Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jakkub

kocham byla

Polecane posty

Go艣膰 od ciebie jakubko
zaden facet z jajami by tak nie napisal. to nie jest facet.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czekajcie na dalsze wiadomosci
od jakubki. ona bedzie na pewno znowu pisac. jakubko, masz dziewczynko bujna fantazje.ale do faceta ci daleko.

Udost臋pnij ten post

Kuba wys艂a艂 mi na gg link do tego topiku, wi臋c chcia艂am rozwia膰 Wasze podejrzenia co do prowokacji. Nie spodziewa艂am si臋, 偶e Go tutaj (na Kafe) kiedykolwiek spotkam, nie spodziewa艂am si臋, 偶e b臋dzie czyta艂 to co pisa艂am po rozstaniu - gdybym chcia艂a, 偶eby wiedzia艂 co my艣l臋 - sama bym mu o tym powiedzia艂a. Pisz膮c o tym w internecie podj臋艂am ryzyko, niestety teraz tego 偶a艂uj臋, ale ju偶 za p贸藕no. Czuj臋 si臋 winna kr贸tkie wyja艣nienie osobom, kt贸re wspiera艂y mnie na tamtym topiku, dlatego w skr贸cie napisz臋. Nie b臋dzie happy endu. Kuba nie pierwszy raz mia艂 w膮tpliwo艣ci co do tego czy mnie kocha, co do mnie czuje. Nie pierwszy raz ma nag艂y przyp艂yw mi艂o艣ci, kt贸ry jak nie raz si臋 okazywa艂o pr臋dzej, czy p贸藕niej zawsze mija艂. Tym razem nie dam si臋 w to wci膮gn膮膰. Co do zdrady - nie wiem komu wierzy膰, ale to ju偶 nie ma najmniejszego znaczenia. Za du偶o si臋 wydarzy艂o, 偶ebym mog艂a z Nim zn贸w by膰. Za du偶o zar贸wno mi臋dzy nami, jak i w jego 偶yciu gdy nie by艂 ze mn膮. Tamten zwi膮zek to ju偶 temat zamkni臋ty. Wiele si臋 zmieni艂o w moim 偶yciu przez ostatnie miesi膮ce, ale przede wszystkim ja si臋 zmieni艂am. Macie racj臋 pisz膮c, 偶e po tylu latach tak szybko si臋 nie zapomina. I ja nie zapomnia艂am, pami臋tam wszystko - w艂a艣nie dlatego nie chc臋 do tego wraca膰. Owszem, co艣 jeszcze zosta艂o gdzie艣 na dnie, ale podsumuj臋 to cytatem z piosenki: "...to co jest popio艂em kiedy艣 by艂o 偶arem, i niech tak zostanie. Niech ju偶 tak zostanie bo tak lepiej, mam ju偶 艣wi臋ty spok贸j wol臋 偶y膰 bez Ciebie..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kocieokoo
Rozumiem Twoje uczucia, Majutku, ale mimo wszystko... Czasem trzeba co艣 naprawd臋 straci膰, by zrozumie膰, jak bardzo jest to dla nas cenne. 呕aden facet nie pisa艂by swoich smutk贸w na forum tego rodzaju, gdyby to by艂 z jego strony taki chwilowy przyp艂yw uczucia. W tym co pisa艂 Kuba czu膰 szczero艣膰, skruch臋, a przede wszystkim - wielk膮 mi艂o艣膰 do Ciebie. Fakt, 偶e "spotkali艣cie" si臋 tutaj, na kafeterii - nie mo偶e by膰 tylko przypadkiem. Nawet, je艣li nie zdecydujesz si臋 do niego wr贸ci膰, wys艂uchaj tego, co ma Ci do powiedzenia jego serce. Wiem, 偶e jeste艣 teraz w innym zwi膮zku, ale mo偶e warto przynajmniej pewne sprawy mi臋dzy Wami porz膮dnie wyja艣ni膰, zanim ostatecznie wyrzucisz go z serca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a WY mu tak wierzycie
