Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenaa88888

czy mam już się pozbyć marzeń że jeszcze kogoś znajdę i pokocham??

Polecane posty

Gość Magdalenaa88888

Długo jestem sama, zawiodłam się wiele razy na mężczyznach, nie ufam im.. chyba łatwo mnie zranić:O Jestem atrakcyjna, zgrabna i szczupła,mam 28 lat.. Rocznikowo jestem stara a wizualnie wyglądam młodziej. Ostatnio nieszczęśliwie ulokowałam uczucia w mężczyźnie, który nie mógł ze mną być i olał mnie jak psa. Doszłam już do takich myśli że już pewnie nikogo nie znajdę i nie pokocham z wzajemnością. Zastanawiam się tylko czy nie porzucić tej chorej wiary w miłość na zawsze bo wciąż jeszcze mam w sobie resztki nadziei że miłość istnieje, że kogoś znajdę. Sorry że tak nasmęciłam ponurym nastrojem na kafe ale to chyba przez tą dołującą pogodę i listopadowy deszcz:O Jak ktoś ma podobnie to zapraszam ...

Gość ernan pospolity
ja tez mam chujowo mam 29 lat i wiem ze juz po wszystkiemu

Gość Magdalenaa88888
ja nie gustuje w zdesperowanych prawikach:O po za tym chciałam się wyżalić..

Gość Taki ktoś jak ja
To podobnie jak ja:) Masz ochotę porozmawiać ?

Gość Taki ktoś jak ja
I niejesteś taka stara:) ja mam 35 jeśli Ci to nie przeszkadza.

Gość Magdalenaa88888
ale ja nie jestem zdesperowana, jestem już na takim etapie życia że pozbyłam się złudzeń i tej naiwnej wiary, zyję z dnia na dzień żeby poskładać swoje życie zawodowe, idę na studia podyplomowe a jutro śmigam na lodowisko żeby poprawić kondycję... szkoda tylko że moja stara ciotka się wtrąca i truje dupę kiedy znajdę jakiegos faceta. A wiek 35 lat u faceta jest ok:P

Gość Taki ktoś jak ja
Chyba nie jest tak źle:) Też chętnie skoczyłbym na lodowisko, może zabierzesz mnie?:)

Gość Magdalenaaaa88888
:)

Gość darken rall
autorko a po co ci facet?

Gość Magdalenaa88888
nie mam nikogo kto by mnie wspierał i motywował, jak egzystujesz bez zewnętrznej motywacji to nie jest takie proste

Kobietom facet jest niezbędny do życia, dlatego autorka jest tak zdołowana. Tylko my mężczyźni potrafimy być samodzielni i ułożyć sobie inaczej życie

Gość buritto
marzenia fajna rzecz...Gdzie na to lodowisko?:)

Tez mam niestety jak autorka:( Nie chodzi o to ze faceci sa niezbedni do zycia, chociaz sex i owaszem:P moja sprawa jest swieza, ON mnie olewa i ja tez juz pozbylam sie zludzen ze cos z tego bedzie:( to juz niestety kolejne rozczarowanie

Gość buritto
busia...Gdyby kazdy trafiał od razu, swiat bylby idealny a net by upadł ze wzgledu na brak zaineresowania:)

No tak ale ilez mozna sie nacinac:( niektorzy to tak od razu trafia na ta swoja "bratnia dusze" a inni musza tyle wycierpiec i sie nameczyc

Gość darken rall
busia - gdyby seks byl niezbedny do zycia to połowa kafeterii by wymarła

Gość buritto
takie zycie...A jak juz przyjdzie...to tez trzeba pracowac nad tym i pielegnowac, bo jak nie to sie sypie. To jak z kasa...Jedni maja coraz wiecej a inni coraz mniej:( Nie wolno składac broni:)

Gość buritto
A autorka jest rocznikowo stara tak? No tak...Człowiek zyje do 25 lat a potem jest trupem? Paranoja:)

Gość darken rall
poza tym mam wrazenie ze to wlasnie seks powoduje ze ludzie szybciej wygladaja staro

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tzn brak seksu powoduje że starzej wyglądamy????

Gość darken rall
wlasnie odwrotnie - potwierdziły to badania na szczurach te które sie seksiły szybciej sie starzały

Gość jatez sama
a ja mam 25 lat i też sama od roku :/ teraz tak sobie siedze i mysle że fajnie mają te dziewczyny które dzisiaj sie widzą ze swoimi chłopakami i się do nich przytulają... a ja .... :(

Gość centurion*
panienki facet to nie maskotka do przytulania

Gość golden eye
Siedzą i narzekają zamiast się umawiać na randki i korzystać z każdej sytuacji, która im się nadarzy. Ilu tu chętnych facetów.... nie mówię o prawikach :D

Gość egee
a co ty sie nigdy nie przytulasz do swojego faceta?

"...szkoda tylko że moja stara ciotka się wtrąca i truje d**ę kiedy znajdę jakiegos faceta..." no ciotka się wtrąca, bo jej na to pozwalasz i się przejmujesz jej uwagami, spróbuj spokojnie wysłuchać, a potem w cichości ducha --nieco olać, jeśli nie zgadzasz się z jej opiniami :) "nie mam nikogo kto by mnie wspierał i motywował, jak egzystujesz bez zewnętrznej motywacji to nie jest takie proste....: eeee.....na to nie licz:) jak siebie sami/same nie dowartościujemy, to prędzej czy później będzie tego brakować :)musisz przede wszystkim siłę znaleźć w sobie samej:Da nie szukać łatwizny :)

Gość xxxxyyyyyyyyzzzzzzzzzzaaaaaaaa
załamałam się jak to przeczytałam. Mam 31 lat, od 9 miesiecy sama, wciąż żyję nadzieją że się zejdę z moim ex. On nawet nie chce się ze mną spotkać..... jestem żałosna.

autorko, bez urazy, ale nie pierdol. Sama mówisz, że jesteś atrakcyjna, poza tym jesteś młoda. Są ludzie, którzy w ogole nie mogą nikogo znaleźć, czują się nieatrakcyjnie, to jak oni w wieku 35, 40 lat maja uwierzyc, ze założą rodzinę? Potraktuj tamten związek jako jakieś doświadczenie, nie trać czasu tylko żyj dalej, a odpowiedni facet i tak się zjawi, tylko więcej wiary w siebie. Najważniejsze to być zdrowym i uśmiechniętym, są gorsze rzeczy niż to, że facet z tobą zerwał. Lepiej teraz niż za 5 lat. Życzę powodzenia

Gość buritto
darken...No popatrz na Hefnera jak sie szybko starzał...Czytach o szczurach a o ludziach nie...Najwazniejsza jest psycha,zdrowy tryb zycia i geny na proces starzenia a nie sex kobieto:( Eye...No prawde mówisz, ale mało kto to widzi...Kobiety slepe jak krety nie sa wyjatkiem:)