Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhfjgdkhjljl

mam 153 cm wzrostu, waze 53 kg i sie zalamuje

Polecane posty

Gość fdhfjgdkhjljl

no takk jak w temacie, i co najgorsze - nie moge schudnac, najgorzej z brzuchem :( Cwicze od dwoch tygodni i waga ani drgnie, czy to normalne?

Gość Znaczenie ma wyglad glownie
Masz prawidlowe BMI, prawidlowa mase ciala

Gość fdhfjgdkhjljl
no tak, ale chce sie pozbyc tej oponki

Gość aha i achh
mam idealnie tak samo, Dukan mi pomógl troche zrzucić

Gość aha i achh
ćwiczeniami nie dasz rady samymi, musi być dieta

Gość fdhfjgdkhjljl
moze ma ktos jakis pomysl co moge jeszcze zrobic i czy np do konca roku uda mi sie zrzucuc 4 kg?

Gość Znaczenie ma wyglad glownie
Dieta dukana.

Gość ghjhjh
nie jedz kolacji, woda, spacery, bieganie rower, do sylwestra z 5 zrzucisz

Gość Animka 22
w chuuj stresu, tak jakbys miala za pare dni zejsc ;]...mnie tak zycie wykancza i moj nerwowy charakter ze niedlugo znikne POLECAM! jedyna dieta cud:)

Gość ghjhjh
racja animka, ja po smierci bliskiej osoby schudlam 10 kilo w 2 tyg, to dopiero dieta cud :o

Gość fdhfjgdkhjljl
no dobra, ale nie bede sie specjalnie stresowac, zeby schudnac

Gość autorko,aby schudnac
polecam Ci diete 1200 kalorii. generalnie sprowadza sie ona do tego, ze jesz wszystko oprocz: - slodkiego - bialego pieczywa -smazonego wszystko inne co jesz, JESZ W MALYCH ILOSCIACH jesz 5 razy dziennie, zeby metabolizm nie zwolnil; bo paradoksalnie jak bedziesz jadla rzadko, niekoniecznie musisz zrzucic wage... czyli 1 sniadanie- porzadne; 2 sniadanie- np jakis owoc; obiad; podwieczorek- jogurt 0%, lub owoc, warzywo; kolacja- rob tak, zeby nie zawierala weglowodanow- mozesz zjesc np tunczyka w sosie wlasnym; warzywa na parze. chleb najlepiej tylko rano, i nie wiecej niz 2 kromki razowego. dorzuc jakis ruch jeszcze- fitness, bieganie, rower- tak co najmniej 3 razy w tyg. bedziesz chudla zdrowo- 1 kg na tydz, ale konsekwetnie. powodzenia. ps efekt zobaczysz juz po pierwszym tygodniu.

Żadnej diety 1000 czy ileś tam kalorii. Poczytaj o diecie niełączenia. Jesz co chcesz. Tylko nie łączysz białek z węglowodanami. Dieta jest zdrowa, polecana.. Do tego staraj się po każdym posiłku wychodzić na spacer. I najlepiej rano przed jedzeniem - wtedy podkręcisz przemianę materii i jak zjesz coś, to szybciej spalisz te kalorie. Dużo wody. Dodatkowo możesz kupić błonnik i chrom w tabletkach. Zmniejsza apetyt. Dużo jabłek.

Gość -Zuza
Hejka nie martw się ja mam podobnie mam 155 wzrostu i ważę 56 kilo jak mniej jadłam to 2 kilo schudłam ale nie umiem tak długo wytrzymać niestety najgorsze,że po porodzie brzuch nie chce zniknąć... a dzidzia ma już 5 miesięcy

Ja miałam kiedyś 60kg. Teraz mam 44.5kg i nie mogę przytyć. Najwięcej to miałam 45.6 ostatnio. Bez żadnych diet. Kiedyś miałam ale ja nie mogę być na diecie.. bo wtedy ciągle myślę o jedzeniu ciągle głodna jestem. Mam niedaleko las. Chodziłam na spacery.

Ja mam 160 wzrostu i ważę 46 kg. A pół roku temu ważyłam 42 kg i ciężko mi było przytyć. Jem raczej kaloryczne jedzenie by tą wagę utrzymać. Ale najbardziej to chciałabym dojść do 48-a jakoś nie mogę.

Gość końki
Wypchaj se tym tarotem

Nekromanta >> Ja też mam 160cm i ważę 44.5 - 45.5 . A kiedyś miałam 60 :P teraz doszłam do takiego etapu,że mogę jeść ile chcę,a nie tyję.. jak już mi coś przybędzie to lada dzień znika. I dobrze się czuję z taką wagą. Mi się podoba, choć dużo osób twierdzi,że jestem za chuda to ja tego nie widzę. Czasami tylko chciałabym przytyć,że względu na piersi,a raczej ich brak :D

Gość aha i achh
o ile sie nie mylę, to nie jest topik "Tu sie chwalimy swoim cudownym wyglądem" tylko "mam 153cm wzrostu ważę 53, jak schudnać"

Gość gfdhfdj
no wlasnie