a to zwyk艂y pies ogrodnika. Gdy nie mia艂a nikogo to jej nie chcia艂, jak mu by艂o dobrze, to nie my艣la艂 o tym, jak ona si臋 czuje, a teraz gdy dziewczyna odnalaz艂a spok贸j to znowu chce jej zam膮ci膰 w g艂owie. Poczytajcie jej temat, jak wtedy to bola艂o, chociaz stara艂a si臋 nie okazywa膰 i dusi艂a w 艣rodku uczucia to i tak bi艂 od niej smutek. Majutek BRAWO!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo ten wasz kumpel to
witaj Majutku.. To co napisa艂a艣 dowodzi tylko faktu, i偶 jeste艣 bardzo m膮dr膮 dziewczyn膮. Nie chc臋 si臋 absolutnie wtr膮ca膰, ocenia膰 itd., cho膰 i tak tym postem to zrobi臋.. Mam tylko jedno pytanie - jeste艣 teraz szcz臋艣liwa? Napisa艂a艣 du偶o m膮drych s艂贸w, ale pomin臋艂a艣 "nie kocham go".. Mam wra偶enie, 偶e kieruje Tob膮 strach - "Kuba nie pierwszy raz mia艂 w膮tpliwo艣ci co do tego czy mnie kocha, co do mnie czuje. Nie pierwszy raz ma nag艂y przyp艂yw mi艂o艣ci, kt贸ry jak nie raz si臋 okazywa艂o pr臋dzej, czy p贸藕niej zawsze mija艂. Tym razem nie dam si臋 w to wci膮gn膮膰". Bo si臋 boisz, co jest ca艂kowicie normalne bior膮c pod uwag臋 sytuacj臋, w kt贸rej si臋 znalaz艂a艣.. Ale co, je艣li on naprawd臋 si臋 zmieni艂? Czy za 5, 10 lat nie b臋dziesz patrzy艂a w lustro z pytaniem na ustach "co by by艂o, gdybym wtedy ostatni raz Mu uwierzy艂a?"? My艣l臋 sobie tak - wolisz 偶y膰 bez Niego, poniewa偶 w ten spos贸b on nie jest w stanie Ci臋 ju偶 skrzywdzi膰.. a nie dlatego, 偶e ten zwi膮zek jest ju偶 dla Ciebie zamkni臋t膮 kart膮.. Pozdrawiam Ci臋 Kochana i przepraszam za to co napisa艂am, ale nie mog艂am si臋 powstrzyma膰. Ja kiedy艣 pope艂ni艂am podobny b艂膮d i teraz stoj臋 przed tym lustrem zadaj膮c sobie pytania bez sensu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahhaa :P:P
co艣 mi si臋 wydaje , 偶e kto艣 o nicku ALBO TEN WASZ KuMPEL to kuba wi臋c Majulek nie odpisuj .... zamknij ten rozdzia艂 zycia, nie warto psu膰 sobie spokoju.. zyj swoim 偶yciem, jestes fantastyczn膮 osob膮, trzymam za Ciebie kciuki aby wszystko si臋 dobrze potoczy艂o :) Ja by艂am w podobnym zwi膮zku i na ca艂e szcz臋艣cie po tym jak mnie zostawi艂 uci臋艂am z nim kontakt.. to by艂o najlepsze rozwi膮zanie, szybciej zapomnia艂am a teraz jestem szcz臋艣liw膮 narzeczon膮 !!!! :) trzymam kciuki , buziaki :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo ten wasz kumpel to
