Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wezmę takiej nigdy

Nigdy nie wezmę kobiety, która uprawiała anal

Polecane posty

Gość zboczeńców nie brakuje
i jeszcze próbują przekonać innych, że odbyt nie służy do wydalania strawionego pozywienia, ale do ekscytacji seksualnej.

Nie uprawiałem analu, więc mam prawo nie być z kobietą, która ma anal za sobą

Gość kobiety po analu
sa oblense

Gość kobiety po analu
niech sobie biora facetow po analu

Gość paniom po analu mowimy nie
i juz

Gość Samotny listek
i jak zwykle ciągle ten sam temat :D

Bo pewnie za dużo takich jest dzisiaj, a za mało takich które anala jeszcze nie próbowały

Gość ja powiem wam tak
Kurwa, nie chcesz kobiety po analu- OK! Ale po jakiego huja ogłaszasz to wszem i wobec (nie pierwszy już raz, bo często tu bywam) na kafeterii! Masz z tym jakiś problem czy frustrację? Może idź wykrzyczeć ja do parku, lasu, centrum handlowego.. Kuźwa, jak mi coś nie pasuję czy nie lubię, to po prostu tego nie robię i tyle! Może wszyscy zacznijmy zakładać topiki w stylu ''Ne lubię mięsa'', ''Murzyni są be'' itp... Nawracajmy innych choćby na siłę i narzucajmy im swój tok myślenia. Ale co więcej! Facetowi ciągle jest mało i byle temat utrzymać UP pod różnymi nikami wypisuje tutaj swoje tezy, tylko sprawdźcie: ''Nie wezmę takiej nigdy Nie uprawiałem analu, więc mam prawo nie być z kobietą, która ma anal za sobą 09:36 [zgłoś do usunięcia] kobiety po analu sa oblense 10:00 [zgłoś do usunięcia] kobiety po analu niech sobie biora facetow po analu 10:25 [zgłoś do usunięcia] paniom po analu mowimy nie i juz Ciągle te same nicki, ten sam styl wypowiedzi, język i te same hasełka. Ta osoba zakłada ten topik już któryś raz. Naprawdę żałosne :( Widzę ma z tym niemały problem i dużo o tym myśli. Przydałby się seksuolog albo psychiatra zamiast kafe, bo ty już masz obsesję na punkcie tego analu. A ludzi i tak nie umoralnisz- bo wielu to robi i lubi, na pewno pod twoim wpływem nie przestaną czy im to obrzydzisz- zapomnij.

Nie mam żadnego problemu, przeraża mnie tylko, że tyle kobiet ma to za sobą

Gość ja powiem wam tak
''Nie mam żadnego problemu'' Oj chyba jest jakimś problem, gdyby rzeczywiście żadnego nie było- nie wypisywałbyś tutaj cały czas ;) '' przeraża mnie tylko, że tyle kobiet ma to za sobą'' I jeszcze więcej! Ma i będzie miało! Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak wiele panienek ma to za sobą. Teraz młode dziewczyny myślą sobie, że anal jest taki fajny, bo uprawianie go pozwala na zatrzymanie fizycznego dziewictwa (tzn błonę dziewiczą nietknięta), więc robi to coraz więcej dziewczyn. Na pewno są takie, które tego nie robią, jednak skala tego zjawiska jest bardzo duża. Kolega opowiadał mi, że jego była (straszna świętoszka tak a propos) nie chcąc właśnie stracić dziewictwa uprawiała z nim anal i oral, bo zawsze to jakaś forma seksu ;)

Gość ja powiem wam tak
Z drugiej strony to nie wiem, czy jakaś panna Ci się przyzna do tego, bo ja bym się nie przyznała nawet mężowi choćby nalegał i nie wiem, co.. Dla dobra wspólnego. Niektóre rzeczy się zostawia dla siebie a już na pewno takie wstydliwe lub których się żałuje, a których odkrycie jest bardzo trudne do sprawdzenia czy/i wręcz niemożliwe (co innego dziewictwo, bo to łatwiej sprawdzić ;) Także nie rżnij cwaniaka, że i tak się dowiesz! Jak będzie sprytna to się nie dowiesz, a raczej tak będzie. Upijanie i wyciąganie prawdy z dziewczyny twoim sposobem, co? ;) Nie łudź się- ja bym nawet pod wpływem alkoholu nie powiedziała prawdy, musiałabym chyba być naprawdę nawalona, ale w takich sytuacjach zawsze odejmuje mi zdolność mowy, także również byś nic nie wyciągnął :)

Juz widze, ze bedziesz wiedzial. One to maja w oczach wypisane, co? I juz widze, ze Ci sie przyzna. Chyba ze zrobisz wywiad srodowiskowy wsrod jej bylych? I widze, ze oni tez powiedza prawde i wcale sobie nie wymysla bezpodstawnych przechwalek.

