Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwunio17

Jak ja teraz odzyskać ?

Polecane posty

na przyszlosc zanim cos takiego zrobisz to zawsze ODWRÓC SYTUACJE i zastanow sie jakbys sie czul , gdyby ona takie cos zmalowala. Jakbys sie czul jakby flirtowala z innym facetem i gadala o sexie? Ja sie jej nie dziwie, ze ci nie wierzy, czego sie spodziewales? Skoro sytuacja juz 2 raz sie powtarza, to nie dziwne , ze stracila zaufanie. Nawet jak wrocicie do siebie to ona bedzie o tym pamietala i nie bedzie na ciebie juz patrzec tak jak kiedys. ani na wasz zwiazek. uplynie duuuuzo czasu, zanim znowu zaufa, ale na pewno nie zapomni.

Gość ghghgiiiii
Zrozumiałabym jeszcze gdybyś postąpił tak pierwszy raz, kazdemu sie zdarzy postapic niewlasciwie ale drugi raz? to juz jest nieposzanowanie trudu który Twoja dziewczyna włożyła w to zeby Ci znow zaufać,nieposzanowanie jej uczuc...co zapomniales po tych 3 latach juz co kiedys nawyrabiales? oczywiscie, ocknales sie i zrozumiales swoj blad dopier wtedy gdy Twoja dziewczyna odkryla cala sprawe.... jak to zawsze bywa.

Gość siwunio17
Spoko moze i macie racje jestem złym chłopakiem, nie zasługuję na nia mimo że tak mocno ją kocham i jestem pewny ze w zyciu juz bym tak nigdy nie postapił. Ona nie chce mnie znac... :( Te wszystkie piekne chwile wszystko cale nasze plany na przyszłośc poszły sie walic ;/ a ja ją naprawde kocham ale sam sobie jestem winny...:( Zycie bez niej to juz nie zycie była całym moim zyciem... :(

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
Wrócicie do siebie, zobaczysz!

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
napisz w tym topiku potem jak to się dalej potoczyło, ciekawa jestem a teraz - wciąż piszecie smsy?

Gość siwunio17
szczerze ?? wątpie, za pierwszym razem czułem ze dam rade ją odzyskać inaczej było... to co jest teraz to masakra dziewczyna nie chce mnie znac dzis wypytala mnie o wszystkie szczegoly po czym zapytalem czy mozemy sie spotkac i spokojnie porozmawiac o wszystkim o nas ?? odpowiedziala jednoznacznie nas juz nie ma sam jestes temu winny i poprosila zebym zniknal z jej zycia przestal pisac dzwonic GAME OVER :/

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
nie wiem, błagaj, płacz, klękaj, przysięgaj że nic nie zrobiłeś albo zrób coś spektakularnego wyslij jej bukiet kwiatów, śpiewaj pod jej oknem :D:D:D

Gość siwunio17
Dokładnie myslałem nad poczta kwiatową może mi to cos pomoże jutro puszcze bukiecik... a spiew pod oknem odpada zabila by mnie doniczka w tym stanie :(

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
wyslij do niej jakiegoś kolegę, siostrę, nie wiem.. żeby ją przekonywałą i opowiadała jaki jesteś biedny :D

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrwer
na serio mówię

"albo zrób coś spektakularnego wyslij jej bukiet kwiatów, śpiewaj pod jej oknem"- co za bzdury, jak dziewczyna jest rozsadna to sie nie nabierze na cos takiego. powiedziala ci game over,bo jest jeszcze pod wplywem emocji, emocje opadna, bedzie etap analizowania wszystkiego i bardziej rozsadnego myslenia. przede wszystkkim DAJ JEJ CZAS. nie narzucaj sie, odzywaj sie tylko czasami, zeby jej przypomniec o tym, ze wciaz czekasz. nie mow jej bzdur typu jestes calym moim swiatem itp, bo dla niej w tej chwili to sa TYLKO SLOWA, KTORE NIC NIE ZNACZA, ona chce zebys swoim zachowaniem jej udowodnil, ze jestes jej wart, wart jej zaufania.a nie gadaniem. ciezko bedzie pisz jak sie sytuacja rozwija

wyslij do niej jakiegoś kolegę, siostrę, nie wiem.. żeby ją przekonywałą i opowiadała jaki jesteś biedny --kolejsne bzdury, w ogole sie nie znacie na babach:D

Gość siwunio17
To żeby kogoś do niej wysłać żeby mnie bronił to jednak chyba nie jest najlepszy pomysł... nie chce sie niczym usprawiedliwiac bo nie ma dla mnie usprawiedliwienia a ze bez niej cierpie sam sobie jestem winny...:(

hehe z tym wysylaniem kolegow to porazka.. nie polecam, dziewczyny to irytuje, szczegolnie jak zrobiles cos takiego, od razu bedzie wiaome ze przyszli z Twojego polecenia a wtedy to juz w ogole masz prze**.. lepiej daj sobie spokoj, dala Ci druga szanse i pewnie uwaza ze na trzecia nie zasluzyles.. czlowiek uczy sie na bledach, widocznie Ty jestes wyjatkiem.

Gość ghghgiiiii
A jak było za pierwszym razem? jak to wygladalo gdy wtedy dala Ci szanse? bo napisales za wtedy bylo inaczej niz teraz

Gość ghghgiiiii
Jeszcze jedno, teraz napisales , ze byś w zyciu juz tak nie postapil, tak? no a po swoim pierwszym wyskoku tak nie myslales?

