Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEZABIJAJ....

Do kobiet które usunęły lub chcą usnąć ciąże !!!

Polecane posty

Gość NIEZABIJAJ....
usunąć *

Gość MagdaEwelina
O ranyy nie rozumiem kobiet które potrafia tak skrzywdzic wlasne dziecko :(

Gość MagdaEwelina
bo co? najlepiej usunąc i po problemie? :O

Gość oj ludzie ludzieeeee
hahahaah to tylko dziecko a wy sie przejmujecie

Gość etgete
Jak to, nie rozwiązanie? To bardzo skuteczne rozwiązanie. Wg mnie - jedyne sensowne.

Gość wole jak jako plod bym byla us
a co, lepiej jak człowiek żyje całe życie ze świadomością, że jest niechcianym dzieckiem, przecież to to idzie sie zabić, być może te różne zabójstwa to są właśnie skutkiem tego, ze te osoby w ten sposób zostały poczęte, albo osoby chore psychicznie, to też może być jedną z przyczyn, że jest się niechcianym dzieckiem.

A co cię obchodzi co kto robi?? Jak dla mnie to niech sobie usuwają dzieci codziennie jeżeli im to nie przeszkadza i uważają to za "metodę antykoncepcji" (mówię o kobietach usuwających po kilka razy)...

aale co cie obchodzi czyjeś życie urodzić to jedno a wychować ( gdy sie nie ma wrunków ) to drugie niech każdy decyduje sam

O zyciu drugiego człowieka nie może sobie tak "każdy sam decydować". Regulują to odpowiednie przepisy i prawne, bo tak nakazuje etyka. Najsmutniejsze jest to, że te kobiety zamiast wybrać się po tabletkę "po", bądź też usunąć ciążę zaraz jak się dowiedzą o niej czyli w 5 tc, to one się "budzą" gdzieś w 13 tc, kiedy dziecko jest już wykształcone a jego mózg i serce od dawna funkcjonują.

autorko zajmij sie soba i swoim sumieniem i nie baw sie w OSADZANIE innych, toc to nie po chrzescijansku moja droga...

Gość jijkjnikj
Biedne, kochane dzieciątka Moja kolezanka bedzie usuwac ciaze w przyszlym tygodniu. Zobowiaz sie do pomocy finansowej do 18 roku zycia dziecka, a moze nie usunie tego biednego, kochanego dzieciatka🖐️

Gość mama_kochanego _syneczka
nie rozumiem takich kobiet naprawde ,sama mam 5 miesiecznego synka,balam sie na poczatku strasznie mam 20 lat ale postanowilsmy z chlopakiem wziac slub i teraz nasze serduszko ma piec miesiecy i jest najwiekszym szczesciem jakie mamy ani przez chwile nie pomyslalm zeby usunac ciaze chociaz wszyscy byli przeciwni ale ja go kochalam juz od poczatku ,od pierwszych tyg kiedy wiedzilam ze jestem w ciazy.dziewczyny nie robcie tego!

Gość chore matki
niby nie obchodzi mnie co robią inni - niech robią co chcą. Ale z reguły jest to nieprzemyślana decyzja, z której nie ma odwrotu. Nie potępiam nikogo. Ja też nie miałam warunków (tak mi się wtedy wydawało) a teraz jestem szczęśliwa że jednak urodziłam. Z czasem wszytsko zaczynało sie układać, a miałabym ogromne wyrzuty sumienia.

Gość efghhhh
a czy dziecko będzie szczęśliwe, że żyje w biedzie,

Kolejny debilny argument o tym, jakie dzieci są nieszczęśliwe. Jak Niemcy zajęli Poilskę w 1939 roku to wszyscy Polacy mieli popełnić samobójstwo czy jak?

Kazdy ma prawo do swojej decyzji i bedzie sie przed Bogiem tlumaczyc. sa setki kobiet ktore usowalaja... I sa miliony,ktore jak ja nie moga doczekac sie upragnionego dziecka... Jest mi smutno gdy czytam takie wypowiedzi....