Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś to nie dziś

Zły stan psychiczny, jak sobie pomóc

Polecane posty

Gość kiedyś to nie dziś

Jestem totalnie na dnie. Załamało mi się życie, we wszystkich sferach. Straciłam miłość życia, rodzina sie odemnie odwróciła, w pracy mi nie idzie. Jest ze mną bardzo źle. Chorowałam na depresje a teraz ten stan się jeszcze pogłebił. Nie mam sie komu wyżalić. Dwa tygodnie temu byłam u psychologa który przez czterdzieści minut potrząsał głową na koniec dał chusteczke do otarcia łez, nic po za wysłuchaniem nie pomógł. Mam ochotę zaszyć sie w domu i nie wychodzić i spać całymi dniami. Chce aby wszyscy dali mi spokój, jak mam sobie pomóc wyjść z takiego stanu

Gość telefon zufaniaccccccccc
poszukaj numer i dzwon

Gość tanio czyli po ile?
jakie leki bierzesz na depreche?

Gość Zsakuł
mam tak samo....

Gość jakie leki przyjmujecie?
pytam bo sama mialam stany depresyjne..i dopiero po seronilu mam 4 letnia przerwe..czuje sie super!!!!

Gość Zsakuł
może ten... fluoksetyna?

nie zam tego co napisalas..wiem tylko ze mi pomogl seronil..dziala tylko na przysadke i uwalnia tzw hormon szczescia..na poczatu bolala mnie glowa..bralam go 3 miesiace a teraz jestem juz inna kobietka:-) Moze poproscie lekarza o przepisanie tego:-) polecam

Gość Zsakuł
mój tata jest pijany i gada głupoty... mam fajne życie... :-(

echh:-P

Gość Monsik
Witam czy ktos moze mi napisac po jakim czasie zaczyna działać fluo?

Gość gość
nie wiem po jakim zaczyna dzialac tak, ze ci lepiej...wiem, jak bylo na poczatku :o

Gość gość
leki tego typu zaczynają działać po ok 2 tygodniach. Ale już wcześniej może się pojawić lepsze samopoczucie po tzw efekcie placebo

Gość gość
czemu wy wierzycie w te leki? jak już zaczniecie to nie można przestać...każdą depresję można przełamać tylko własnym wysiłkiem...oglądajcie te filmiki motywujące na youtube. Znajdźcie inne. Zacznijcie ćwiczyć, bo to w waszym organizmie produkuję to co dają wam te leki...tylko, że naturalnie bez chemii... tu polecam z własnego przykładu ewe chodakowską i mel b.

Gość gość
Miałam swego czasu poważne problemy. Nie chwaliłam się tym przed nikim, nie zwierzałam się...Bałam się,że ktoś mnie wyśmieje...Chciałam być przy moim synku i jakoś krok po kroku walczyłam ze sobą...Tłumaczyłam sobie wszystko, analizowałam i chciałam sama sobie pomóc. I był nawet taki czas, gdy myślałam, że to wszystko mam już za sobą...Ale zaczynałam uświadamiać sobie, że jednak nie. Ten dziwny nastrój znowu powracał i trwał...Musiałam znaleźć jakieś lekarstwo na moje schorzenie. Pomogło mi oczyszczenia aury u osoby zajmującej się magią http://energiaduchowa.co.pl/?p=21 , od rytuału zaczęło się wszystko zmieniać na lepsze. Znów jestem pełna zycia i chęci. Oby było tak jak najdłużej.