Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilcia_25

zapytałam sie chłopaka czy...

Polecane posty

zapytalam się go czy jakby jutro mialbyc koniec świata i mógłby uratować jedną osobe to kto to by był;/ a ON odpowiedział , że NIE WIE!!!!!!!!!! czy to normalne???? moim zdaniem powinien odpowiedziec ze by mnie uratowal!!!!!

Gość a.owszem
widocznie jest filozofem, a nie romantykiem i dokonał szybkiej analizy hipotetycznych sytuacji i doszedł do wniosku, że jak wszystko zniknie z powierzchni ziemi, to będziesz nieszczęśliwa taka osamotniona - to dowód, że na prawdę o Ciebie dba :p

Gość hehe też podam datę
po 7 latach powiedział ze nie wie ?...dziwne trochę...

Gość Nie wiem co Ci napisać...
Po co pytałaś? Żeby się rozczarować? Mnie gdyby facet zapytał, to bym się też poważnie zastanowiła, chociaż kocham go nad życie- i wiesz co? Wybrałabym 10letniego brata

siebie by ratował! kazdy człowiek to egoista! kuwa,,,

bardzo dziwne!!!! i powiedział ,ze to nieodpowiednie pytanie i zapytal sie czy gdyby ktos mial zabic moja rodzine to kogo JA bym uratowala;/ Nic nie powiedziałam , ale prawda jest taka, że jego. Wiem, że moze nie powinnam byla zadawac tego pytania , ale i tak jestem wkurtwionaaaa!!!!

Gość Nie wiem co Ci napisać...
Czytałaś to co napisałam? Tak Więc to, ze nie wybrał Ciebie w Waszej hipotetycznej wypytywance nie oznacza, że Cię nie kocha