Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała miijka

Prezent dla 3-latka

Polecane posty

Gość Mała miijka

Drogie mamy za niedługo Mikołajii święta. Czy zastanawiałyście się może co kupić 3 latkowi?? Chciała bym cos zamówić na allegro, ale brak mi pomysłu na prezent który spodobał by się mojemu chłopakowi (synowi :)

Gość gruzksa
Może jakaś układanka? Dla 3 latka to świetny prezent. Wiem, bo sama mam syna w tym wieku i Mały uwielbia składać różnego rodzaju elementy. Dziecko jest jeszcze za małe na wiele różnych zabawek, na rozbudowane pojazdy i narzędzia przyjdzie czas. Teraz według mnie najważniejsze jest rozwijanie kreatywności dziecka, a układanki są do tego najlepsze. Sama kupuje je tutaj: http://szkolnis.pl/ukladanki

Gość moja opinia .....
rzeczywiście układanki to dobry pomysł jak dziecko sie tym interesuje mój synek np: nie lubi układać bardziej lubi książeczki i samochodziki.

Gość laptop i wanna
jjejejjejejeje kto odkopuje takie stare tematy?

Gość inesines666
Cześć. Może jakaś gra albo zabawka edukacyjna? Ważne, żeby dziecko nie tylko się bawiło,ale też czegoś zarazem uczyło. Ma mojemu synkowi kupuję od czasu do czasu tego typu rzeczy w Magdalence w Bochni. Duży wybór produktów, a ceny niższe w porównaniu z Krakowem.