Gość gertrude__JJ
ale jesteście nudni z tym analem. ile razy jeszcze bedziecie wałkować ten temat :/ tak się brzydzicie aalu a sami drapiecie sie po dupie i jajach rano i wąchacie to co z was wychodzi faceci jesteście obrzydliwi

Gość why not...
Ja wiem jak on sprawdzi :D On będzie wybierał delikatną, subtelną dziewczyną, ambitną studentkę i tak dalej :D Już kiedyś o tym pisał :D

Gość why not...
*dziewczynę

co znaczy "nie wezmę" znaczy nie bedziesz brał od tyłu, czy jak?

Myślę, że sympatyczne, grzeczne dziewczyny nie mają za sobą takich rzeczy

Gość why not...
"moe jej srednice odbytu zmierzy?" I co to da? Mój odbyt ma taką samą średnicę jak przed pierwszym analem.

Gość why not...
"Myślę, że sympatyczne, grzeczne dziewczyny nie mają za sobą takich rzeczy" Myśl tak dalej :D Ja: przez 5 lat najlepsza studentka na roku cicha, nieśmiała, nie chodząca na dyskoteki itp. zawsze cechująca się wysoką kulturą osobistą nigdy nie spróbowałam papierosa ani narkotyków alkohol piję tylko przy specjalnych okazjach (urodziny itp.) i w niewielkich ilościach 3 partnerów analnych, w tym jeden można powiedzieć przygodny i jeden kochanek :classic_cool: trzeci to mąż 😴

No ale pewnie jesteś pewna siebie i da się wyczuć, że jesteś niegrzeczną dziewczyną

Gość why not...
Nieśmiała raczej nie równa się pewna siebie :D I zawsze byłam grzeczna-kujonka i nudziara wręcz :D Powodzenia! :D :D :D

Zawsze można obnosić się z poglądami, że się ma awersję do takich kobiet

Albo podpuścić dziewczynę, że się chce tego spróbować, a potem już w praniu wyjdzie

Gość 4listna koniczynka
''Myślę, że sympatyczne, grzeczne dziewczyny nie mają za sobą takich rzeczy'' masz rację- myślisz :classic_cool: Człowieku w liceum miałam taka koleżankę- najlepsza uczennica, skromna, cicha, ulubienica nauczycieli, bardzo religijna (należała do Oazy, chodziła na pielgrzymki), nie malowała się i co.. w trzeciej klasie wpadła z jakimś śmieciem, ale nam kopara opadła! Po każdym bym się spodziewała, ale nie po niej, teraz już chyba nic mnie nie zdziwi, a już na pewno nie anal u jakiejś dziewczyny... Wstyd się przyznać, ale mam kuzynkę, którą matka w wieku 13 lat prowadziła do ginekologa po tabletki, bo tamta powiedziała, że i tak będzie to robić z facetem, więc nie było rady ;) Na jakim Ty świecie żyjesz skarbie? POZORY MYLĄ I TO BARDZO!!!👄

Gość 4listna koniczynka
''Albo podpuścić dziewczynę, że się chce tego spróbować, a potem już w praniu wyjdzie'' Jak wyjdzie, skoro tak się tego brzydzisz to nawet nie weźmiesz się za nią, bo rzygniesz albo co tam.. Poza tym o ile się odważysz możesz się pomylić- a nuż będzie chciała spróbować, bo tak nalegasz, albo bo cie kocha, albo z ciekawości i się zgodzi. I co to znaczy, że już to kiedyś robiła? Daj spokój ale jesteś pusty :o

Gość 4listna koniczynka
''Zawsze można obnosić się z poglądami, że się ma awersję do takich kobiet'' Obnoś się obnoś, wtedy to już na pewno zwiększy czujność i będzie ostrożniejsza, żeby się nie wydało, użyje wszystkich środków.. kobiety to zajebiste aktorki i niezłe kłamczuchy ;)

Gość why not...
"kobiety to zaj**iste aktorki i niezłe kłamczuchy " No jak mamy do czynienia z takimi idiotami to co robić :p :D ;)

To już nie ma porządnych, wrażliwych, czułych, delikatnych dziewczyn dla których liczy się miłość?