesnie;) casting loreala..bursztyn,i o dziwo tez mialam 2 kolory na włosach,bo sama farbowalam,a ten casting rowno w miare pokrywa,gdzies za 3cim razem powtorki(w przeciagu ok 3-4mcy) koloru juz bylam ruda i wlosy sie powoli rozjasniły,a w lecie slonce tez zrobiło swoje...

Gość taka jedna tam...
a jak "na szybko" chcesz to musisz sciągnąc ten obecny kolor,mozna kupic cos takiego ok 50zl,i potem znow farbowanie na ten upragniony;) fryzjerka tez pewnie cos takiego zaproponuje,i pewnie bedzie to słono kosztowało;(

Gość chce być ruda
a ten bursztyn nie wyjdzie za ciemny ?

Gość chce być ruda
oj sciagac nie chce wlasnie,az tak bardzo mi nie zalezy, wole miec duzo wlosow, niekoniecznie w wymarzonym kolorze,niż dwa w rudym ;)