Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika@@@

czy to ciaza???

Polecane posty

witam wszystkich jestem tu pierwszy raz kochałam sie z chłopakiem stosunek przerywany dwa raazy pod rzad bez zabezpieczenia ale nie do konca okres mi sie opóznia jakies 4dni strasznie mnie piersi bola chodze co chwile do wc pobolewało mnie podbrzusze ale teraz przestało najgorsze sa te piersi tak bola ze nie mozna wytrzymac chwilami i lekki ból pleców mam jak myslicie czy to moze byc ciąza???dzieki z góry za pomoc

kolejny topik, czy jestem w ciąży???dziewczyno trzeba było myśleć, zrób test i będziesz wiedziała, nikt ci tak przez internet nie zaglądnie i powie czy jesteś w ciąży czy nie, a stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie.setki takich topików jest.i kolejny beznadziejny.

Gość MyszkaMikiiJa
Wiesz bezsensu pisać czy to ciaża.....najlepiej zrób test. Mogą być różne przyczyny spóżniania się okresu i bolących piersi. Leć do apteki będziesz wiedziała.

chciałam tylko sie zapytac czy takie objawy moga swiadczyc o ciazy ??i czy któras z was moze miała podobne

Gość o zesz.................
a wiesz co to przecinek i kropka????

Gość fasda
izableka a co Tobie przeszkadza ze kolejny topik o ciazy?? Nie chcesz to nie wlaz tutaj i nie czytaj tego , najwazniejsze-nie komentuj!! Twoja wypowiedz jest beznadziejna a nie ten topik. po to jest forum zeby o cos zapytac !!!!! autorko tak te objawy MOGĄ świadczyć o ciąży.

Gość tak jesteś w ciąży z
bliźniakami

Gość fasda
i co Ci do tego ze zoltki? Wredna jestes

Gość fasda
Oczywiscie ze lepiej kupić test. ale skoro najpierw napisala tutaj na forum czy istnieje taka mozliwosc czy jest w ciąży no to czemu mamy jej nie odpowiedziec. teraz powinna iść do apteki i kupic test milego dnia wszystkim;]

mnie też przeraża głupota osób zakładających takie tematy :( współżyje bez zabezpieczenia, a potem szuka wróżki na forum

forum jest do pomagania a nie do krytykowania innych ludzi tak jak niektóre z was to robia jak nie pasuje wam to niewchodzcie tutaj i nie komentujcie innych!!!!!!!!!!!

to znowu ja zrobiłam test dzisiaj tak jak mówiłiscie mi pomyslałam ile bede czekała i poszłam do apteki ki i zrobiłam i wyszły mi dwie kreseczki:-)))ale martwi mnie jedno ze nadal czuje jakbym miała zachwile okresu dostac

ból brzucha i piersi to najpospolitsze objawy ciąży. Test pozytywny - ciąża. I już. Gratuluję ;]