Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara2506

Olimp Therm Line II kontra Bioslank. Odchudzanie.

Polecane posty

Gość kara2506

Hej! a co się będę rozpisywać.. Mam dużą nadwagę. Nie jem dużo i średnio ćwiczę żeby nie było że jestem typem dziewczyny co siedzi ciąge przed TV i je ;). Przytyłam prawdopodobnie przez PCO ale mniejsza z tym. Kupiłam sobie takie suplementy diety jak olimp therm line 2 i Bioslank. Jestem ciekawa który lepszy, ile można schudnąć stosując diete przy jednym i drugim, no i jak reagują organizmy na to. mam nadzieje ze ktoras mi odpisze;) pozdrawiam wszystkich.

Gość kara2506
no ej :D

na mnie Olimp Therm Line II w ogóle nie podziałał mimo wytrwale stosowanej diety i siłowni. Zupełna strata kasy. Drugiego nie stosowałam. Kiedyś podczas regularnych treningów na siłowni uzywałam Trec Nutrition taki zielonkawy z wyciągiem z zielonej herbaty zdaje się i on faktycznie dodawał energii i przyspieszał metabolizm, ale ja ogólnie uważam, że nie warto tym wszystkim się truć. Szkoda kasy. Wystarczy samozaparcie ;)

co do Therm Line, jedyne co zauważyłam, że było mi trochę cieplej, bo zazwyczaj jak jestem na diecie to strasznie marznę.. i tyle z jego działania..

Gość olimp therm line II stosowałam
i schudłam. Ale to raczej dzięki diecie i ćwiczeniom, a nie dzięki temu suplementowi ;) Nie warto się truć, naprawdę, wystarczy dieta i ćwiczenia i waga spadnie bez tabletek. A tak to sobie tylko rozregulujesz metabolizm tabletkami.

Gość kara2506
Hmm.. no może macie racje, jednak mam szczera nadzieje że coś pomogą. Przez cholerne jajniki przytylam 20 kg w ciągu dwóch miesiecy. Ale wiecie co? Wzielam dwie tabletki przed sniadaniem i 2 przed obiadem jak tam pisze. Cały czas praktycznie chodze siku i mnie przeczyszczaja (oby dalej tak bylo a nie tylko na poczatku) nawet xenna extra na mnie nie dzialala, chodzilam do ubikacji co dwa tyg, wiec tabletki maja za to mega plusa :D Dzieki dziewczyny za Wasze opinie!!

Czemu nieprzejdziecie na zdrowa diete tylko sie jakims swinstwem trujecie. :P Ja przeszlam na diete i juz jestm prawie 10kg lzejsza a wcale nie gloduje i nie cwicze, no oprocz spacerow z synem.

Gość kara2506
byłam na takiej, schudłam 40 kg (przytylam po zle dobranych lekach anty):) ale sie organizm przyzwyczaił do małej ilosci jedzienia i juz nic.