Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo kuzzzzzzzwa

Ale jazda...dostalam na fejsbuku zaproszenie..patrze a tam moje imie i nazwisko!

Polecane posty

Gość oooo kuzzzzzzzwa

zaprosila mnie laska o takim samym imieniu i nazwisku :) byłAM troche w szoku. powinnam jej cos poweidzieć? w stylu "oo ale zbieg okoliczności:D " albo 'ale czad xD masz takie samo imie i nazwisko:D "

Gość oooo kuzzzzzzzwa
nie myślałam tak, ale mam dość rzadkie nazwisko nie jakas kowalska czy nowak... no i dziwnie sie z tym czuje i z tym że mnie dodala... :) moze napisać jej cos milego?:)

Gość oooo kuzzzzzzzwa
ale co napisać? żeby nie wyszło zbyt patetycznie :P bo ona jest mlodsza ode mnie o kilka lat

Gość Amartynka
A ja mam w miarę rzadko spotykane imię w Polsce i nazwisko regionalne (czyli też rzadkie), więc mam stuprocentową pewność, że nie ma nikogo o takiej samej tożsamości :)

Gość oooo kuzzzzzzzwa
no ja kiedys szukałam w google i na nk.pl osob o takim samym imieniu i nazwisku i same stare prukwy były :P a teraz młoda , nawet ładna :) ciekawe co ludzie pomysla jak to zobaczą :D że mam siostre :( a nie mam :(

Zapytaj skąd pochodzą jej przodkowie o tym nazwisku. Skoro rzadkie- może macie jakieś wspólne korzenie. Zagadasz, a nie b edzie to takie wymuszone