Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moge wyslac swojego syna!!

Czy moge wyslac swojego 9letniego syna do kolegi na noc!!!

Polecane posty

Moja rodzina twierdzi ze nie, ze zle by to o mnie swiadczylo. Moi rodzice powiedzieli ze nie, a brat z bratowa bo wtedy ich dzieci rowniez beda chcialy. Powinnam sama zadecydowac, ojciec dal mi sluchawke i kazal odwolac to na co umowilam sie z matka tamtych chlopcow.

Gość why not...
A niby dlaczego miałoby to źle o Tobie świadczyć? :o

Bo rzekomo wyrzucam dziecko do obcych ludzi a w rzeczywistosci moja rodzina boi sie ze rowniez zaprosze do nas tamtego chlopca. Teraz mam jeszcze godzine czasu i albo zawioze syna tam gdzie mam zawiezc albo po prostu odwolam wszystko co ustalilam z kims innym.

Znam dopiero od miesiaca mame tego chlopca, kilka razy z nia rozmawialam. I to wszystko , wczesniej chlopcy sami ustalili cos miedzy soba a my sie na to zgodzilysmy. Tylko teraz u mnie w rodzinie robia problemy o ktorych juz pisalam.

Gość why not...
Wysyłaj śmiało :) Nocowanie u kolegi to frajda dla dzieciaka :) Jeżeli rodzice tamtego nie mają nic przeciwko to w czym problem :)

Gość nananananananan
No pewnie że wysyłaj. Ja w tym wieku również lubiłam spać u kogoś i na odwrót. Moje dziecko ma 6 lat i też mu się zdarza nocować u koleżanki. I nikt w tym nic złego nie widzi. Po co szukać problemów tam gdzie ich nie ma.

Gość czy moge wyslac syna na noc!!
Ja bym wyslala ale pozniej wysluchiwac komentarzy i narzekan rodziny ze jestem wyrodna matka, ze daje dziecko do obcych ludzi, przeciez moj ojciec prawie ze zrobil awanture, dal sluchawke i kazal to wszystko odwolac. Mnie tez zalezy na tym zeby miec swiety spokoj.

Gość nananananananan
tak wyrodna matka bo co? Bo dziecko bd miało frajdę tak? Dziwne podejście ma Twoja rodzina. A i trzeba czassem postawić na swoim. Po co ktoś ma się wtrącać w wychowanie Twojego dziecka. Nienajlepiej wyjdziesz teraz w oczach Twojego syna, nie Twoja rodzina, gdy zadzwonisz i odwołasz to nocowanie

Tak zrobie, wysle swojego syna na noc ale przy tym bede musiala zniesc uwagi brata i jego zony, milczenie matki i jeszcze awanture ojca.

Gość oleiniczka
twoje dziecko , twoja sprawa.