Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem o co chodzi1236987

windows 7 a the sims 2

Polecane posty

mam problem z uruchomieniem sims 2 na windowsie 7 :O wyskakuje mi komunikat "nieznany błąd" i nie da się nic zrobić... miał ktoś z was taki problem? jak go rozwiązać? z góry dziękuję za pomoc! od razu powiem, że cracka skopiowałam i mam 64-bitową wersję winodowsa, która jest kompatybilna z grą - sprawdzałam na stronie. I tak samo komp spełnia wszystkie wymagania, bo jeszcze parę dni temu grałam w tu w sims na xp, a po reinstalacji systemu przestało działać. :O

instalowałam jeszcze raz, ale to nic nie dało.

mam directX 11, wiec to nie przez to. Może to zalezy od wersji windowsa?

ale kurczę, mam wersję enterprise, a wlasnie przeczytałam, ze ona sie niczym nie rozni od ultimate, wiec ja juz sama nei wiem :(

Jezeli Windows jest w wersji 64 bitowej, to moga byc problemy z uruchomieniem tej gry.

ale na forach pisza, że normalnie uruchamiaja na tej wersji systemu i że nie mieli zadnych problemów.

Ja też mam problem z simsami,ale 3 mam vistę chcę zainstalować windows 7 i mam nadzieję,ze gra będzie chodzić na viscie gra się wyłączała w huj chyba sobie nigdy nie pogram

na viście ogolnie jest problem z grami, wiele z nich nie chodzi w ogóle albo sa jakies problemy.

Hept jak się troszkę znasz to może sie podczepie ja mam viste i grałam w sims 3 oryginalne po jakimś czasie gra zaczęła sie wyłączać po jakiś 15 minutach laptop został wyczyszczony w środku miał trochę kurzu pod laptopem mam wiatrak dodatkowy bo ktoś mi powiedział,ze może się przegrzewać odinstalowałam grę usunełam nawet wszystkie dodatki zainstalowałam od nowa i jest to samo czy problem może być w systemie czyli viscie

no u mnie na 7 nie działa. :o

ale masz 2 jak ja instalowałam na viste 2 to pojawiał się komunikat,że są problemy ze zgodnością gry z ty systemem może na 7 już całkiem są problemy ja mam nadzieję,że 3 mi pójdzie bo bym sobie pograła

aaaa, przepraszam, nie doczytałam.

Gość .plk
uruchom w trybie zgodnosci z Windowsem XP. Jesli nie wiesz jak, poszukaj na google.

spróbowałam,mam dwie opcje ze zgodnością xp (dwa rózne service packi) i na żadnym się nie włączyło...

już maaaaaam! pomogła opcja "uruchom jako administrator"... nie wiem dlaczego tak jest, skoro ja używam konta z opcjami administratora, ale już nie wnikam, ważne, że działa!

Gość Deybel
na windowsie 7 gra działa, jednak jest problem z czymś innym, mianowicie gdy wrzuci się dodatkowo ściągnięte ciuchy, włosy itd nie ma ich w grze. Przy włączeniu się menu gry jest zapytanie czy ma uruchomić grę z zawartością zmodyfukowaną, ale gdy zaznaczymy, że tak to ich nie ma w grze.