Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynkkaaa

kto czeka na poród tak jak ja?

Polecane posty

Gość kruszynkkaaa

Czesc dziewczyny!! Mam 4 dni do terminu, wczoraj miałam przez caały dzień nieregularne skurcze ale ustały. Mam już rozwarcie na 2,5 cm, ale nic poza tym. Wariuję już od tego czekania :/

Gość kruszynkkaaa
dlaczego Ci sie nie spieszy ;> nie chcesz już tulić swojego dzidziusia? Masz jakieś objawy?

Gość Ruda Zardzewiała
ja czekam na 28 lutego!!!

pewnie, ze chce juz dotknac coreczke, przytulic ale tatus jeszcze w samolocie wiec musimy poczekac kilka godzin na tatę :)

Gość ja mam termin na jutro
jak na razie nic nie czuje

Gość motylekkolorowy
Ja tez czekalam tak jak wy dwa lata temu, termin mialam na 14 lutego a tu niespodziewanie moj syn przyszedl na swiat trzy tygodnie wczesniej.

Gość vinca
dobry :) echh a ja marz aby bylo juz po wszystkim.... jestem w 36 tyg. i wszystko mnie boli, najgorsze plecy!! masakra, a do tego doszlo klucie w dole brzucha...nie wiem co to moze oznaczac hmmmm

Gość nb jbj
ja tez jestem w 36 tyg i czekam..jak narazie to mam bardzo regularne bezbolesne, silne skorcze i tak od tyg. wczesniej byly slabe i nieregularne..mam nadzieje ze jeszcze gora 2 tyg i przytule moja malutka;)

dziewczyny nie ma sie co spieszyc z porodem :) jak to napisala jedna dziewczyna "jabluszko jak dojrzeje- samo spadnie"

Gość vinca
czesc brzuchatki :) mi brzuch twardnieje juz od kilku tygodni, do tego doszlo to klucie, polozna mi powiedziala, ze twardnienie jest ok pod warunkiem, ze nie mam silnych bóli. mam juz jednego bbla 3-letni Hanusi i nie mam chwili wytchnienia, czasami mam wrazanie, ze pod wplywem tej malej psotnicy wczesniej urodz :) milej niedzieli :) ps sorki za literówk, ale nie mam polskiej klawiatury .

Gość vinca
...bbla mialo byc oczywiescie.... :)

Gość nb jbj
hej;) domyslam sie ze mieszkasz w UK;) mi polozna powiedziala ze skoro brzuch twardnieje i skorcze sa dosyc czeste to dzidzia na pewno nie pojawi sie po terminie;) powiedziala ze macicia przy kazdym skorczu nie wraca do dawnej pozycji, ze sie zmniejsza powolutku , dziecko sie robi wieksze i wypycha sila rzeczy;)

ja też czekam i doczekać się nie mogę a ciąża już mi trochę ciąży :P Jak to wszystko szybko mi zleciało... masakra.

ja też czekam termin wg usg na 19.11.2010 od dwóch tygodniu czuje bóle w pachwinach od tygodnia bóle jak na okres

Gość xcosiek
kitana,a dalej spisz na klatce schodowej?

Gość kruszynkkaaa
Cześć, od piątku mam brązowe upławy, pomyślałam, że to czop, ale żeby tak długo to trwało ;/ dobrze że jutro mam wizytę to może sie troch uspokoję. A wy co tym myślicie?

Gość vinca
nb jbj ---> dokladnie :) mieszkam w UK tutaj ciza jest traktowana troszeczk inaczej niz w Polsce...ale nie mog narzekac:) Kruszynka---> a jak to ma konsystencj? jesli galaretka(czy jakos tak) to czop, podobno moze odchodzic kilka dni po kawalku jesli utknie w szyjce. dobrze,ze nie zabarwiony na zielono!!!! bo wtedy szybciutko do szpitala. ale Ci dobrze jestes tuz tuz... :)