Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmaja2121212121

CZY JA JESTEM W CIAZY?? WSZYSTKO MNIE BOLI

Polecane posty

wez opakowanie do konca, masz racje, zmiana na tym etapie nie ma sensu, ile dni spoznia ci sie okres?

Gość hmaja21212121
wlasnie mi sie nie spoznia, okres powinnam dostac za jakis tydzien. wiem, ze to nie sa sygnaly ze zbliz sie okres bo ja sie zwijlam z bolu dwa dni tak, ze wylam teraz tez boli (bol sie nasila w pewnych momentach) i do tej pory nic nie dostalam zreszta ja nigdy nie mam takich objawow, zazwyczaj w ten sam dzien boli mnie brzuch ale nigdy tak mocno a wieczorem mam okres.

Gość hmaja21212121
tzn chodzilo mi ze rano boli mnie brzuch a wieczorem mam okres nigdy nie mialam nic innego a teraz boli jak cholera i nie mam miesiaczki.

aaa jestes tydzien przed okresem:) no to to jest infekcja na 100%, to nie ciaza:) przy ciazy objawy typu bol podbrzusza pojawiaja sie dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki lub po, nie wczesniej, przy regularnych cyklach kolo 30 dniowych, dochodziloby dopiero do zagniezdzenia, takze na objawy ciazowe to troche za wczesnie:)

Gość hmaja21212121
no dzieki wielkie. ale boje sie, ze mam cos z jajnikami :(

i jeszcze jedno, wez sobie kup ten uropset w Polskim sklepie, albo kup w polskiej aptece internetowej, plus te saszetki z bootsa, jezeli po tym nie przejdzie to trzeba kolejna wizyte u gp niech ci zmieni anytbiotyk, z tego co opisujesz to infekcja jest calkiem ostra mozliwe ze mialas rope w moczu, ja mialam identyczne objawy, plus bardzo geste uplawy, tez myslalam ze to ciaza, wyladowalam przez to gowno w szpitalu po antybiotykach przeszlo

Gość hmaja21212121
mialam krew w moczu. uroset kupie na pewno, dzieki wielkie za rady ;)

w tym GUM centre mozesz im powiedziec o swoich obawach a najlepiej jak im nagadasz ze wczesniej mialas jakas torbiel, i obawiasz sie ze sytuacja znowu sie powtorzyla:D wtedy dadza ci skierowanie do gina;) podkoloryzuj tylko dobrze,

Gość hmaja21212121
ok jeszcze raz wielkie dzieki 🌼