Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmaja2121212121

CZY JA JESTEM W CIAZY?? WSZYSTKO MNIE BOLI

Polecane posty

Gość hmaja2121212121

kochalam sie z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa. moglam miec dni plodne. bylo to w tamtym miesiacu. teraz bardzo boli mnie podbrzusze, mam powiekszone brodawki sutkowe i zapalenie drog moczowych. czy to moga byc objawy ciazy? prose pomozcie

Gość to mogą być objawy choroby
wenerycznej, ciąża nie boli, boli poród

Gość hmaja2121212121
oh no ciekawe moj partner jest moim pierwszym ja jego rowniez wiec sie pomylilas dziewczynko. lekarz mi powiedzial ze to sa objawy ciazy, mam zrobic test za dwa tygodnie ale bardzo sie teraz martwie.

Gość hmaja2121212121
nie do konca ufam lekarza bo mieszkam w anglii i oni rozne rzeczy mowia wiec sie pytam was. na roznych forach wyczytalam ze moze bolec podbrzusze, jaki to bol jesli ktos wie?

Gość hmaja2121212121
urzekajacakafeterianka TO ZAMIESZKAJ SOBIE W ANGLII DO CHOLERY ginekolog cie owszem zbada ale jak jestes w 3 miesiacu ciazy!! ja poszlam teraz zrobil mi zwykly test z apteki i wyszedl negatywny, powiedzial tylko ze mam powtorzyc nie zrobil mi zadnych dokladnych badan a mnie to dalej boli, martwie sie, ze jestem na cos chora, mam cicha nadzieje,, ze to jedynie 'ciaza' NA PRAWDE NIE MAM GDZIE TU JUZ ISC, bylam dwa razy i uslyszalam to samo/

Gość hmaja2121212121
zrobil mi tylko test moczu stwierdzil ze mam zakazenie drog moczowych i tyle. nawet nie sciagnelam majtek za przeproszeniem. lekarze angielcy sa slawni z tego typu zachowan. poczatkami ciazy w ogole sie nie zajmuja dopiero po 3 miesiacu bo jak mowia pelno jest przypadkow naturalnych poronien do 3 miesiaca wiec po 3 miesiacu mozna uznac ze dopiero jestes w ciazy. wiem bo moje koelzanki przez to przechodzily

dziewczyno. Ja poszłam na zwykłą wizytę do gina i bez szemrania mi USG zrobił, więc nie mów tu jakiś bredni.... weź się w garść i pomyśl! To nie boli-spróbuj;)

Gość hmaja2121212121
nie oge powtorzyc teraz bo dopiero co bylam u tego lekarza - 2 dni temu. kazal powtorzyc za dwa tygodnie. ale ja umieram codziennie mnie to boli i cholera mnie bierze

Gość hmaja2121212121
mała Mysia chyba nie mieszkasz w anglii BO JA BYLAM DWA RAZY U GINEKOLOGA I ZROBIL MI TYLKO BADANIE MOCZU pierwszy raz mnie przebadal i stwierdzil jedynie ze nie ma infekcji

Gość hmaja2121212121
widzisz ja nie ufam testa mojej kolezance nie pokazaly ciazy do 4 miesiaca wiec wybacz, mam ich pod dostatkiem bo kupilam dwa pakowane po dwa ale lekarz powiedzial ze nawet jak jestem to teraz moze nie wyjsc i mam zrobic za dwa tygodnie by miec pewnosc

Gość hmaja2121212121
O TO CHODZI ZE TU NIKT MI NIC NIE ZROBI DO 3 MIESIACA CIAZY. WSZEDZIE KOLEJKI NA WIZYTE NASTEPNA MOGE SIE ZAPISAC ZA TRZY TYGODNIE chyba ze to nagly wypadek ale do takich moja przypadlosc sie nie zalicza. i w anglii nie badaja krwi jesli nie znajda do tego podstaw a on nie znalazl. chce tylko zeby ktos mi powiedzial czy to moze byc objaw ciazy czy nie bo boje sie o swoje zdrowie. nie moja wina ze mieszkam w zacofanym medycznie kraju

Gość hmaja2121212121
po to jest to forum zeby pisac o problemach chyba nie? dlaczego wy wszystkie jestescie takie nie mile, ja nic nie wiem o ciazy bo po co sie nia interesowac skoro sie nigdy w niej nie bylo? pytam bo co innego mi pozostalo chcialam tylko konkretnej odpowiedzi tak moze to byc objaw ciazy badz nie nie moze. napisalam to do kobiet ktore byly w ciazy majac nadzieje ze podziela sie doswiadczeniami a zostalam nazwana klamczucha i wysmiana. przykro mi bardzo bo ja sie na prawde boje a w tym pojebanym kraju nic sie nie da zalatwic

Gość hmaja2121212121
nie mozna w moim miescie bylam w dwoch klinikach, a ja nie czuje sie na silach zeby jechac dalej autobusem od wczoraj leze i dzisiaj jeszcze wymiotowalam pol dnia ale zwalam to na wine lekow na zapalenie

Gość pearline
wczoraj ta sama osoba zakładała temat i się jej mieszało ile jest po miesiączce, czy dwa tydnosnie czy 20 dni czy wogóle miała okres Chyba to jakaś ściema

Ale ty wszystko zwalasz na kraj, w którym jednak da się duzo załatwic i wiem to z autiopsji. Wiele kobiet jest pierwszy raz w ciązy i idzie do lekarza, robi badania a nie pyta na kafe. A reagujemy w ten sposób bo codziennie takich samych pytan pojawia się mnostwo

Gość pearline
a i odpowiadając na Twoje pytanie: tak, może być to objaw ciąży ale również nie, nie może być to objaw ciąży. No taka prawda, jak test Ci wyszedł negatywny to o czym my rozmawiamy

Gość hmaja2121212121
dobra, nie powiedzialam tu ani jednego slowa w ktorym bym klamala. chcialam sie poradzic bo nie mam nikogo kogo moglabym chcialam uslyszec wszystko bedzie dobrze nic sie nie martw. w kazdym razie i tak dzieki, juz nie musicie odpisywac bo po waszych odpowiedziach czuje sie jeszcze gorzej. wiecej tu nie zagladne

Gość pearline
a i wczoraj ta sama osoba twierdziła że badanie moczu wykazało infekcję więc szkoda naszego klikania i tłumaczenia bo to jednak kłamstwo