Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwunio17

Jak ja teraz odzyskać ?

Polecane posty

Gość siwunio17

Witam mój problem jest taki iż po 4 latach bycia w stałym związku z dziewczyną, ona zostawiła mnie, lecz zostawiła mnie z mojej winy. Przez te cztery lata miedzy nami bywalo różnie, w pierwszym roku nawet dopusciłem sie do "zdrady" ale nie była to zdrada fizyczna lecz mozna powiedziec wirtualna bo to bylo tylko gadu gadu nic wiecej ale byly tam jednoznazne deklarajce ze laczylo mnie z ta wirtualna dziewczyna cos wiecej, zapraszala mnie nawet do siebie do domu na sez i w dodatku rzucila swojego chłopaka dla mnie lecz ja jej nie chciałem wolalem swoja obecna dziewczynę, gdy prawda wyszla na jaw odrazu ze mna zerwala po czym gdzies po jakims tygodniu wszystko sobie wyjasnilismy i nigdy juz nic takiego mialo sie nie wydarzyc.Lecz ostatnio troche sie miedzy nami w zwiazku psuło,ciagle klotnie, sex to juz wogole sporadycznie uprawialismy i znowu doszło do podobnej sytuaja niewinny flirt przez smsy z kolezanka z pracy w których było zaproszenie do sexu i ja sie zgodziłem na to... lecz to wszystko przeczytala pewnego ranka moja dziewczyna i znowu mnie zostawiła...Kocham ja bardzo mocno i zycia sobie bez niej nie wyobrazam dopiero teraz po jej stracie odczulem jak wiele straciłem jest Ona dla mnie cały zyciem zawsze przy mnie byla w najgorszych i najlepszych momentach mojego zycia mi towarzyszyła... Kocham ja i chce ja odzyskac... mysle ze dam dziewczynie z tydzien spokoju nie bede pisal ani dzwonil po tygodniu sprobuje sie z nia umowic na spotkanie i zobacze na jakiej stoje pozycji o ile oczywiscie bedzie chciala sie ze mna spotkac... Nie mogę jej stracic. Dodam ze ja mam 21lat ona 20-scia

"dopiero teraz po jej stracie odczulem jak wiele straciłem "- jak zwykle.. dorosnijcie

Gość 4444444432
a umówiłeś się z tą drugą koleżanką na seks?

Gość cdffsassaasdas
Moim zdaniem nic z tego nie będzie. Młody jesteś a już latasz za innymi. Wyobraź sobie co będzie gdybys miał już 40 lat, 50 lat... wtedy to będziesz ją zdradzał na potęgę. Może lepiej że odeszła. Może powinieneś najpierw się wyszaleć? A widać że chętnych nie brakuje - pewnie jesteś atrakcyjny. Wykorzystaj to, a poszukaj zony później

wlasnie najpierw sie wyszalej, a potem wchodz w zwiazek, bo jak na razie sie nie nadajesz, skoro klotnia, a ty od razu lecisz i flirtujesz z innymi. zreszta nie wiem jak twoja dziewczyna.. widac, ze nie umiecie ze soba rozmawiac i powiedziec co nie pasuje kawa na ławe, tylko pretensje, wzajemne obwinianie sie i flirciki. dlatego napisalam-dorosnijcie

a dawno sie rozstaliscie? przeczekaj, nie napieraj na nią, jesli naprawde jestes pewnien , ze chcesz z nia byc, to sprobuj ja odzyskac, ale musisz tez dac jej troche czasu i sobie, przemyslec wszystko, zwerifikowac swoje postepowanie i bledy. czasem taka przerwa duzo daje, a ludzie czesto sie schodza po jakims czasie

Gość siwunio17
tydzień czasu mineło. w pierwszy dzine pisałem dzwonilem ale była nie zmienna... mineły dopiero 3 dni a czuje sie strasznie sory za wyrazenie jak dziwka meska sie czuje ;/

Gość Kasiaa___29
a zdradziłeś ją? ale tak na serio, tu możesz się przyznać - chociażby pocałunkiem?

Gość siwunio17
o to chodzi ze nie zdradziłem jej nawet pocałunkiem... ale w to mi nie wierzy zreszta uwaza mnie za skonczona swinie bo jak moglem pisac z obca dziewczyna o seksie...