Siwunio Ona teraz mysli sobie tak: poprzednio mu wybaczyłam, bo 1 wyskok kazdemu sie moze zdarzyc, ona wtedy myslala sercem i kierowala sie miloscia do ciebie. i skoro poprzednio kierowala sie sercem i znowu sie zawiodla, to teraz bedzie kierowac sie rozumem, tylko i wylacznie, wiec tylko rozsadne argumenty do niej dotrą. pewnie czuje sie zdradzona, choc zdrady nie bylo, ale podkopales konkretnie jej poczucie wartosci. jest wsciekla,mysli, ze nie mozna na tobie polegac, skoro lecisz do innych od razu jak jest jakis kryzys. daj jej czas. a cxo dokladniej bylo w tych smsach mozesz napisac?naprawde az takie straszne pikantne rzeczy?

Gość ghghgiiiii
Staram sie zrozumiec facetow, Ciebie i cala ta sytuacje, pewnie dlatego ze sama przez cos takiego przechodzilam. Odpisz na moje posty, tez staram sie jednak Ci pomoc zrozumiec cala sytuacje. Nie wysylaj do niej zadnych kolegow, to szczeniackie zagranie, pokaz ze naprawde Ci na niej zalezy, cierpliwie tlumacz jej sytuacje, odpowiadaj na wszytkie jej pytania, tylko szczerze.

chlopaka nic nie usprawiedliwia, jesli to bylby pierwszy raz to ok moze obeszloby sie po kosciach ale to drugi raz, teraz tak mowisz a po pewnym czasie zrobilbys to samo. ja tam mysle, wiec wyobraz sobie co mysli Twoja dziewczyna. troche empati.

Gość ghghgiiiii
Popieram Sun. Odpisz na moje posty i pytania Sun jesli mamy Ci pomoc jakos.

Gość ghghgiiiii
Nic go nie usprawiedliwia, zgadzam sie. Jesli ktos czytal moje posty to wie co o tym mysle...

Gość siwunio17
Jak było za pierwszym razem ? moze zachowywałem sie wtedy szczeniacko, wydzwanialem do niej na domowy na komorke pisalem na gadu co chwile a jak nie odbierala to jechalme do niej do domu przynosilem kwiaty które i tak wyrzucała wkoncu po paru dniach kazala mi przestac powiedziala zebym dał jej pare dni zeby sobie wszystko przemyslala i później już powiedziala ze daje nam ostatnia szanse i zebym jej nie zmarnowal zaznaczyla ze jak cos takiego ponownie sie wydarzy juz nie bedzie powrotu. i jak do niej chodzilem nalegalem na rozmowe jakos wtedy czulem ze ja odzyskam a teraz nic nie chce juz naciskac na nia tak jak za pierwszym razem. wkoncu nie chce zeby byla ze mna nieszczesliwa i na sile... Co dokładnie było ta dziewczyna napisała ze z checia by mnie pocałowala ale ze ja jestem zajety i pewnie wymieklbym jak by chciala mnie pocalowac no i sie zaczeło i skończylismy na tym co bym jej zrobil jak bym sie z nia spotkał na osobnosci a to juz troche pikantne bylo co dalej ona ustalala juz kiedy by chciala to zrobic i byla zasmucona ze na najblizszych dniach wypada mi praca na tym zakonczylem rozmowe bo i tak wiedzialem ze nie zdradze swojej ale tego juz jej nie napisałem...

Gość hduffhewhni
upokorzyłeś ją po raz drugi. A powiedziałes jej prawdę jak było że zauroczyłeś się w tej koleżance ?

Gość ghghgiiiii
Napisałeś: "powiedziala ze daje nam ostatnia szanse i zebym jej nie zmarnowal zaznaczyla ze jak cos takiego ponownie sie wydarzy juz nie bedzie powrotu." I nie dotarlo wtedy do Ciebie ze tak moze być? ze jesli jeszcze raz cos takiego odstawisz to bedzie definitywny koniec?

Gość siwunio17
nie oczywiscie ze nie powiedziałem ze sie w niej zauroczyłem powiedziałem ze sie chwilowo zapomnialem ze ostatnio sie nam nie ukladalo i ze postapilem zle i prosze o przebaczenie bo do zadnego kontaktu nie doszlo przeciez.... nie jestem w stanie powiedziec dlaczego to zrobilem po raz drugi moze mi brakowalo czegos w moim zwiazku nie wiem

Gość ghghgiiiii
Czemu Chłopie nie pomyslales od razu jak zaczela ta laska pisac takie glupie smsy, ze to jest niedopuszczalne?

Gość hduffhewhni
czyli dalej ją oszukujesz ? Bo nie powiedziałes jej prawdy czemu z nią pisałes takie smsy. A tak szczerze pocałował byś się z tą laską ?

Gość hduffhewhni
a od kiedy z tą laską kręcisz? długo to się ciągnie ?

Gość ghghgiiiii
No wlansie, sam napisales ze nie wiesz czemu to zrobiles, byc moze dlatego ze czegos brakowalo ci w tym zwiazku... czyli ze jednak nie byles szczesliwy ze swoja dziewczyna, moze po prostu do siebie jakos nie pasujecie i to nie jest TO?

Gość ghghgiiiii
Powinienes jej powiedziec ze sie zauroczyles w tej dziewczynie, miej jaja i przyznaj sie do bledu calkowicie a nie wybiorczo.