Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvded

Mam solidne wyksztalcenie! A nie mam pracy! I na co mi byly te cale studia!

Polecane posty

Gość dvded

Skonczylam dwa kierunki socjologie i kulturoznawstwo. I co? i gowno, nie mam nigdzie pracy a jakas urzedniczka zaproponowala mi posade woznej w szkole. Nikt mnie tam nie wkurzyl, nie dosc ze czlowiek zapieprzal na dwoch kierunkach, uczyl sie, pracowal to jeszcze nikt tego niedocenia.

Gość prowo na bank

Gość żalisia
Aleś kierunki obrała...rzeczywiście, przyszłościowe :-O

Gość dvded
Ja chcialam tylko miec papierek, nie liczylo sie dla mnie zeby cos skonczyc, ale skonczyc. I co? i nic, moglam isc prosto po technikum do pracy, ale rodzina naciskala bym gdzies poszla i poszlam. Socjologie by miec spokoj od rodzicow, a kulturoznawstwo po prostu samo z siebie zainteresowalo. I niech nikt mi nie mowi ze obralam marne kierunki, bo nie liczy sie co czlowiek skonczy ale znajomosci a ja ich niestety nie mam.

Gość dvded
Jakim prawem wyzywasz mnie od debilek. Studiowalam po prostu to co mnie interesowalo. Nie byloby sensu bym studiowala cos z bankowoscia czy ekonomia skoro nie dalabym sobie rady.

Gość Łukasz25___
Witaj w realnym świecie :P studia (chyba że takie po których szukają ludzi) bez doświadczenia albo znajomości niewiele dzisiaj znaczą, brutalne ale prawda