3 dni to bardzo malo, musicie dac sobie czas, zeby dojrzec i poukladac mysli, tak jak napisalam wczesniej. napisz do niej maila albo smsa albo zadzwon, popros ją, napisz, ze moze lepiej jak na jakis czas zrobicie sobie przerwe, aby wszystko przemyslec, ale ze chcesz byc z nią i ze ci zalezy. czas ukoi emocje, teraz jeszcze za swieza sprawa. co w ogole ci mowila jak z nia gadales?

Gość siwunio17
spoko przeczekam napewno, zalezy mi na niej... może jeszcze nie jest za późno... a Mowila mi ze od jakiegos czasu widziala ze juz sie o nia nie staram ze brak w zwiazku romantycznosci, napisała również mi ze boi sie pomyslec az do czego jestem w stanie sie posunac piszac o sexie z inna dziewczyna ;/ i uwaza ze z ta dziewczyna musialo mnie cos laczyc skoro na takie tematy pisalismy a tak nie było... i ze jeszcze teraz daje sobie jakis czas zeby ode mnie odpoczac zeby byc pewna ze chce ze mna zerwac :(

Gość zalinkkoaa
a dlaczego to robiłeś, wiedząc jak było ciężko za pierwszym razem i że z trudem Ci wybaczyła? napisz szczerze - co byłoby, gdyby tego nie przeczytała? spotkałbyś się z laską na seks?

Gość dfdfdfdf
Czyli Twoja dziewczyna przegląda Ci komórkę i kompa? :O Pozwalałeś na to?? :O

Gość dfdfdfdf
Ja nie rozumiem tej sytuacji. Skoro laska Ci przegląda komórkę, to po kiego ogórka zostawiasz tam te krępujące wiadomości, zamiast je od razu usuwać?

Gość siwunio17
Dlaczego to zrobiłem... sam nie wiem do konca. moja bezmyslnosc chwilowe zauroczenie nie wiem. Byc moze bym sie spotkał z ta laska ale do sexu by nie doszło wymieklbym jestem tego pewny bo kocham swoja i zdradzic ją fizycznie nie potrafilbym!! a co do przegladania przez moja dziewczyne telefonu sytuacja wygladala nastepujaco: wróciłem z pracy ona juz spała położyłem sie obok telefon wylaczylem i polozylem pod poduszke sobie i rano zadzwonil mi budzikw tel nie slyszalem moja dziewczyna go wyłączyła i przy okazji włączyła sobie mój telefon i poczytała wszystkie sms, zapłakana zaryczana wybiegla ode mnie z domu obudziłem sie akurat jak wychodizla dostałem liscia w twarz i uciekla i tyle ja widzialem...:(

Gość siwunio17
dodam ze wczesniej nigdy mi nie sprawdzala telefonu...

Gość t44344
Na jej miejscu nie uwierzyłabym, że do zdrady nie doszło. Naprawdę. Myślę że ona w to nie uwierzy nigdy.

Gość siwunio17
Nawet jak byś była w facecie zakochana tez bys nie uwierzyła ??

Gość t44344
Nie uwierzyłabym. Co nie znaczy że bym nie wróciła do niego. Ale już zawsze uważałabym że wtedy mnie zdradził. U was sytuacja jest o tyle gorsza, że to już drugi raz. Drugi raz chyba bym nie wybaczyła. Jestem za dawaniem szansy, owszem, ale tylko jednej.

Gość siwunio17
ok moze i dobrze mowisz... ale pamietaj ze ani za pierwszym razem ani teraz nie doszlo do zadnego kontaktu seksualnego. Moja dziewczyna jest zarazem moja pierwsza i ostatnia dziewczyna z jaka spałem. powiedz mi ta moja sytuacja naprawde wyglada tak tragicznie ?? dzisiaj zaczela do mnie wypisywac dlaczego tak zrobilem ?? pyta sie od kiedy z nia pisałem o wszystko sie wypisuje a ja jej odpowiadam nie wiem czy dobrze robie ?

Gość t44344
"dzisiaj zaczela do mnie wypisywac dlaczego tak zrobilem ?? pyta sie od kiedy z nia pisałem o wszystko sie wypisuje a ja jej odpowiadam nie wiem czy dobrze robie" Moim zdaniem to dobry znak i wrócicie do siebie. Gdyby naprawdę chciała się rozstać, odcięłaby się zupełnie i nie pisała do Ciebie. Tak, odpowiadaj na każde jej pytanie, nie unikaj odpowiedzi, nie kłam, nie kręć, szczerze mów (jeśli naprawdę nie było zdrady). No może oszczędź sobie informowania jej że poczułeś fascynację tamtą koleżanką...

