Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jestem noł lajfem.

Polecane posty

Jestem no-lifem, bo mnie olano w piątek wieczór. O 23.00 wstąpie na chwilę do jakiegoś klubu i sobie wyjdę.

ja też jestem noł lajfem, facet poszedl na pracowe piwo z kumplami a ja siedzę, oglądam CSI i czytam kafe :O 😭 kurwa, w piątek wieczór :O A pracę też powinnam pisać, zobowiązałam się zrobić to za kasę i nic nie robię :O

też mnie boli noga, jak mowi mój zajebiście mądry chlop, podobno bolą mnie wiązadła 😭 A pracę w sumie powinnam zacząć, niby mam czas do czerwca, ale kuźwa założyłam sobie, że zrobię to do końca roku i chyba jednak nie zrobię :O

Ja powiem Ci, ze pisalam tylko licencjat 2 razy w zyciu, nie mialam zwyczajnie na to czasu nigdy. Pisze zwykle prace zaliczeniowe. W zaleznosci od tematu, objętności 10-15 zł za strone.

ja też nie mam czasu, praca 8h, dom, chłop, przygotowania do ożenku, a się wpieprzylam w ten licencjat teraz :O Fakt, że mam pracę na wzór, więc odpada mi wyszukiwanie bibliografii i głowienie się, jak temat ugryźć, ale jednak kupę czasu trzeba będzie poświęcić :O