hahahaha - 艣rednio mnie znasz, nic o mnie nie wiesz, wi臋c daruj sobie.. Ciesz臋 si臋, 偶e podj臋艂a艣 dobr膮 decyzj臋 i 偶e teraz jeste艣 szcz臋艣liw膮 narzeczon膮.. Widocznie faceta, kt贸ry Ci臋 zostawi艂, po prostu nie kocha艂a艣 i tyle. Analiz臋 mojej p艂ci prosz臋 zostaw mnie, bo p贸ki co jestem kobiet膮 i nie zamierzam tego zmienia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takasobiejaa
fascynuj膮ca historia. zw艂aszcza 偶e poznali艣my j膮 z obu stron. gdyby m贸j by艂y chcia艂 do mnie wr贸ci膰 -pewnie da艂abym mu szans臋. wiedz膮c co ryzykuj臋, 偶e pewnie znowu b臋d臋 cierpie膰... ale nawet za te kilka chwil razem mog艂abym przej艣膰 po raz kolejny tamto piek艂o kt贸re mi zafundowa艂. mo偶e jestem masochistk膮...ale to on wyrwa艂 mi serce bez znieczulenia.. i nie odda艂... dlatego wci膮偶 nale偶y do niego. pr贸buj臋 u艂o偶y膰 sobie 艣wiat na nowo, ale tym razem bez serca. szukam kogo艣 kto da艂by mi poczucie spokoju, ale to jako艣 nie wychodzi. i obawiam si臋 偶e nawet gdybym u艂o偶y艂a sobie zycie... a pojawi艂by si臋 w nim znowu m贸j Dra艅... ja wr贸ci艂abym do niego, rani膮c kogo艣 innego... obawiam si臋 ale po cichu licz臋 na to 偶e ten kto b臋dzie moim lekarstwem na wyrwane serce -stanie si臋 moim narkotykiem... i zapomn臋 i pozwol臋 sobie na jak膮艣 ma艂膮 transplantacj臋, gdy jaki艣 Mi艂y Pan odda mi SWOJE serce. romantycy nie maj膮 prawa bytu na tym 艣wiecie... a jednak wbrew wszystkiemu -istniej膮. tak jak ja istniej臋. mimo 偶e bardzo chcia艂am znikn膮膰. mam nadziej臋 偶e Wasza historia mimo wszystko sko艅czy si臋 dla Was dobrze. trzymam kciuki. bardzo mocno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 up, do g贸ryyyyyyyyyy
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co wy tu jeszcze
wiedziec chcecie?? Dziewczyna go sp艂awi艂a, chyba nie s膮dzicie,偶e on teraz tu si膮dzie i zacznie rozp艂ywac si臋 nad tym jak mu 藕le? Pewnie puka teraz inna z rozpaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my艣lenie o 偶yciu
Jeszcze nie koniec sprawy.Nigdy nie wiadomo co przyniesie jutro. A jesli..............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ale historia, nie?!:)

Udost臋pnij ten post

mia艂am nadziej臋, 偶e potoczy si臋 to inaczej. Dlatego te偶 wtr膮ci艂am si臋 tak w Wasze 偶ycie. Nie nam Majutku ocenia膰 Twoj膮 decyzj臋. Je艣li tak postanowi艂a艣 - na pewno masz swoje powody. A jednak mimo wszystko podpisuj臋 si臋 r臋kami i nogami pod postem "albo ten wasz kumpel to" z 17.54. Nie my艣l, ze wzi臋艂am si臋 znik膮d, o niczym nie mam poj臋cia i si臋 tak ot wtr膮ci艂am. Znajduj臋 si臋 teraz w podobnej sytuacji, wracam do M臋偶czyzny, z kt贸rym 艂膮czy艂o mnie bardzo wiele. Wiele dobrego, ale i wiele z艂ego. Wracam do M臋偶czyzny, z kt贸rym nie mia艂am kontaktu 2,5 roku, kiedy te偶 nie szuka艂am tego kontaktu. Moja historia jest chyba nawet bardziej