Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola 00092

Zawód stewardessy .proszę o pomoc .

Polecane posty

Gość Nikola 00092

w grudniu kończę 18 lat i od dawna marzyłam o tym by spełniać sie w zawodzie stewardessy .Umiem biegle 2 języki angielski i francuski . Mam 165 cm.wzrostu , wygląd , jestem osobą komunikatywną , uśmiechniętą . Tyle że nie wiem jak zacząć ? Gdzie się zgłosić ,słyszałam o jakiś testach , tylko gdzie ? W internecie nic na ten temat nie piszą . Wiem że to praca idealna dla mnie , nie choruje , nie przerażają mnie godz.pracy , a i pieniądze z tego duże .. bardzo prosze o pomoc ,moze są tu dziewczyny takie jak ja lub stewardessy ? POZDRAWIAM CIEPLUTKO ; *

Gość Nikola 00092
hej pomoże mi ktoś ? : P

Gość Fafinette
fajna robota tylko witając pasażerów musisz zrobić każdemu loda z połykiem :classic_cool:

Gość dsfgry
a plywac umiesz?

moja kolezanka kiedys kilka lat pracowala w tym zawodzie. skonczyla tylko jakis kurs. pracowala w jakis mniejszych liniach. nie wim, jak jest teraz ale wtedy to byly wymagania co do oglnego wygladu dziewczyny, zwlaszcza jej wzrostu

Gość lopae
obowiązkowo musisz mieć wydepilowane włosy łonowe

Gość fajne pieniadze ale
nawet nie ma kiedy ich wydac

Gość Nikola 00092
tak pływać potrafię , słyszałam że to też potrzebne . Bardziej mi chodzi o to gdzie odbywają sie te nabory i w jaki sposób moge sie o nich dowiedzieć ? : ) praca jest super , ale głupie komentarze w stylu "musisz zrobić loda" prosze oszczędź sobie : ))

Gość paulettkkka
ja pracowalam dla GULF AIR , Bahrain kraj sąsiadujący z Emiratami arabskimi wejdz sobie NA nasza klase tam jest forum stewrdes sa tez moje fotki , nieco egzotyczne-bo latalysmy w toczkach z welonami

Gość Nikola 00092
wzrost nie może być niższy niż 160 cm ani wyższy od 175 cm

Gość 24 lata- 12000 funtow
normlanie wchodzisz na strone wszystkich linni lotniczych i oni zawsze maja tam zakladke- kariera czy rekrutacja,pracuja dla nas i wypelaniasz aplikacje i czekasz.

Gość paulettkkka
nabory prowadzą od czasu do czasu najlepiej jak wejdziesz sobie na strony linii i posprawdzasz. Ja znalazam ogloszenie w wyobrczej o castingu , poszlam dostalam sie , mialam numer 13 ! Dzis juz nie latalam , to cięzka fizyczna zapierducha , latalam bardzo duzo ,obecnie mieszkam w USA wykonuje zaowd wyuczony . Jedyny plus to taki ze zwiedzialm ponad pol swiata

poza tym jest jeszcze takie miedzyanrodowe forum -jak zostac stwerdessa i tam ludzie sie dziela info na temat jak pzejsc przez rozmowe kwalifikacyjna itp. poszukaj na google.

moge jedynie doradzic,skoro juz skladasz podania to bym sie przede wszystkim skoncetrowala na tych dobrych liniach typu Gulf air, quantas,Emirates ,a nie tych typu ryanair , easyjet itp.

Gość Zsakuł
zgłos sie do lotu!