Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_napierdziana

Czasami wstyd MI że mieszkam w Polsce

Polecane posty

Gość lady_napierdziana

Człowiek jedzie sobie spokojnie autem, aż tu nagle ktoś zajeżdża mu drogę przy tym nie włącząjąc kierunku i jeszcze się kłóci, że to moja wina i chce się ścigacz, ''ale z czym do ludzi'' rozpadającym się gruchotem.. Paranoja co dzieje się w polityce :o ostatnio sytuacja : biedak prosi o zakup herbaty na stacji benzynowej, bo ktoś wyrzucił go z klatki na której zamierzał spędzić noc i bardzo zmarzł na dworze, a pan do niego ''kurwa spierdalaj'' Wkurzają mnie też losy nierozgarniętej młodzieży, która zamiast się uczyć, albo chociaż chodzić do szkoły i mieć jakiekolwiek pojęcie woli spędzić czas na dworze z kolegami przy fajcej,a później zakłada tutaj temat ''z mojom koleżanką'' :( Aż ręcę opadają.

Gość Johny Canada
spierdalaj

Gość blendamed07
Zgadzam sie, dlatego też chyba wyjadę.

Gość Polka, nie patriotka.
ja też coraz częściej się wstydzę, że mieszkam w Polsce i jestem Polką. To, co się dzieje w ostatnim czasie, to jakaś paranoja.

Gość lady_napierdziana
Johny Canada wysoki poziom soba reprezentujesz 🖐️

Gość mnie irytuja
polaczki cwaniaczki

Gość blendamed07
Przeciez to jasne; Johny Canada to pan ze stacji bendzynowej.

Gość ue4rfijehrh
I właśnie niestety coraz więcej jest takich jak Johny Canada, którzy nie potrafią powiedzieć nic poza "spier.dalaj".

Gość nsidndidnids
Polaczki Cwaniaczki, którzy oblegają Wyspy niczym szarańcza.

Gość wsiewołod gołodupcew...
to ja doloze wypierdalaccccccc mi w podskokach ale to juz

Gość mnie irytuja
2 ostatnio wypowiedzi są tak żałosne jak sama ich treść i autorzy :D Uśmiałam się do łez

Gość Janek 0000000
jak ci nie pasuje tutaj to wyjedz nikt ciebie tutaj siła nie trzyma swiata nie zbawisz

Gość mnie irytuja
nie zbawię i nie zamierza,. szkoda mi tylko tych ludzi co myślą, że Polska górą i, że są najlepsi, a tak naprawde bezrobotni zaniedbani, ochydni :o żałosne. Mysle, ze oni i tak tego nie zrozumieja.. A co was moi drodzy denerwuje ? Haha zaraz usłyszę, że ja :P uprzedziłam Was

Gość nsidndidnids
Polska nie dosc ze biedna to Polacy reprezentuja sie fatalnie :/ Dla tych z zachodu wlasnie granica tkwi do Niemiec, potem uwazaja ze do juz biedny wschod.

Gość lady_napierdziana
Ja TEZ NIE ZBAWIE :)

mnie zaczyna przerażać chamstwo ludzi. możesz za nic zostać tak wyzwana/wyzwany że szok. sama tego ostatnio doświadczyłam ze strony taksówkarza...

Gość zgadzam się w 100%
dlatego uważam że za głupotę powinna być kara śmierci, powinni zacząć ode mnie a potem cały nasz naród przestał by istnieć i Polska była by wspaniałym i szczęśliwym krajem

Gość mnie przerażają kasjerki
w Lewiatanie, normalnie szok zamiast pracować to one sobie gadają, kolejki przez pół sklepu a tylko jedna kasa czynna, klient to zło konieczne, co te kurwy sobie myślą

Gość Sympatyk-PiSu...
jak J.Kaczyński będzie rzadził w polsce to dogonimy niemców nawet ich przegonimy gospodarczo będziemy potegą nie tylko w europie ale i na świecie

Gość lady_napierdziana
następna sytuacja: stoję sobie w kolejce z zakupem kupywałam tylko gumę siostrze ciotecznej, a pani stojąca za mną położyła chleb i bułki przede mnie chociaż ja stałam przed nią :o

Gość prawnuk,,
smieszycie mnie ludzi.To fakt ze polowa polekm i polakow to zwykle chamy nieokrzesane pelne nienawisci,zlosci.Majace podly stosunek do innych ludzi a co najdziwniejsze do wlasnych wspolbraci .jednak popatrzcie NA SAMYCH SIEBIE !!! Szczegolnie-WY MATKI !! Jak wy wychowujecie swoje wlasne dzieci?!!!Przeciez wlasnie polowa z was na takich ludzi je wychowuje.Wiec to teraz skrzeczy jedna z druga?!!!

Gość psmdos
A ja ostatnio: - jak usmiechnelam sie do przechodnia to popatrzyl na mnie jak na wariatke - jak bylo zimno w pazdzierniku i ubrałam kurtke zimowa to "laski" (te ktore maja mini ok 7cm) zaczely sie ze mnie smiac - jak mowie czasem do kogos dzien dobry to nie odpowie, a jak powiem milego dnia to nie wiedza jak sie zachowac bo to chyba za duzo. - w sklepie i w urzedach gdzie pracownicy powinni byc mili itd- jest fatalnie i to tylko kilka kropel w morzu.

Gość psmdos
ja nie mam dzieci.

Gość lady_napierdziana
ja też ich nie posiadam

Gość herddres
Polaki to debile ! Kto sie ze mna zgadza palec w gore