skomplikowana, bo w gr臋 wchodzi Dziewczyna, z kt贸r膮 by艂 On, Ch艂opak, z kt贸rym by艂am Ja i... Dziecko. Ale to nie m贸j topik, to jest teraz niewa偶ne. Napisa艂am to tylko po to, 偶eby艣 wiedzia艂a, 偶e znajduj臋 si臋 w cho膰 odrobin臋 podobnej sytuacji i dlatego da艂am Kubie link do Twojego tematu, a na Twoim temacie zostawi艂am link do tego. Mimo wszystko wierz臋, 偶e to nie jest zako艅czona historia. Tak jak kto艣 wspomnia艂 - nie napisa艂a艣 "nie kocham Go", da艂a艣 za to do zrozumienia, 偶e si臋 boisz. To naturalne. Ja szalej臋 z przera偶enia. Ale wiem, 偶e musze spr贸bowa膰. Po to, 偶eby potem nie by膰 zgorzknia艂膮 kobiet膮, kt贸ra b臋dzie si臋 zastanawia艂a "A gdybym wtedy...". Mo偶e i dla Was jest jeszcze jaka艣 szansa, mo偶e nawet jeszcze nie teraz, mo偶e za kilka tygodni, miesi臋cy, lat. Kuba owszem w peirwszej chwili swoj膮 histori膮 nie zrobi艂 na nas zbyt dobrego wra偶enia, ale doceniam fakt, 偶e nie siad艂 i nie u偶ala艂 si臋 nad sob膮 tylko wzi膮艂 swoje 偶ycie w swoje r臋ce i spr贸bowa艂. Zauwa偶, 偶e nawi膮zanie kontaktu z Tob膮, by艂o dla Niego jak rzucenie si臋 z g艂ow膮 w d贸艂, a istnia艂a naprawd臋 malutka szansa, 偶e tam na dole czeka poduszka... Taki gest wiele znaczy. Owszem, nie przekre艣la wszystkich poprzednich, z艂ych, ale tak jak nie mo偶esz zapomnie膰 o Jego wybrykach, spr贸buj nie zapomina膰 te偶 o tym, co zrobi艂 dobrego. Powodzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my艣lenie o 偶yciu
艁atwo rzuca si臋 s艂owa na papier, a w 偶yciu bywa inaczej. Majutek pisze, 偶e co艣 si臋 sko艅czy艂o. Nic si臋 nie sko艅czy艂o wszystko si臋 zaczyna, wszystko wci膮偶 trwa. Trwa ich 偶ycie i trwa uczucie. Gdyby Kuba by艂 jej oboj臋tny...... Sam wpis 艣wiadczy, 偶e to nie koniec, tylko czy Kuba jest pewien swego uczucia ? Majka te偶 si臋 tego boi. Wi臋c jak Jakubie z Tob膮 ? Jakub - jest energiczny, posiada zmys艂 organizatorski. Ma wielu przyjaci贸艂, ceni towarzystwo. Lubi dobrze si臋 ubiera膰. M臋偶czyzna ten to czysta energia, ale pe艂ny wdzi臋ku i kultury. Nie wie, co to bezczynno艣膰: w m艂odo艣ci oddaje si臋 studiom, by w doros艂ym 偶yciu czerpa膰 z tego profity, kt贸re z kolei wydaje na zabawy z przyjaci贸艂mi Tak pisz膮 w ksi臋dze imion. Jak na razie to prawda. Wi臋c jak to Kuba z Tob膮 jest naprawd臋. Kochasz czy tylko sobie co艣 ubzdura艂e艣. I zn贸w chcesz dziewczyn臋 oszuka膰. Ona ju偶 nie poradzi sobie kolejny raz. Ona zbyt wycierpia艂a przez Ciebie. Je偶eli kochasz szczerze - WALCZ o ni膮 o mi艂o艣膰, o WAS. Je偶eli nie jeste艣 pewien swego - ODEJD殴. Zostaw j膮 w spokoju. Niech Ona znajdzie wreszcie swoje szcz臋艣cie, je艣li Ty nim nie jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Kazda historia