Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 pytań do

Czy przyznawać się do prawictwa czy lepiej ściemniać ?

Polecane posty

Gość 100 pytań do

Mam taki dylemat otóż jestem prawiczkiem z różnych względów mn: złe podejście do seksu i spraw przyziemnych nadmierna celebracja i dorabianie idei wielkiej miłości ...która nie istnieje ;] ,ale nieważne przejdźmy do sedna. Chodzi mi o to że względu na mój wiek 25lat spotykam się z dziewczynami które zazwyczaj są już po jakiś przejściach i miały co najmniej jednego partnera. Dość często dochodzi do jakiś zwierzeń ,albo przynajmniej lekkich wspomnień czemu już nie jest z byłym itp itd co bardziej śmiałe mówią nawet o swoich pragnieniach seksualnych no po prostu zaczynają rozmawiać o tych sprawach bo to jest dla nich normalne ,,a ja z braku doświadczeń związkowo-łózkowych za bardzo nie wiem jaką postawę przyjąć i zaczynam zbywać temat ;/ co pewnie coś danej kobiecie sugeruje. Więc pytam was czy może lepiej w takich momentach przyznać się że się nikogo nie miało i tu podać jakiś konretny powód itp czy może lepiej udawać kozaka i ściemnić lub mocno podkoloryzować przeszłość.. Generalnie nie jestem jakiś zamknięty w sobie podchodzę do siebie z dystansu wrażliwość również odsunąłem na bok jestem gotów na przeżycie nawet przygodnego seksu z jakąś ciekawą osobą ,a wiem że takie są :) i nie są to jakieś dziwki tylko po prostu kobiety z dużym temperamentem.....o właśnie ja nawet nie wiem jaki ja bym był w łóżku bo nigdy tego nie robiłem ;() ... Bluzgi i wjazdy na mnie sobie darujcie bo mnie to nie rusza :) pozdrawiam wszystkich .

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
sciemniaj i najlepiej ucz sie ... znasz metode calowac swoje ramie ? no to probuj ...

Gość jekaterina iwanowa
Prawiczki mówią ściemniaj, a ja Ci powiem to zależy. Czy chcesz takiego luźnego związku, a może bardziej przygody- wtedy ściemniaj, jeśli chcesz z kimś naprawdę być, to powiedz prawdę. Kiedy mnie mój 25letni chłopak powiedział, że jest prawiczkiem, to najpierw nie potrafiłam uwierzyć, ale ucieszyło mnie to i bardziej mu ufam od tego czasu.

Gość dwuznaczność
można powiedzieć tak jakoś niejednoznacznie że...........po takim czasie to już nawet nie pamiętam jak to się robi i mam wrażenie że jestem prawiczkiem, tak jakby znowu dziewiczy..he, he... ale jak się trafi na normalną dziewczynę to nie ma sensu ściemniać

Gość jekaterina iwanowa
sama oczywiście dziewicą nie byłam, ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Gość 100 pytań do
"znasz metode calowac swoje ramie ? " To że jestem prawiczkiem nie znaczy że się nigdy nie całowałem bez jaj ..:) Z tym ściemnianiem to nie jest taka prosta sprawa bo wy laski lubicie zadawać potem różne pytania ,a dlaczego ? a z jakiego powodu twój związek się rozpadł ? ,a ble ble ? ;) Wy zadajecie te pytania bo można się z nich dowiedzieć też jaki jest facet itp ^^

"jeśli chcesz z kimś naprawdę być, to powiedz prawdę" Buhahahahaha! Niech się nie wygłupia i wymyśli sobie jakąś historyjkę.

"Z tym ściemnianiem to nie jest taka prosta sprawa bo wy laski lubicie zadawać potem różne pytania ,a dlaczego ? a z jakiego powodu twój związek się rozpadł ? ,a ble ble ? " A Ty, biedactwo nie będziesz wiedział co odpowiedzieć? ROTFL.

Gość jekaterina iwanowa
dziękuje za czynne branie udziału w dyskusji w moim imieniu:) Myślę, że chyba dwuznaczność byłaby wskazana, jeśli nie chcesz się przyznawać do tego, że jesteś prawiczkiem. Bo to i tak prawdopodobnie wyjdzie podczas tego pierwszego razu. Ja i tak przy normalnej i ułożonej dziewczynie stawiałabym na szczerość:)

"Bo to i tak prawdopodobnie wyjdzie podczas tego pierwszego razu." Ważne, że podczas. "Ja i tak przy normalnej i ułożonej dziewczynie stawiałabym na szczerość" Każda ma się za normalną i ułożoną.

