Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenaa88888

czy mam już się pozbyć marzeń że jeszcze kogoś znajdę i pokocham??

Polecane posty

Gość Magdalenaa88888
Dzięki za odpowiedz, dominik1000 posiadanie faceta nie jest sensem mojego życia, ja szukam miłości. Potrafię żyć sama i daję sobie radę. Przeciez człowiek jest zwierzęciem stadnym i nie wytrzymuje tak długo w samotności:O Może ty jeszcze tego nie rozumiesz więc daruj sobie te durne uszczypliwości. A lodowisko mam w Toruniu ;)

Gość Magdalenaa88888
cholera ale mi się zrymowało...:O

Też już nie mam złudzeń :-) 29 lat i dwa długie poważne związki zawalone z różnych przyczyn. Teraz już się boję...

Gość Facet110099
A kiedy ostatni raz tak naprawdę kogoś kochałaś?

Gość Magdalenaa88888
4 lata temu , po co pytasz?

Gość Facet110099
A w międzyczasie nikogo nie miałaś? Jesteś sama czy masz dziecko? Napisz coś więcej o sobie a ja powiem Ci w czym problem.

Gość Magdalenaa88888
nie nikogo nie miałam w międzyczasie bo lizałam rany po nieudanym związku, dzieci nie mam,nie robiłam żadnych aborcji, nie oddawałam się analnie ani nic z tych kafeteryjnych rzeczy :D:D:D

Gość Facet110099
Nie no tak dogłębnie nie pytam:) Jeśli jesteś atrakcyjną kobietą to wystarczy tylko dobrze wybierać bo faceci to wzrokowcy, więc jak jestes fajna to nie widzę problemu:)

Gość gość
mój mąż wyprowadził się trzy miesiące temu po pięciu latach małżeństwa i ośmiu latach naszego związku...też niestety nie chcial niczego naprawiac, chociaż wcześniej nie mówił że jest mu ze mną żle...wszystko planował dawno nie rozmawiając ze mną wogóle...ale go odzyskałam….zamówiłam urok miłosny na stronie poleconej mi przez koleżankę http://urokmilosny24.pl , nie musiałam wcale długo czekać na efekt. Wrócił do mnie i znowu jest super.

Gość gość
mozna sie zakochac bez wzajemnosci

Gość gość
ja nie znalazlam odpowiedniego faceta

Gość gość
A ja zacząłem używać najskuteczniejszych feromonow na rynku z pherowin.pl i nie mam już kłopotów z dziewczynami. Rzeczywiście dają radę. A do 23 roku życia byłem prawiczkiem....

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.