Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami ami naja

POMOCY!!! Plisss

Polecane posty

Gość kami ami naja

Słuchajcie w latach 90-tych gdzieś na początku, był taki bardzo znany utwór grupy transowej o nazwie bodajże KLC ale nie jestem pewna czy ta grupa tak się nazywała ale chyba tak, był to utwór trance i w tym utworze refren leciał mniej więcej coś takiego: "haaloo haloo oo come on comeon to turn around come on come on to turn around" ale nie jestem pewna czy te słowa dobrze zapamiętałam, ale tak mniej więcej piszę. No więc wpisywałam na YouTube KLC Turn Around i tego typu podobne hasła ale wychodzą mi jakieś g*wna i na pewno nie ma to nic wspólnego z tym utworem. CZY może ktoś pamięta prawdziwy tytuł tego utworu i może ewentualnie grupę, która go nagrała, bo może się mylę i pamięć mnie zawodzi. Może ktoś kojarzy ten utwór i go zna? Pliiissssssss, potrzebuję tytuł, albo jakkolwiek link do tego utworu. Proszę, niech ktoś ruszy głową, bo bardzo potrzebuję, a nie mogę tego znaleźć :( Dzięki z góry dla wszystkich uprzejmych :)

Gość kami ami naja
Podnoszę. Proszę o pomoc raz jeszcze.

Gość kami ami naja
nikt nie kojarzy? :(

Gość kangoooor
a co bede za to mial jak znajde ?:)

Gość kami ami naja
a co byś sobie życzył? :)

Gość kangoooor
nie nic , zartuje :) To nie jest ten George Fate ?

Gość kami ami naja
Niestety właśnie nie, to nie George Fate :( Jeszcze z ok. rok temu kiedyś znalazłam wspomniany wyżej utwór KLC tylko nie pamiętam za dobrze tytułu, refren leciał jakoś tak jak pisałam wyżej i było to grupy KLC albo coś na K i kurcze nie pamiętam za nic jak to było, pamiętam muzykę, trochę słowa i wiem że to miało rytmy transowe albo hausowe i było z początku lat 90-ych albo koniec 80-ych :O

Gość kangoooor
cholera .. ciezka sprawa..

Gość kami ami naja
No ciężka, ale chyba dam sobie siana z tym bo szukam już kupę godzin i nic mądrego nie znalazłam a już na pewno nie znalazłam tego czego szukam :) Teraz przy okazji oglądam Cube 2 na kinowelt, taka szmirka ale chyba lepiej pooglądam, bo już zrezygnowałam z szukania, bo nawet nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę grupy a już tytuł to w ogóle, bo tylko jakoś tak mi się tylko skojarzyło z pewnymi słowami, ale... no cóż, trzeba dać sobie siana :)

Gość kangoooor
hehe czasami tez tak mam , ze w glowie mi gra jakas muzyka , fajnie by bylo znac tytul , a znalezc jej nie moge.. Zobaczysz ,ze za jakis czas sama sie odnajdzie ;) a cube 2 nie ogladalem :)

Gość kami ami naja
No mam już tak nie pierwszy raz i najgorsze jest to, że zawsze szukam czegoś starego, co prawie nigdzie nie egzystuje :) No cóż, a tak fajnie gra mi ten utwór w głowie, eh. Ale dzięki chociaż za chęci i zainteresowanie, a Cube 2 można oglądnąć, szmirowaty lekko thriller okraszony efektami specjalnymi, w zasadzie z nudów można oglądnąć :)

Gość kangoooor
nie ma za co :)

Gość kami ami naja
:) mimo wszystko dzięki za chęć pomocy :)

Gość kami ami naja
A co do filmu, o wiele lepsza jest część pierwsza Cube http://www.youtube.com/watch?v=1zxhOrKXWZo (powyżej w linku chyba z lektorem) Cube 2 oglądałam już wcześniej i powiem że szmirowaty, a dziś z nudów oglądam wszystko co mi podają na kinowelt :)