Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam powiem ludzie z kafe

Jesteście tutaj wszyscy strasznie sfrustrowani...

Polecane posty

jeden temat o tym,ze sie malo zarabia drugi ,ze kogos wszyscy strasznie wkurwiaja ludzie co jest? podobno 3 mln polakow ma depresje...z badan Cbos-u , w wolnym czasie 41 % spedza czas przy telewizorze lub komputerze, kilkanascie procent ...idzie spac :O niewielki procent spotyka sie z przyjacilomi a 4 % podrozuje i rozwija swoje pasje... wiec nie dziwie sie ,zer wasze zycie jest tak smutne szare i zalosne...

Gość a co dziwisz sie??
tu sami przegrancy ,kury domowe i prawiki

o tym to ja dobrze wiem

Gość Eleeene
nie wszyscy , nie wszyscy :-) A komu zle , niech pisze.Oby trafili mu sie zyczliwi odpisujacy.

Gość do autora____ _
ciekawe dlaczego maja depresje? nie pomyslałes sie to jest własnie SKUTEK zycia w tym kure wskim społeczenstwie

Gość heeeeehdd
a co w tym dziwnego autorko/autorze topiki? chowano cię pod kloszem z daleko od zła? jak życie -prawdziwe da ci w dupę też tu będziesz pisać.

Gość jednak nie
Społeczeństwo to przecież my wszyscy i ja i Ty. Spójrz najpierw na siebie. czy jesteś takim ideałem? Wymagaj najpierw od siebie a później od innych.

Gość do autora____ _
poza tym nie jestesmy sfrustrowani tylko WKUR WIENI

taaak , nie mozecie przyjac do wiadomosci ,ze komus wiedzie sie lepiej ? mnie ludzie nie denerwuja, jestem zawsze pogodna, staram sie pomagac ,jak ktos sie wypnie na mnie ,to trudno, nie bede myslala o tym caly dzien . Do pieniadzy tez ciezka praca doszlam ,w dziecinstwie tez nie jezdzilam na wakacje i zylam bardzo skromnie, mam wlasna firme, nie zyje w luksusie ale na normalne zycie wystarczy. Z wygladu nie jestem sex-bombą, nie jest to moim problemem dazyc do doskonalosci , meza nie szukalam , w wieku 29 lat wyszlam za maz i do tej pory jestem szczesliwa. Czy na wszystko musicie narzekać ? Moze warto stac sie optymistą ? :)

Gość jak mamy
jak mamy sie nie wkurwiac jak starzy zapierdalaja a mlodzi pracy nie moga znalezc bo wszedzie brak miejsc... nudzimy sie i mamy durne pomysly:P chujowe to wszystko

Gość Łowca z Bagien
niewielki procent spotyka sie z przyjacilomi a 4 % podrozuje i rozwija swoje pasje... wiec nie dziwie sie ,zer wasze zycie jest tak smutne szare i zalosne... Może byś się domyśliła że nas na to nie stać finansowo ? Mamy kredyty do spłacenia i ledwo wiążemy koniec z końcem, a ty każesz nam być szczęśliwa :(

Gość Łowca z Bagien
Czy na wszystko musicie narzekać ? Moze warto stac sie optymistą ? Wolimy być realistami, a reali w polsce nas przygnębiają :(

Gość jednak nie
Frustracja bierze się miedzy innymi stąd, że porównujemy siebie, swoje zycie do życia innych ludzi, tęsknimy za tym co było lub za tym co mają inni. Nie umiemy cieszyć się tym co mamy. Każdy ma coś co sprawia mu radość. Trzeba skupić się własnie na tym. Jesteśmy tym co tworzymy sami w naszej świadomosci.

Gość bo tak jakos
chce miec tylko robote nie zazdrosze ze ktos ma lepsza czy w ogole ma zwyczajnie chce robic cokolwiek nawet szorowac klozety na dworcu a nie siedziec jak kolek czuc sie jak smiec

Gość jednak nie
To jak się czujesz zależy TYLKO od Ciebie. Przyjmij ten stan jako stan przejściowy. Nie powiem, że już jutro znajdziesz jakąś robotę, nie powiem że bedzie zaraz lepiej ale mozesz zmienić swój stosunek do siebie i rzeczywistości. Frustracja Ci w tym nic nie pomoże.

Gość bo tak jakos
nie mam co prawda kasy, zajecia jestem na utrzymaniu mamusi ale ok wkrece sobie ze jest fajnie i nie bede o tym myslec, nawet gdy zglodnieje i wyciagne reke po czyjs chleb:O

Gość na kafe co drugi ma depresję
W szczególności ci którzy tu piszą nałogowo i jeszcze śmią doradzać innym i się wymądrzać. Nikt normalny nie nastuka po 40 000 postów i siedzi na kafe kilka lat.

Gość echo offermy
za to masz tak nasrane pod kopułą że ci 40000 postów niepotrzebne

Gość centurion*
ssię pytongi na kafe :D

Gość taaaaaakkk
Autorka ma racje i tyle.

Gość coz trudno sie nie zgodzic
Tez sądze ,ze autorka ma racje . Nitkorym weszlo w nawyk narzekanie , i ciezko ruszyc sie chociazby na rower czy pobiegac po parku , lub zglosic sie do wolontariatu - tu naprawde mozna poczuc sie potrzebnym , gdy ktos samotny placze ze szczescia na twoj widok :) az sie milo w sercu robi ...ale coz ludzi nie zmienie, i nie zamierzam...to Wasze zycie...