Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia2507

ile Wam sie udało znalezc pieniędzy na ulicy??

Polecane posty

Gość monisia2507

jak w temacie,kto sie pochwali tylko nie fantazjowac:) ja znalazlam najwiecej 100 zeta dwa lata temu i od razu kupilam za nie buty:))

Gość gertrude__JJ
10 zl

Gość ghjgfhjjfddsgs
Ja znalazłem kiedyś 50zl ale widziałem jak face je szuka to mu oddałem.

Gość gertrude__JJ
ja nigdy nie wiem ile mam pieniedzy wiec jakby mi cos ktos wyciągnal z portfla to bym sie nie zorientowała. Zeby nie było biedna jestem wiec duzych sum tam nie mam

Gość taka jedna laseczkaaa
jak bylam dzieckiem , i wtedy byly jeszcze stare pieniązki to udało mi sie znalezć pare ładnych tysiecy -konkretnie cały portfel . A że bylam zakrecona to kupilam chomika , domek dla chomika i roczny zapas jedzonka dla niego. Matka przyszla z pracy do domu i sie za glowe zlapała

50zł pod dyskoteką "protector" i to przy wejściu prawie gdzie milion ludzi chodziło... właściciela nie znalazłem :-( przygarnąłem więc do kieszeni ten smutny samotny banknot... a zgubic też się zdażyło... w sumie napewno więcej niz 50..

Gość emkaak
najwięcej 20 zł w kałuzy

najwiecej to 100zl ale nie w calosci. To bylo zima, szlam do sklepu a przy parkingu dostrzeglam 20zl, schylam sie patrze a tam jeszcze 50zl i 10zl. 20zl bylo razy dwa bo zwiniete byly dwa banknoty

moj byly chlopak jakies 7 lat temu zgubil; portfel a w nim 5 tysiecy. nie zczail sie zgubil portfel dopoki w drzwiach nie pojawil sie obcy facet ze zguba w reku...niezle nie?

Gość kaczusiaaaaa
ja 30zl poczatkowo myslalam ze to 10, ale 20 byla owinieta ta 10

Gość monisia2507
ja raczej kasy nie gubie,raczej bardzo pilnuje.. ale jak mialam 10 lat to mi ktos w wesolym miasteczku w Chorzowie buchnal z kieszeni portmonetke:( duzo tam nie bylo ale od tamtej pory jestem ostrozna:) ale fajnie jest znalezc:))) wszyscy chodza i nie widza,nawet moj facet przy mnie idac nie widzial papierka na chodniku!! ach, ta stowka nigdy jej nie zapomne:) od tamtej pory to same drobniaki znajduje.. o i zloty kolczyk znalazlam za ktory dostalam u zlotnika 20 zl:))

mnie kiedys okradziono na 1000zl, bylam bez kasy mialam ledwo 5 dych w portfelu i te 50zl ubilam:O Masakra wtedy byla, ale nastepnego dnia znalazlam na ulicy 2zl:D coz za nagroda od losu:P

Gość evelayyyyyyyyna
ja najwiecej znalazłam 100 zl w drodze do szkoły hhii, kupę lat temu.. a zgubić to może z 2 zł zgubiłam, jakoś kasa mi nie ucieka :P:P

Kiedys sie klócilam z bratem czyja to kolej pozamiatac przed domem, padlo na mnie i jak tylko wyszlam to znalazlam 50 zl. Praca poplaca hahaha

Gość 120 :)
aż bylam w szoku, bo to byl naprawde przypadek. 2 banknoty 100 i 20 wypadnięte z jednego portfela, bo zagniecione tak samo :P

Gość Ruda Zardzewiała
O jejku! Nigdy nie znalazłam kasy! Chyba zacznę więcej spacerować... chyba w niedzielny poranek nieopodal dyskotek:))

na ulicy znalazlam kiedys 20 zl,kasy nie gubie,wiec wychodze na plus. Ale najbardziej lubilam znajdowac pieniadze we wlasnym domu podczas sprzatania - najczesciej ukryte gdzies w zakamarkach kanapy i foteli:)

Gość ja jestem rekordzistą
Ale nie na ulicy. Kilkanascie tysięcy ( bodajże 16000) przy remoncie domu po dziadku. Były schowane w specjalnie zrobionej skrytce za kaloryferem.

Gość gość
ja niestety tylko 10 zł jak ze szkoły wracałam

Gość gość
2 razy po 50 zł ale zgubiłam kiedyś będąc w Czechach portfel z całą kasą i dowodem :(

Gość gość
Mi się zdarzyło znaleźć 19 000 w tramwaju w Poznaniu, następnego dnia uznałem że oddam bo przecież to może być komuś bardzo potrzebne.. Do dziś trochę żałuje :D Ale tysiąc z tego wpadł do kieszeni, a jaka radość gdy to się oddaje ;)

Gość pajszak
prawie znalazłem 100zł