Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klólik baanny

zdjecie na fotoerotika playboy konkurs

Polecane posty

Gość 235725782682682
hmm

Gość 0-08-8-8
??

Wiem, bo jestem fotomodelką i mam zdjęcia na tym samym portalu co Wasiołka, znam to zdjęcie.

Chyba ze pomyliłam nazwisko :D Jeśli tak to przepraszam. Ale foto znam, ostatnio było w rankingu na max models.

Gość ja nienaiwdze imienników
hahah to że masz na maxmodelsie foteczki bejbe nie czyni cie modelką :D pewnie masz 160 cm i 70 cm w talii :D wielka modelka :D TFP

Nie, mam 173cm, 56kg, zdjęcia robię od 12 roku życia i mam agencję. To nie czyni mnie modelką, ale foto modelką owszem. Co do tfp- zdarza mi się, ale w komercyjnych projektach także biorę udział.

Gość ja nienaiwdze imienników
no to chuda ani szczupła nie jestes, co najwyżaj plastic fantastic jak Alicja Sudakowska ;) botoksik kolagenik no powodzenia ;) albo ta Druga Amanda Mrowiec , co ma usta wielkości ahhh zresztą nie powiem czego. no już już nie chwal sie bo żylka ci pęknie :) ja tez mogę tu npisać że jestem top model fiu fiu

Nie jestem ultra chuda, jestem szczupła i figurę mam akurat do zdjęć. Plastik to nie mój styl, przykro mi. Usta Amandy mnie śmieszą i tyle w temacie... Nie będę z tobą dyskutować bo nie lubię gadki nie na poziomie. Przykro mi.

Gość q5hw5qy
no akurat chcialabym takie usta jak amanda. pudzian i inni kulturysci byliby moi ...tylko moi !!!!!!!!!!!!