jest inna. Nawet jesli z pozoru podobna. Pozostawmy Majutkowi prawo do wlasnych decyzji. Dziewczyna jest wyjatkowo madra i pewnie ma swoje powody by podjac je takie a nie inne. Zwlaszcza, ze lepiej zna te historie od wewnatrz. Lepiej niz my. Zyczye Jakubowi dobrze, ale szczerze powiedziawszy, sama nie wiem czy w takim przypdaku nie postapilabym podobnie jak Majutek. Zwlaszcza, jesli spotkalambym nowa milosc, w ktorej nie ma juz tyle "ale". Bo wyglada na to, ze ona nigdy nie byla z Jakubem w pelni szczesliwa. Ciezko budowac jest zycie z kims, kto ciagle ma watpliwosci a na koniec robi to, co zrobil Jakub. Bo jaka ma sie gwarancje, ze to nie kolejny jego "kaprys"... Nie mieszajmy dzwiewczynie w glowie. Kady ma prawo do wlasnych decyzji. A Majutek zasluguje na to, by byc szczesliwa 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uygfu
up

Udost臋pnij ten post

nie bylo to trudne Moim zdaniem zachowalas sie po prostu chamsko wklejajac link i cytujac wszystko co majutek napisala....... nie wiem sk膮d wynika taka ch臋膰 ludzi do wtr膮cania si臋 w czyje艣 sprawy... Majutek - 偶ycz臋 Ci po prostu by艣 by艂a szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak najbardziej w temacie
Do "nie by艂o to trudne" Nie wiem czy pisalas tu o swojej historii, ale w ostatnim poscie wspomnialas o powrocie do kogos, o dziecku itd. Widzisz, ja jestem w dosc podobnej sytuacji, tj. jestem ja, moja milosc sprzed lat, moje dziecko i jego ojciec, z ktorym rozstalam sie niedawno, bo doszlam do wniosku, ze nie jestem w stanie byc z nim, kochajac ciagle tamtego mezczyzne. I teraz bedziemy probowali ulozyc nasze zycie na nowo razem. Ciekawa jestem jak wyglada twoja historia. Napisz cos prosze, jesli mozesz.

Udost臋pnij ten post

niestety nie mog臋 tu ujawnia膰 szczeg贸艂贸w mojej historii, boj臋 si臋, 偶e wszystko by si臋 rozesz艂o, a na to nie mog臋 pozwoli膰 ze wzgl臋du na dziecko. przykro mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty swojej historii nie chcesz
ujawni膰, ale czyj膮艣 ujawni艂a艣 bardzo ch臋tnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ka偶dy czuje
potrzeb臋 wywalania swoich bole艣ci na forum. S膮 tacy co za艂atwiaj膮 te sprawy sami ze sob膮 i nie chwal膮 si臋 innym. A ty chcesz tylko zaspokoi膰 swoj膮 ciekawo艣膰. Wi臋c id藕 do magla tam kumoszki wiedz膮 tyyyyyyle plotek, b臋dziesz w pe艂ni usatysfakcjonowana !! Moja pani, a wie pani 偶e ta, no wie pani, co to j膮 z tym, no wie pani, to moja pani, co to si臋 narobi艂o, szkoda gada膰. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy kt贸re艣 z bohater贸w
czasem tu zagl膮da?