Gość ghghgiiiii
Zanim do Niej wrócisz, jeśli Ci wybaczy oczywiscie musisz naprawde zrozumieć to co zrobiles. Musisz zrozumiec swoj blad...jak to sie stalo ze po tym pierwszym Twoim wyskoku niby zrozumiales co zrobiles, ze ja zraniles a dopusciles sie drugi raz czegos takiego? czyli co, wtedy za pierwszym razem nie dotarlo do Ciebie ze tak nie mozna robic, ze to co zrobiles bylo karygodne?

Gość siwunio17
i tak własnie robie odpisuje jej szczerze tylko mimo wszystko ona twierdzi cytuje" ja wiem ze ty klamiesz i to bardzo dobrze. i przykro ze nie potrafisz mi w dalszym ciagu powiedziec jak bylo naprawde" kiedy ja jej pisze prawde a ona nie wierzy.

Gość ghghgiiiii
A odpowiesz na mojego posta i pytania w nim zawarte? Tak sie sklada ze mialam podobna sytuacje, wiem jak to jest gdy facet zrobi takie cos jak Ty i moge przypuszczac jak sie czuje teraz Twoja dziewczyna...

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
jak się pogodzicie, to pamiętaj - do trzech razy sztuka. Za trzecim razem Ci pewnie nie wybaczy. A nawet jeśli Ci się zdarzy, że jakaś koleżanka Ci kiedys wyśle brzydkiego smsa, to od razu go skasuj zamiast trzymać w komórce

Gość ghghgiiiii
Ale do jakich 3 razy sztuka cholerka?? Przeciez ten jego 2 raz to i tak bylo przegiecie

Gość siwunio17
Jak to sie stało nie potrafie ci powiedziec dziewczyna pierwsza napisała do mnie sms. typu hey zgadnij kim jestem i tak sie potoczyło dalej az wkoncu sytuacja wymknela sie z pod kontroli. Za pierwszym razem ajk zranilem swoja dziewczyne zarzekalem sie nigdy wiecej !! i wytrzymalem 3 lata wiem ile trudu zajelo mi zdobycie jej zaufania i wszystkiego od nowa... czemu to zrobilme trudno mi powiedziec chwilowa fascynacja druga kobieta ?? nie wiem moze to ze nam sie nie ukladalo w zwiazku takze mialo decydujacy wplyw ... mialas podobna sytuacje ?? jak sie skonczylo ?? NAPEWNO BEDE PAMIETAŁ ZE DO TRZECH RAZY SZTUKA ZE WIECEJ MI NIE WYBACZY !!

Gość ghghgiiiii
Wg mnie powinienes by pamietać, że masz jedna szanse ktora wykorzystales w momencie gdy popelniles blad po raz pierwszy. I powinienes pamietac ile ja to kosztowalo wysilku zeby znow Ci zaufac. Na miejscu Twojej dziewczyny juz teraz bym nie wybaczyła, dla mnie jest to rownoznaczne z tym, że niczego sie nie nauczyles gdy po raz pierwszy popelniles blad, niczego nie zrozumiales bo drugi raz zrobiles tak samo. Jesli chodzi o mnie to pierwszy raz wybaczylam, uwazam ze kazdy zasluguje na druga szanse ale drugi raz juz nie, wiedzial ze jesli zrobi cos podobnego do tego co nawyrabial za pierwszym razem to bedzie koniec i nawet nie bedzie o czym rozmawiac. Zrobil to po raz drugi i tak jak pisalam, zakonczylam zwiazek bo drugi raz nie wybacze nigdy podobnego lub tego samego bledu. Kazdemu sie zdarza popelnic blad w zyciu, ale sztuka jest to zeby wyciagnac wnioski z takiej sytuacji i drugi raz nigdy czegos takiego nie zrobic.

Gość ghghgiiiii
Dała Ci już szanse a Ty ja zmarnowaleś w glupi sposób, tak uważam. Na pewno jest jej ciężko bo zaufała Ci po tym co nawyrabiałeś za drugim razem i wiele ją to kosztowało a teraz znów "powtórka z rozrywki". Wydaje mi się, że Ty sam nie wiesz czego chcesz, przykro mi

Gość Panieneczka z okieneczka,,,,,,
wie czego chce - kolejnych wrazen