Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróówa

CIĘŻARNE NAGO???

Polecane posty

Gość ciężaróówa

Co sadzicie o kobietach w ciazy ktore robią sobie fotki nago lub w bieliźnie i umieszczaja je na portalach typu nk.pl ? gdyby kobieta nie będąca w ciazy tak zrobila to wiadomo ze nazwana zostalaby dziwką. wiele jest stron gdzie wrzucane sa rozne osobliwe ftoki z nk, m in foty pan pokazujacych swoje cialo "nago badz w bieliznie". czy ciezarnymwolno więcej? czy gdy ma w brzuchu dziecko to przestaje być kobieta, a staje sie inkubatorem i inaczej sie powinno patrzec na nagość? nie ogarniam tego...

Gość generał Custer u źródeł Nilu
narcyzm i nic więcej

Gość rtrtrtre
nago nie widziałem, żeby jakaś ciężarna fotkę miała, więc coś ci się pomyliło chyba. po drugie - co cię to interesuje? nie chcesz, to nie oglądaj.

Gość rtrtrtre
oczywiście nago fotkę

Gość ciężaróówa
nie sadze, bo ja widzialam wiele razy. :o nie chce mi sie teraz szukać. no nie pokazuja wszystkiego na tych fotkach, zaslaniaja sie reka itd ale nadal są NAGO!

Gość Bella z volvo
niekazda ładnie wyglada. nasladuja modelki..maja swoje sesje

Gość rtrtrtre
chodzi pewnie o to, że pokazują głównie brzuchy. zresztą naga ciężarna nie jest obiektem seksualnym u normalnego faceta (chyba że jakiś fetyszysta ciężarnych) tylko naturalną przyszłą matką w całej okazałości.

Gość ciężaróówa
nie kochany, jest mnostwo fot gdzie kobieta stoi w samych gaciach a jej fagas trzyma ja za cycki itp itd....

Gość ciężaróówa
a jezeli kobieta ciezarna nie jest obiektem seksualnym , to wspolczuje twoje ewentualnej żonie :O rozumiem ze przez 9 miesiecy zero seksu, pozniej w czasie pologu tez. a pozniej to juz w ogole, no bo to matka, a nie zaden obiekt seksualny! :O