Udost臋pnij ten post

Tak, ja zagl膮dam. Tylko nie bardzo wiem co pisa膰, gdy偶 ca艂y sens pisania tutaj przepad艂 - ju偶 nie jestem anonimowa, nie wiem czy Kuba zagl膮da tu, czy nie, ale wiem, 偶e mo偶e tak by膰, dlatego nie b臋d臋 pisa艂a tego, co pisa艂abym gdyby Go tutaj nie by艂o. Podsumowuj膮c w kilku zdaniach. Po 1 to nie jest mi艂o艣膰. Ju偶 nie, i to 偶e nie napisa艂am tego tutaj wcze艣niej w prost - by艂o celowe. Pr贸cz tego co napisa艂am Wam, napisa艂am te偶 maila Kubie. Zawar艂am tam sporo wi臋cej ni偶 tutaj, bardziej w prost i bardziej bezpo艣rednio. Po prostu nie chcia艂am, 偶eby "us艂ysza艂" to tutaj na forum, wola艂am to zrobi膰 bardziej prywatn膮 drog膮. Co do innych sugestii - oczywi艣cie. Jest pewne ryzyko, 偶e za 5,10,15 lat spojrz臋 wstecz, i b臋d臋 偶a艂owa膰 tego, 偶e nie da艂am mu teraz kolejnej szansy. Ale jest te偶 ryzyko, 偶e b臋dzie zupe艂nie odwrotnie - dam mu kolejn膮 szans臋, i b臋d臋 tego 偶a艂owa膰 i plu膰 sobie w brod臋 - jak mog艂am by膰 taka g艂upia, by KOLEJNY RAZ da膰 si臋 wci膮gn膮膰 w te wieczne wahania i niepewno艣膰. Ja po prostu wiem, 偶e ju偶 d艂u偶ej nie potrafi臋 偶y膰 w takiej niepewno艣ci, gdy nie wiem czego spodziewa膰 si臋 nast臋pnego dnia - czy zar臋czyn, czy rozstania. Nie potrafi臋 tak d艂u偶ej, i nie chc臋. Potrzebuj臋 poczucia bezpiecze艅stwa, kt贸rego Kuba nie da mi ju偶 nigdy. Nie po tym wszystkim co si臋 dzia艂o przez te 5 lat. Dzi艣 patrz膮c wstecz 偶a艂uj臋, 偶e nie zako艅czy艂am tego gdy pierwszy raz pojawi艂y si臋 jego w膮tpliwo艣ci, czyli po nieca艂ym roku bycia razem, tylko 偶y艂am nadziej膮. Zawsze mi tego brakowa艂o, nigdy nie by艂am w 100% szcz臋艣liwa, bo nawet gdy m贸wi艂, 偶e mnie kocha ja pami臋ta艂am co by艂o miesi膮c, 2, 6 czy rok wcze艣niej i ci膮gle "wisia艂a" nade mn膮 taka mo偶liwo艣膰, 偶e to si臋 powt贸rzy. I w ko艅cu po ponad roku!! pewno艣ci z jego strony co do uczu膰 w stosunku do mnie sta艂o si臋 to po raz kolejny i wiadomo jak si臋 zako艅czy艂o. Kocha艂am Go i to bardzo, gdyby mnie nie zostawi艂 na pewno nadal byliby艣my razem, mo偶e wzi臋liby艣my 艣lub, ale teraz z perspektywy czasu widz臋, jak mocno obci膮偶on膮 mia艂am psychik臋 b臋d膮c z nim. Tego nie da si臋 ju偶 naprawi膰. Dzi臋kuj臋 Wam wszystkim za wszystko co piszecie, za Wasze s艂owa poparcia i za to, 偶e 偶yczycie mi powodzenia. Ja Wam r贸wnie偶 偶ycz臋, aby wszystko uk艂ada艂o Wam si臋 w 偶yciu jak najlepiej i po Waszej my艣li. Aby sytuacji gdy b臋dziecie potrzebowa膰 czyjego艣 wsparcia - by艂o jak najmniej. I w sytuacjach, gdy zajdzie taka konieczno艣膰 aby艣cie potrafili kierowa膰 si臋 nie tylko sercem, ale te偶 rozumem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Majutek24
dzi臋ki, ze napisa艂a艣 :) dziwne to wszystko, chyba pierwszy raz si臋 taka sytuacja zdarzy艂a i po艂owa forum 偶y艂a t膮 histori膮 przez jedn膮 kr贸tk膮 chwil臋. Powodzenia dla Ciebie i dla Twojego ch艂opaka. Oby okaza艂 si臋 warto艣ciowym facetem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takaaa sobieee jaaa
