Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miarka się prrzebrała

pobił mnie

Polecane posty

Gość miarka się prrzebrała

mojego brata i ojca którzy się wstawiili za mnie. Chodzi o mojego męża który wr ócił dzisiaj z delegacji i zaczał mnie obrażać po czym odgryzłam się, dostałam od niego po twarz po części w ucho przez to jak zatykam jedno to z drugego leci mi powietrze co mam dalej zrobic? pomozcie mi? mamy 3 letnie dziecko? dszwonilm naa policje powiedzilam o sprawie jutro ide zgloscic to pokierujcie mnie dalej

Jak będzie spał to podejdź do niego i usiądź mu jajami na twarzy. Na pewno się udusi ;)

Gość out of order znaczy ze cos
idz na obdukcje do szpitala

Gość .Misiura
z tym uchem to na pewno masz peknieta blone bebenkowa musisz isc do laryngologa przepisze ci antybiotyk a tak pozatym to zabiłabym tego damskiego boksera

Gość mlody duchem
Nie ma na co czekac,skoro Ciebie nie sznuje,to nigdy wiecej nie bedzie,dziecko tylko bedzie cierpialo i bedzie mialo zle wspomnienia,ktore beda mogly zle ksztalcic jego psychike i duzo taki mlody chlopczyk a pozniej chlopak moze stracic,miec problemy ...

Gość miarka się prrzebrała.....
jutro zamierzam pujsc na komiariat spisa wszystko, to juz drtug raz aale co dalej zeby bylo dobrze? chce rozwodu chce ograniczyc mu prawa bo si boje o dzicko co mam dalej robic

Gość Sparnellla
komisariat swoją drogą,ale obdukcja to jest bardzo ważne

był w miare normalny nie spodziełabym się tego po nim. Oszukiwalam się że jest to czlowiek do zyciaa, ale jednak nie... pobil mnie, mojego brata i ojca w moim rozinnym domu słukł lustro, przestraszyl dziecko, chce go w koncu posadzic na duuupie. wiec jai rozwod? mam sporo hakow na rozwod z jego winy, z druugiej str nie mam kasy na adwokata poza tym czy dobrze zrobie jak jutro zglosze sprawe na komisariacie?

z tego co wiem obdukcja kosztuje?

Gość mogło być dobrze i bez orgazmu
Nie potrzebujesz adwokata jeśli masz haki na niego.Z resztą jak zrobisz obdukcję,czy zgłosisz pobicie na policję to będziesz miała papier i dostaniesz rozwód z jego winy bez najmniejszego problemu.Za sprawę rozwodową będziesz musiała zapłacić 600 ale po sprawie on bedzie musiał oddać Ci te pieniądze na pewno. Powodzenia i trzymaj się!!

Jeśli sama bedziesz robiła obdukcję to 100-120zł ale moze policja Cie skieruje,wtedy chyba za darmo.

obdukcje moge zrobic dzien po zarzzxeni? dodam ze dzisiaj dzwonlam na policje i mowilam jak sprawa wygla? czy obdukcja kosztuje i gdzie sie z tym udac?

możesz na drugi dzień zrobić,zwłaszcza ze zgłosiłaś zdarzenie na policję.

dziekuje, czyli jutro ide zglaszam pobicie, oni mnie kierja na obdukcje czy sama musze sie upomniec? mmoge naet zaplaci chce to jak najzybciej rozwiazac

jak Cie nie skierują to się upomnij.

dziekuje, jutro ide bede walczyla