Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia-Pysia-pyta

Czy zabolałaby Was zdrada "pocałunkiem" przez Waszego partnera / partnerkę ?

Polecane posty

Gość Misia-Pysia-pyta

Bo dowiedziałam się o tym :( i zajebiście boli mnie serce :( Mam 24 lata.

Dla mnie byłby to definitywny koniec związku, nie zastanawiałbym się nawet chwili nad tym.

Gość Misia-Pysia-pyta
Długie i namiętne były, i to z trzema albo więcej dziewczynaim, o których nie wiem...

Gość ffffffg
" Dla mnie byłby to definitywny koniec związku, nie zastanawiałbym się nawet chwili nad tym." Popieram. Zrobilabym to samo

Gość emkaak
nie mogłabym byc z kims kto by sie z inna pocalowal podczas trwania naszego zwiazku,to by byl definitywny koniec .jak zrobil to raz to drugi tez

Gość Misia-Pysia-pyta
Odeszłam, odeszłam... jakieś 3 miesiące temu. I tak teraz siedzę i romyślam czy ja jestem nienormalna, że jego "pocałunki" nie dawały mi żyć i odeszłam, czy inni też tak mają.

Gość emkaak
dobrze ze odeszlaś

Gość Misia-Pysia-pyta
Mamy sporadyczny kontakt, ja się jeszcze chwilami szarpię jak w agonii, że może mogłam zostać, ale ten "wstręt" i złosc są silniejsze ode mnie. Obiecuje mi teraz wszystko, że żałuje, że chciałby cofnąć czas, że nigdy więcej... Srały muchy, będzie wiosna...

Gość Marycha2009
mnie też by zabolało,ale jego zabolałoby jesczez bardziej... z charakteru jestem taka,że jak mi ktoś robi żle,to ja robie gorzej...poprostu odegrałabym się,oczywiście po wcześiejszym rzuceniu go i powiedzeniu mu,co o takich zdrajcach myślę

Gość Misia-Pysia-pyta
Są ludzie, którzy mówia, że zdrady nie wybaczą, a zostają przy partnerze i wybaczają. Ja byłam pewna,że można wybaczyć, że będę umiała - nic z tego. Ciągnie się ból, niesmak i nienawiśc do tej pory...więc podziękowałam mu za współpracę.

na dzien dzisiejszy bym nie wybaczyla,za mloda jestem na to,zeby do konca zycia myslec o tym. W przyszlosci kto wie...