Gość jekaterina iwanowa
straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat

Gość 100 pytań do
Przyznam się jeszcze ,że na początku chciał bym przelotny związek z jakąś fajną gorącą dziewczyną taką która jest doświadczona i zapewni mi wrażeń taka która będzie sobie doskonale zdawać sprawę że to tylko od tak się bawimy i to tyle bez wielkiego love. Bo nie wyobrażam sobie dłuższego związku z laską ,która miała wcześniej 1-3 chłopaków gdzie ona by była dla mnie pierwszą ,a ja dla niej któryś tam i ten związek miał by sie zakończyć śubem dziećmi i wogule fajerwerki :)

Gość jekaterina iwanowa
W takim razie możesz pościemniać, że dawno tego nie robiłeś. A jak będą pytania, to powiedz, że nie chcesz o tym rozmawiać i tyle.

zalezy czy laska jest doswiadczona jak tak to zobaczy ze nie jestes MacGyver i zaczniesz nie precyzyjnie wykonywac ruchy,natomiast jak kobieta wkracza w swiat erotyzmu to historyjke wal..albo nadrob atmosfera i juz. "jezeli kobieta na dluzsza mete to lepiej powiedz prawde,to moze sama zaaranżuje ta inicjacje"

Kłam ile wlezie. Powiedz, że byłeś z dziewczyną kilka lat temu i stąd twoja "niezgrabność". Po prostu wyszedłeś z wprawy.

Gość łojeju
jekaterina iwanowa straciłam dziewictwo jak miałam 16 lat " no to niezła kure wka z ciebie

Gość 100 pytań do
Najtrudniejsza jest ta świadomość przy ściemnianiu że ja w ogóle nie mam o tym pojęcia :() ..jedyne przeżycia erotyczne z laską to jakieś całowania po pijaku i tyle ;/ Dzięki za rady

Mów, że dawno nie byłeś z kobietą i wyszedłeś z wprawy. Powinno zadziałać.

Gość rób tak...
Rob tak jak mój (już mąż). na początku 9wiedząc,ze ja nie byłam świeta) mówił mi o swoich dziewczynam..ba - nawet mówił, ze uprawiał juz seks... ja już byiśmy 2 lata..przyznał sie - a ja poczułam sie wyjatkowo!:) POWAGA!:)

Gość 100 pytań do
eh jakoś ściemnić dwuznacznie mogę ,ale w mitomanie to ja się bawić nie będę ;/ nienawidzę mówić wymyślonych bzdur Zazdroszczę tym osobą które od młodych lat podchodziły do tego tematu z lekkością i dla nich seks to coś normalnego naturalnego i powszedniego.

Gość rób tak...
wypchaj się loooser

Gość 100 pytań do
looser moze tez bym tak chciał ,ale takich dziewczyn jakie bym chciał nie ma albo jest jedna na milion więc jak sie niema co się lubi to się lubi co się ma ...a nie mam zamiaru zostać prawiczkiem do końca życia tylko dlatego że coś tam mi się z ideami życiowymi nie zgadza bo nie warto. I tak za długo czekałem nie wiadomo na kogo przez te 5lat od 21lat licząc nawet

Gość jekaterina iwanowa
łojeju, "no to niezła kure wka z ciebie" NIe wiem, czy zauważyłeś, ale ktoś komu przeszkadza to, że zaakceptowałam faceta- prawiczka próbuje się ze mnie podśmiewać i obrażać.

Gość jekaterina iwanowa
tak swoją drogą: dlaczego Wy tak bardzo przeżywacie to swoje prawictwo?!

Jak się ma bliżej do 30-stki niz do 20-stki to masz swoją odpowiedź.

Gość jekaterina iwanowa
nie mam odpowiedzi. Co za różnia ile ma się lat? Czy to nie jest tak, że to Wy sobie wmawiacie, że to takie straszne jest?

Gość a co to za przyjemnosc
mieć żonę np którą zaliczyło kilku kolesi a ona jest naszą pierwszą ?

Ja sobie nic nie wmawiam. Znam reakcje dziewczyn kiedy się dowiadywały. Tu raczej nikt tego strasznie nie przeżywa. Po prostu jest jak jest.