Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limulinum

BYLIŚCIE KIEDYŚ SAMI W KINIE ?

Polecane posty

Gość limulinum

jw.

Gość było się
Kiedyś byłem, ale głupio trochę tak samemu.

tak; najzabawniej kiedy miałam ostatni dzień do wykorzystania jakiegoś tam darmowego wejścia na seans... i, po całym dniu, ciężko zmęczona, z siatami zakupów, trafiłam na "Samotność w sieci" - bo akurat tylko to grali :D oj, musiałam wyglądać jak kupka nieszczęścia :) ale na dobry film, jak jest w takim czasie grany, że nikomu za bardo nie pasuje... no to czemu nie? :)

Gość ja do kina chodze uprawiać
seks

Gość ochach
Ja kiedyś poszłam z bratem i tatą do kina i oni uparli się na jakiś filmu, który ja już widziałam i koniecznie chcieli go zobaczyć, a że mi się nie chciało oglądać go drugi raz to poszłam na coś innego, o ile się nie mylę wojnę polsko ruską . Generalnie czułam się dziwnie, ale jakoś baardzo mi to nie przeszkadzało, nie czułam się jak odludek ;p

Gość mój kotek ma zaparcie
byłam kilka razy, bo miałam zniżki a filmy niszowe i nikt nie chciał ich oglądać :D :O

Gość Ruudzielicaa86
Praktycznie zawsze chodzę sama, ale nie uważam tego za minus. Dzięki temu mogę lepiej się skoncentrować na fabule i tym samym przeżyć seans z prawdziwego zdarzenia.

Ja nigdy, ale się zbieram już jakiś czas (nikt nie chce iść na essential killing). Bo przecież chodzi o obejrzenie filmu ale zgodzę się z Postaram się być kulturalna, razem jakoś inaczej, pewniej

"z siatami zakupów, trafiłam na "Samotność w sieci"" I zamiast butelek po piwie, turlały się warzywa po sali kinowej :D Cześć Agnieszko 🌻

Gość limulinum
a co myslice o ludziach którzy sami chodzą do kina ? tzn siedzicie sobie w kinie i widzicie ,ze ktoś siedzi sam to co myślicie o tej osobie ?

Gość ojej bardzo czesto
ide film ogladac, nie trzeba mi towarzystwa, nawet mi przeszkadza sie skupic.

Gość Ruudzielicaa86
Właśnie, towarzystwo dekoncentruje.

Właśnie to jest najdziwniejsze, jak ja pójdę sama to uznam że wszyscy będa myśleć że jestem jakaś samotną dziwaczką. Ale jak widze kogos samotnego w kinie to właściwie nic nie myślę, ot po prostu chciał obejrzeć to przyszedł

Bo wszystkie torby trzymałaś kurczowo na kolanach, a na film spoglądałaś przez półokrągłe uchwyty ;-)

Gość limulinum
byłam dziś sama w kinie bo w sumie jakoś tak chciałam iść sama i dziwnie się trochę czułam. szczególnie jak stałam w kolejce po bilety wszyscy w jakiś grupkach albo w parze ,a ja tak sama. ale muszę przyznać ,ze lepiej ogląda się film jak nik mi nie ględzi nad uchem :)

Gość shiga
ja, rok temu bylam w stanach, sama. posnanowilam pojsc do kina na "the proposal". podeszlam do okienka i poprosilam o bilet na ten film, na co pani znudzonym glosem, ze zostal tylko jeden bilet, na co ja podskoczylam z radosci, ze super, bo akurat jestem sama, po czym pani spojrzala na mnie z dezaprobata, myslac pewnie 'OMG co za looserka' :P a w kinie znalazlam miejsce idealnie po srodku , przy koncu sali. podczas filmu cala sala smiala sie ze scen (a ja z nimi) tak ze nikt nie zauwazyl (a ja zapomnialam) ze jestem tam zupelnie sama :)

Gość Soledad1982
jest sie czym podniecac... ja chodze przewaznie sama, na filmy niszowe, tam jest duzo osob samych, nikt glupio nie komentuje i atmosfera super. unikam seansow gdzie sala pelna i zrą chipsy na potęgę :-O

Gość in somnia
Ja kiedyś myślałam, że będę czuła się głupio chodząc sama do kina, ale była taka sytuacja, że pracowałam w kinie, mogłam chodzić za darmo i wtedy pierwszy raz poszłam sama... było świetnie! byłam tak jeszcze kilka razy, zupełnie inaczej jest niż z kimś, ale bardzo pozytywnie. Później był jakiś przegląd filmów Allena w takim małym kinie i wylądowałam tam też sama z termosem herbaty, super to wspominam.

Gość tak, poszlam kiedys sama
zeby w spokoju sobie obejrzec, przezyc caly film, usiadlam sama na srodku w rzedzie przed wszystkimi a na 3 minuty przed seansem wszedl samotny koles i usiadl obok mnie... zadnej romantycznej historii sie nie spodziewajcie, bylam wqrwiona na niego jak nie wiem :O

Gość jakim trzeba być zboczeńcem
Też chodzę sama, prawie tak samo często jak z kimś. A we Francji tylko sama chodziłam. I jest super, nikt nie przeszkadza. :D