Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaodchudzającasię!

dieta 1000- jedną z najlepszych

Polecane posty

Gość kafeteriankaodchudzającasię!

Dziś powiedziałam sobie dość. Rok temu ważyłam 65kg/180cm. Później zaczęłam tyć, doszło do tego, że w styczniu ważyłam 70kg. w kwietniu już 75 a w wakacje 80! Więc zaczęłam si odchudzać, oczywiście wybrałam dietę 500kcal, przez tydzień schudłam ok 5kg, ale zaraz przybrałam do 90. Tydzień przed końcem wakacji pomyślałam sobie, że nie mogę wrócić w takim stanie do szkoły, więc przeszłam na głodwkę. Zrzuciłam 10kg, oczywiście, zarzekając się, że nie przytyję... a dziś ważę 92.5KG!!! Tyję w oczach, rodzina i znajomi mnie nie poznają. Koniec z tym. tak jak wspominałam mam 180cm więc muszę sporo zrzucić. Od jutra przehodzę na diete 1000kcal, jest to chyba najbardziej rozsądna dieta, przynajmniej oszczędzę moim włosom ( w trakcje głodwki, połowa z nich mi wyszła) Więc drogie dziewczyny, kto ze mną rozpoczyna starania na lato. Chcecie dumnie prezentować swe ciała, okryte skąpym bikini w letnie lipcowe popołudnia? ;)Więc zapraszam serdecznie, wiem, że takich wątków jest milion i jeszcze więcej ale chciałam założyć swój. Jeśli ktoś do mnie dołczy, będzie mi baaardzo miło. Podawajcie swoje nr gg, na pewno się odezwę, nie raz nie dwa, potrzebuję wsparcia, chce udowonić sobie i wszystkim, że dam rade... AAA nie powiedziałam najwaniejszego, mogę dać wam 100% pewności, że na tej diecie, przestzegając 1000kcal (możecie jeść wszystko co chcecie) nie jedząć po godzinie 16-17 schudniecie ok 5 kg na miesiac. STOSOWAŁAM KIEDYŚ TĘ DIETĘ I TAK BYŁO, WŁAŚNIE NA TEJ DIECIE MOJA WAGA ZESZŁA DO 65KG. Zamierzacie brać jakieś witaminki? jakie są wasze opinie? buziaki;)

Gość ilonkamielonkahehe
i tak ci sie nie uda gruba swinio :):) pijak zawsze pozostanie pijakiem tak samo swinia swinia. tyle na ten temat. i tak mi nie dorownacie;pppp buziiiiiii-hahha zal