Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaKobietaB22

Czy moge wam

Polecane posty

Gość KobietaKobietaB22

sie pożalić?? Jaki mam dzisiaj głupi dzień??? Jak sie pożale to może sie odmieni :P Wszystko mnie wkurwia..nawet to że cos krzywo stoi,czuje sie jak słoń w ciąży i mam ochote sie wykrzyczeć..no i gdzie tu ku*** wolnośc w bloku :D . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:P

Gość A ja Wam powiem...
Wolność w bloku? Ja mam dom jednorodzinny, ale przylega jedna ścianą do sąsiada, który kurwa remonty urządza dzień w dzień, non stop coś stuka, puka, wierci, przestawia i dzisiaj też już od 15 minut wierci chyba tak, ze czuje się jakbym od pół godziny była u dentysty na borowaniu! :P Do tego nie chce mi się sprzątać, mam kaca (po jednym piwie!!!), jestem przed okresem, jest okropna pogoda i wszystko jest do dupy :o

Gość KobietaKobietaB22
no to mozemy sobie reke podac hehe:D kobiety przed okresem i w okres wszystko wkurwia :P i nawet o ruchaniu nie mysla zboku! ;D

Gość A ja Wam powiem...
W czasie okresu to już jest ok, ale tydzień przed.... Zaraz pójdę i nakopie sąsiadowi :P Głodna jestem, coś bym sobie zjadła, ale nie chce mi sie do sklepu iść w taką pogodę, a mój Pan i Władca nie wiem czemu nie wpadł na pomysł że bedę miała ochote na kartonik wafelków w czekoladzie, jaki on niedomyślny :D