Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbbbbbbbbbbbbgf

Levviatan jesteś z nowosądeckiego ? to mam dla ciebie pracę !

Polecane posty

Gość hbbbbbbbbbbbbgf

trzeba wydoić moje byki , jest ich 10 . kiedy możesz wpaść ?

Gość hbbbbbbbbbbbbgf
czemu zaraz nie lubi , ma w tym doświadczenie , szybkie ręce i trochę grosza wpadnie

germanotta -> zazwyczaj to dzieci z zaniżonym poczuciem wartości lub takie które w życiu realnym są nikim ;) a byka mogę wydoić za 10 tys euro od sztuki to przy 10 zarobie sobie na niezłe mieszkanie/średni dom ;p

Gość powiedział levviatan
który w życiu realnym jest bezrobotnym prawikiem :o czyli znowu piertoli swoje smuty

Gość levvvifannełe
{który w życiu realnym jest bezrobotnym prawikiem} dodajmy na garnuszku rodzicow:D

Gość hbbbbbbbbbbbbgf
pomarzyć chłopcze to możesz , ja tu z realną propozycją zgodna z twoimi kwalifikacjami wychodzę , proponuję ci 30zł od byka ... jak chcesz to możesz ustami , tylko wypluwaj do wiadra

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
Levviatan germanotta -> zazwyczaj to dzieci z zaniżonym poczuciem wartości lub takie które w życiu realnym są nikim a kim ty takim kurwa jestes ze uwazasz ze kazdy kto cie nie lubi to smiec lub niedorobiony gowniarz? :D ja ciebie nie trawie bo mi z gadania przypominasz takiego skurwysyna-szczura i z wygladu rowniez a smieciem w zyciu prywatnym i realnym niestety nie jestem. wiec cos nie trafiasz z tymi swoimi teoriami w praktyke :D

mówisz o ludziach , którzy w życiu są nikim , przepraszam a kim ty w takim razie jesteś jak nie zerem. Zero miłosci zero pieniędzy zero samodzielności

Gość hbbbbbbbbbbbbgf
Co za pojeby -> bez komentarza :o

powiedział levviatan -> tylko że ja nie wyładowuje frustracji na forum pod anonimowym nickiem, nie udaje kogoś kim nie jestem, nie próbuje wszystkim na silę udowodnić że jestem lepszy od nich, nie próbuje gnoić innych tylko po to aby się poczuć lepiej/wyżyć

Gość hbbbbbbbbbbbbgf
za 10 tysi bedziesz go doił ustami :D

ja cię gnoję ? tylko stwierdzam fakty. napisałeś ,że autorka /autor zapewne jest nikim będą również nikim 🖐️ chyba w tym momencie ty się wywyższasz

Gość przecież pisał to wiele
razy 🖐️