Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wezmę takiej nigdy

Nigdy nie wezmę kobiety, która uprawiała anal

Polecane posty

Gość why not...
"To już nie ma porządnych, wrażliwych, czułych, delikatnych dziewczyn dla których liczy się miłość?" Twoim największym problem jest to, że uważasz, że uprawianie analu wyklucza posiadanie powyższych cech :o

Gość 4listna koniczynka
''To już nie ma porządnych, wrażliwych, czułych, delikatnych dziewczyn dla których liczy się miłość?'' A kobieta po analu nie może być porządna, wrażliwa, czuła, delikatna dziewczyna dla której liczy się miłość? Oczywiście są, ale... pojedyncze egzemplarze ;)

Gość hahahaha brechta z was
Oj kolo ma problem we łbie nasrane, a i tak dostanie pannę z przeczyszczonym przez pół miasta kominem i rozluźnionym zwieraczem.

Bo anal jest dla mnie wulgarny i wyuzdany. Poza tym jak ktoś jest prawiczkiem to może go drażnić, że dziewczyna miała iluś tam partnerów analnych

nie wezme takiej nigdy Ty to kurwa jak jakis muslim czy co, kobiety se po prostu ''bierzesz'' :classic_cool: tylko po jakiego chuja o tym nas wszystkich informujesz? anal jest wulgarny? A ty z tym swoim ''bierzesz'' to nie? Wziąć to se możesz chuja w rękę! i coś mie się zdaje, ze na tym karierę zakończysz pacanie hahahah

Nie wiem czemu, ale przeraża mnie seks analny

To był taki skrót myślowy, żeby na pewno zmieścić się limicie znaków na tytuł tematu

''Nie wiem czemu, ale przeraża mnie seks analny'' Ja chyba wiem! co tam w dzieciństwie po nocach było jak tatuś cie odwiedzał w łóżeczku, co? Przyznaj sie no! :classic_cool:

I w ogóle seks analny kojarzy mi się z kobietami głośnymi, pewnymi siebie

Gość why not...
"I w ogóle seks analny kojarzy mi się z kobietami głośnymi, pewnymi siebie" Chorobliwą nieśmiałość można wyleczyć :) Polecam wizytę u psychologa :)

To radzicie mi się do tych dziewczyn po analu przekonać? Bo mi się to kojarzy ze strasznie radykalną formą seksu. Poza tym ja raczej bym nie chciał takiego uprawiać, więc jak dziewczyna to lubi to mogłaby być niezaspokojna

Gość why not...
Ty się raczej boisz kobiet jako takich, a nie analu, oralu czy całowania. Walcz ze swoją nieśmiałości to łatwiej znajdziesz dziewczynę. Ja bym na Twoim miejscu nie wybrzydzała, bo do 40 będziesz prawiczkiem :p

Gość ja powiem wam tak
To prawda, nie ważne, czy miała za sobą anal, oral, czy tam co... Ważne jakim jest człowiekiem, ważna jest miłość. Dziewczyna która uprawiała sex czy nawet anal nie znaczy, że od razu jest dziwką, łatwą, puszczalską itp! Te rzeczy o tym nie świadczą. nikt nie każe Ci się przekonywać, ale w doborze dziewczyny kieruj się innym kryterium niż tym, czy ma za sobą anal czy nie, bo nie wyjdziesz na tym dobrze..

Mam brać taką, która mi nie odpowiada? Przecież to jasne, że dziewczyna musi mi się podobać

A jak dziewczyna zdradzała, to też się nie liczy? Poza tym mam nadzieję, że takie po analu nie lecą na grzecznych prawiczków tylko raczej na bardzo twardych facetów

Gość why not...
"Poza tym mam nadzieję, że takie po analu nie lecą na grzecznych prawiczków tylko raczej na bardzo twardych facetów" Generalnie nie, bo wolą prawdziwych facetów, a nie rozmemłane kluchy :p Jednak może się zdarzyć, że jakąś uderzy strzała amora i na Ciebie poleci :p Pytanie czy jakakolwiek na Ciebie poleci :p Ile masz lat?

Nie uważam się za kluchę, a lat mam 22

Gość teres$se21
Mam 21 lat i lubię anal, ale nikt o tym nie wie ;p Nie zamierzam z niego rezygnować, bo co w tym złego? Czy istnieją jakieś negatywne strony uprawiania analu?

To się trochę pośpiesz z tą utratą prawictwa, bo się obudzisz z ręką w nocniku :p Całowałeś się kiedyś z dziewczyną?

A masz chłopaka i z nim to robisz?

Całowałem tak, ale z seksem chcę poczekać na miłość. A dlaczego zdradziłaś męża?

Gość Wikipedia.com
''Według opublikowanych w 2006 roku statystyk dotyczących Stanów Zjednoczonych, 38,2% mężczyzn w wieku od 20 do 39 lat, oraz 32,6% kobiet w wieku od 18 do 44 lat uprawia heteroseksualne stosunki analne. Dane te pokazują wyraźny wzrost zainteresowania tą formą współżycia, ponieważ w roku 1992 jedynie 25,6% mężczyzn w wieku od 18 do 59 lat oraz 20,4% kobiet w takiej samej grupie wiekowej angażowało się stosunki analne. Wg badań Zbigniewa Izdebskiego także w Polsce coraz więcej osób uprawia seks analny. Podczas gdy w 1992 tego typu stosunki uprawiało 6% badanych, to w 2008 było to już 18%''

Ja bym bardzo chciał się zakochać, uważam że na miłość zasługuję

Gość moim zdaniem jjjjj
anal jest obrzydliwy i upokarzajacy kobiete :-0 Ja tez uwazam ,ze jak facet chce anal , to najpierw niech da sie przeruchac spasłemu murzynowi :-0 Do autora - ale prawda jest taka ,ze mozesz się zakochac w dziewczynie i ona ci sie nie przyzna do analu , czyli i tak taka mozesz wziąsc

Myślę, że aż tak dużo dziewczyn nie ma tego za sobą

Gość paniom po analu dziekujemy
!