hej Majutek a mog艂abys mi podac jakiegos swojego maila pisa艂ysmy kiedys razem w tym wczesniejszym temacie ale nie chce sie tu ujawniac kim tam by艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespodzianka w listopadzie
tak to lecia艂o na jednym topiku 11:03 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 "Z racj膮 jak z dup膮, ka偶dy ma swoj膮" Ja jestem po rozstaniu i chcia艂abym, 偶eby m贸j ch艂opak do mnie wr贸ci艂. Dlaczego? Dlatego, 偶e Go kocham. Dlatego, 偶e by艂o nam ze sob膮 dobrze, by艂am z nim szcz臋艣liwa, a to 偶e ode mnie odszed艂 wcale nie oznacza, 偶e mnie nie szanowa艂. Zawsze mnie szanowa艂, zawsze mog艂am na niego liczy膰. Nie wszystko jest w 偶yciu czarne albo bia艂e, jest te偶 wiele odcieni szaro艣ci. To, 偶e chcia艂abym 偶eby艣my byli razem nie oznacza, 偶e chc臋 z nim by膰 za wszelk膮 cen臋 . I co by nie powiedzia艂 czy zrobi艂 to bym do niego wr贸ci艂a. Moim zdaniem ka偶dy w 偶yciu mo偶e pope艂ni膰 b艂膮d, ka偶dy mo偶e si臋 pogubi膰. Je艣li kto艣 zda sobie spraw臋 z b艂臋du, nie widz臋 powod贸w, 偶eby nie da膰 mu, a raczej nam szansy. Masz autorko/autorze racj臋, 偶e powr贸t to cz臋sto powr贸t do dawnych problem贸w zwi膮zku. Dlatego nie mo偶e to by膰 decyzja podj臋ta pod wzgl臋dem emocji, tylko przemy艣lana. Co艣 musi si臋 w zwi膮zku zmieni膰, je艣li powr贸t ma by膰 udany. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 11:07 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Ka偶dy ma swoje zdanie, ja to rozumiem i szanuj臋, ale moim zdaniem nie dawanie szansy na powr贸t, tylko dlatego, 偶eby "tamta strona te偶 ponios艂a konsekwencje", to oznaka 偶e si臋 tak na prawd臋 tej osoby nie kocha艂o. Ja kocham nadal mojego by艂ego, i mimo, 偶e cierpi臋 po tym rozstaniu 偶ycz臋 mu, 偶eby by艂 szcz臋艣liwy. Jest dobrym cz艂owiekiem, wspania艂ym facetem i nie zale偶y mi na tym, 偶eby cierpia艂. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespodzianka w listopadzie
11:19 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Ja zamierzam si臋 kiedy艣 z kim艣 zwi膮za膰. Z kim艣 kogo pokocham, i kiedy przestane kocha膰 by艂ego. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 17:29 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Ale ja nie zamierzam nikogo przekonywa膰, 偶e moje podej艣cie jest s艂uszne. Moje jest moje, ja tak podchodz臋 i nie zamierzam go zmienia膰. Dla mnie ten argument jest wystarczaj膮cy, dlatego ja bym wr贸ci艂a. Innym osobom (Tobie) nie, dlatego Wy by艣cie nie wr贸cili. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 18:45 [zg艂o艣 do usuni臋cia] wisienka88 Majutek24 uwielbiam Ci臋 ! Przecie偶 ka偶dy zwi膮zek jest inny, nie widz臋 sensu w spieraniu si臋 czy warto czy nie warto. Majutek24 偶ycz臋 Ci z ca艂ego serca wszystkiego dobrego :* Chyba jako艣 to bedzie, co ? 