Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał ........

co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość michał ........
nie rodzice mnie nie skrzywdzili nie pisz takich bzdur kobieto jak nie o Bogu to jakieś głupoty

Gość michał ........
możliwe tylko że ja kocham swoją żonę

Bądź pewny siebie, jesteś facetem więc nie zachowuj się jak męska cipka, prawdziwy facet musi dbać o zonę, kobietę dać jej bezpieczeństwo, a zdradzając ją nie dajesz jej tego.

Gość a ja wiem o co chodzi
No ja dziękuję bardzo za takie "kocham" jak ją zdradzasz :O

Gość michał ........
jak to i ja o nią nie dbam daje jej wszystko co chce chce jechać tam jedziemy che to chce tamto to jej kupuje daje jej wszystko co chce a Ty mówisz że ja o nią nie dbam

Gość michał ........
nie wiem czy to są wyrzuty ale szkoda mi mojej żony tylko że ona też jakaś dziwaczna jest

Gość bo mam imie bez wyrazu
tez tak mam, z kazdym facetem z ktorym mnie cos laczylo, gdy do zwiazku wkradala sie nuda i poznawalam kogos zdradzalam go nie umialam wczesniej odejsc, bo nigdy nie planuje zdrad, one sie dzieja, a ja nie umiem sie zmienic i zbudowac czegos trwalego na lata:(

Mi też szkoda Twojej żony, bo nie wie kogo ma za męża :O Kupowanie jej czegoś tam mylisz z dawaniem jej wszystkiego, czego jej trzeba. A co z podstawowymi sprawami: uczciwością, wiernością, miłością, poczuciem bezpieczeństwa? Tych rzeczy jej nie kupisz.

Gość michał ........
nie jestem niedowartościowany po prostu nie mogę się powstrzymać nie wiem czy wy tak nie macie gdy widzicie młodą ładną seksowną dziewczynę

Gość łowca skór
dawno sie tak nie uśmiałem :D

Gość michał ........
wszystkie spełniam z wyjątkiem dwóch pierwszych

Gość michał ........
ja nie wiem dlaczego ja tak mam po prostu czuje że muszę i tyle nie umiem tego wyjaśnić

Gość łowca skór
ja nie wiem dlaczego ja tak mam po prostu czuje że muszę i tyle nie umiem tego wyjaśnić :D, :D, :D Mój pies jak widzi samicę w rui to taż czuje że musi...ostatnio nawet zerwał łańcuch :P

Gość michał ........
ale jakie kompleksy nie mam żadnych po prostu jakoś tak wychodzi

Nie, no, to właśnie JEST kurestwo w męskim wydaniu i tyle. Z tym psem świetne porównanie :D

Gość idiotów nie sieją
:O

Gość psycholog:)
jak kazdy facet ,ktory gdy zdradza a nie wie czemu-na 99% masz malego fiutka i zdradzajac probujesz sie dowartosciowac

Gość sherry ann
michał... zdradzasz bo ewidentnie Ci czegos brakuje... a dodatkowo denerwujesz sie pewnie tymi wyrzutami sumienia, ktore odczuwasz na sama mysl... a czego Ci brakuje, hm, pewnie sam nie wiesz ... czasem to tkwi w podswiadomosci po prostu... ludzie zdradzaja z roznych powodow :) z powodu braku ciepla, braku czulosci, z powodu abstynencji seksualnej w malzenstwie... powodow jest tyle ilu ludzi na tym swiecie ... albo po prostu masz takie potrzeby seksualne i tyle..

Gość idiotów nie sieją
sherry ann michał... zdradzasz bo ewidentnie Ci czegos brakuje... Nie, koleś zdradza bo wiernosc dla niego nic nie znaczy, a nie dlatego, że mu czegoś brakuje. jak w związku jest żle to się go naprawia albo sie rozstaje...a ten tutaj zachowuje się jak zwykły dziwkarz i nie dorabiajmy do tematu ideologii :P