20:34 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Musi by膰 nie widz臋 innej opcji "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 20:43 [zg艂o艣 do usuni臋cia] chelsie Nigdy nie wrocilam do zadnego z moich ex chociaz byly okazje!!! Woem ze jak sie kocha to ciezko rozstanie przychodzi ale po co zyc tym co bylo??? Nie lepiej poszukac sobie kogos innego? Ulozyc sobie zycie przy kims z kim bedzie zupelnie inaczej??? Po co ponizac sie, wysylac eski, dzwonic i prosic o kolejna szanse??? Tego to ja nie rozumiem!!! Jesli ktos zrywa to zawsze ma jakis powod! Takie trzymanie sie na sile jednego faceta jest chore!!! Bo niektore dziewczyny upieraja sie ze ten i zaden inny!!! Nie maja poczucia swojej wartosci, a powinny!!! Nie wierza ze spotkaja kogos nowego przy kim beda szczesliwe!!! 21:02 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Mieszasz troch臋 tematy. To, 偶e kto艣 chce wr贸ci膰 nie oznacza od razu, 偶e si臋 poni偶a, dzwoni itp. I nie wszystkie kobiety kt贸re chc膮 偶eby wr贸ci膰 maj膮 niskie poczucie w艂asnej warto艣ci , i my艣l膮, 偶e nikogo innego nie znajd膮. Je艣li by艂am z kim艣 kilka lat, planowa艂am sp臋dzi膰 z nim 偶ycie, to to nie by艂 przypadek. Wybra艂am t膮 osob臋 a nie inn膮 nie dlatego, 偶e by艂a pod r臋k膮, tylko dlatego, 偶e by艂a wyj膮tkow膮 osob膮. Nie widz臋 powod贸w, 偶eby nie da膰 drugiej szansy. Ale te偶 nie zamierzam czeka膰 ca艂e 偶ycie. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 21:04 [zg艂o艣 do usuni臋cia] chelsie To po co sie rozstawac skoro jest tak idealnie??? Widocznie jest jakis powod!!! 21:08 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 Dla mnie by艂o idealnie. Dla niego widocznie nie. Ale gdyby powiedzia艂, 偶e pope艂ni艂 b艂膮d, pomyli艂 si臋 - zrozumia艂abym. Nie m贸wi臋 偶e powroty zawsze maj膮 sens, 偶e zawsze si臋 udaj膮 i zawsze nale偶y je bra膰 pod uwag臋. Uwa偶am, 偶e nie nale偶y ich zawsze odrzuca膰 na zasadzie "nie bo nie". Ka偶da sytuacja jest inna, ka偶dy zwi膮zek jest inny, i ka偶dy cz艂owiek jest inny. "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein 21:18 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Majutek24 chelsie a na tym topiku to nie Twoja wypowied藕?? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4241976 "Wyobra藕nia jest wa偶niejsza od wiedzy" A. Einstein Wi臋c sama zaprzeczasz tym s艂owom wypowiedzianym na forum. Mam tylko jedno pytanie czy to by艂a mi艂o艣膰 przez du偶e "M" czy by艂o to tylko chwilowe zauroczenie. Z tak膮 pasj膮 przekonywa艂a艣 wszystkich, 偶e gdyby tylko...... I to "gdyby" si臋 sta艂o. Oto MI艁O艢膯 KOBIETY ? Tak ona wygl膮da naprawd臋 ? WI臉C MI艁O艢CI NIE MA I NIGDY NIE BY艁O. Nie wierz臋 ju偶 w s艂owa kobiety, gdy m贸wi 偶e KOCHA. nie wierz臋 kobietom.!!!!!!!!! NIGDY NIE M脫W NIGDY ! Zaprzeczy艂a艣 sama sobie. :(

Udost臋pnij ten post